Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אוואו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרכב מטופל ועם קילומטראז' באמת כמו שכתוב, זאת באמת עסקה לא רעה. רכב אמין ולא פחות בטיחותי מרכבים שהוזכרו קודם. אצלי דגם 2008 אוט' - טפו טפו 0 תקלות מאז שנרכש מ-UMI. רכב ליסינג שלי בן שנתיים מבקר במוסך הרבה יותר מאבאו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי אמר שזה שברולט בכלל?? זה דייהו עם סמל של שברולט...

וכל מי שיודע מה זה דייהו מבין שלא כדאי להתקרב!

בסה"כ זה רכב סביר וזול שצריך טיפולים קטנים אבל לא יותר מזה. לא רכב לחובבי נהיגה, לא רכב שכדאי להשקיע בו יותר מדי פרט לבטיחות וטיפולים תקופתיים ובטח שלא רכב שכדאי להחזיק שנים. רכב מינימלי לאנשים בעלי דרישות מינימליות

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

חבר שלי הוציא אחת לאישתו נדמה לי שזה היה ב 2009 או 2010 חדשה מהחברה .

האישה נסעה בערך שבועיים אחרי שבועיים החבר עלה בפעם הראשונה על הרכב

זה היה ביום שבת .ביום ראשון הוא העיף את הרכב וקנה לאישתו מאזדה 2 .

לפי דבריו זה היה העינוי הגרוע בחייו ציטוט שלו :דרעק של רכב איך לא מתביישים למכור חרטא כזאת ?

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם
חבר שלי הוציא אחת לאישתו נדמה לי שזה היה ב 2009 או 2010 חדשה מהחברה .

האישה נסעה בערך שבועיים אחרי שבועיים החבר עלה בפעם הראשונה על הרכב

זה היה ביום שבת .ביום ראשון הוא העיף את הרכב וקנה לאישתו מאזדה 2 .

לפי דבריו זה היה העינוי הגרוע בחייו ציטוט שלו :דרעק של רכב איך לא מתביישים למכור חרטא כזאת ?

אני זוכר שבשנת 2007 שכרנו אחת כזאת בקפריסין ליומיים.

אבא שלי אמר שזה אחד הרכבים הכי גרועים שיצא לו לנהוג עליהם. (גרסת 5 דלתות לפחות, טיפה יותר בטיחותית מהסדאן המזעזעת)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני זוכר שבשנת 2007 שכרנו אחת כזאת בקפריסין ליומיים.

אבא שלי אמר שזה אחד הרכבים הכי גרועים שיצא לו לנהוג עליהם. (גרסת 5 דלתות לפחות, טיפה יותר בטיחותית מהסדאן המזעזעת)

הן שתיהן מזעזעות באותה מידה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
הן שתיהן מזעזעות באותה מידה

מבחינת בטיחות לגרסת 5 הדלתות יש 3 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

איך השתנה העולם. פעם נהגנו בסובארו לאונה הרועשת ומפיצה סירחון של דלק לא שרוף, והיינו מרוצים עד הגג. אף אחד לא ספר כוכבים - פשוט נהננו מנהיגה. :roll:

פורסם

3 שנים עם אבאו 2008 אוטומט לפני עדכון המנוע.

יתרונות: יחסית מרווח בתא נוסעים (ולא בתא מטען), אצלי 0 תקלות, אחלה מזגן

חסרונות: בטיחות, צריכת דלק ועיצוב פשוט ודל

בשביל להגיע מ-א ל-ב לטעמי זו קניה לא רעה

A3

A4

פורסם
איך השתנה העולם. פעם נהגנו בסובארו לאונה הרועשת ומפיצה סירחון של דלק לא שרוף, והיינו מרוצים עד הגג. אף אחד לא ספר כוכבים - פשוט נהננו מנהיגה. :roll:

היום כול משפחתית תהיה יותר נעימה מהסובארו,אז גם תוכל להנות,וגם תדע שאחרי תאונה חזיתית תוכל לפתוח את דלת ולצאת,מבלי לחשוש שהגלגל הרזבי שנמצא במנוע של הלאונה יפגש עם הצלעות.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סובארו לאונה? להנות? היא נהייתה 205 GTI ולא ידעתי? :roll:

בכל מקרה, הזמנים השתנו. היום מתייחסים לדברים אחרים כשקונים רכב.

פורסם

התכוונתי לזה שאנשים שמחו שיש להם רכב משפחתי ונסעו בו שנים על גבי שנים, בדרך כלל גם בלי לקבל גלגל רזרבי לצלעות. 8)

פורסם
מי אמר שזה שברולט בכלל?? זה דייהו עם סמל של שברולט...

וכל מי שיודע מה זה דייהו מבין שלא כדאי להתקרב

יש סיבה להתקרב לשברולט שהיא לא דייהו? או לתוצרת GM בכללי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...