Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אוואו

davemustaine87
שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי חבר שמעוניין לקנות רכב והציעו לו "מציאה" בדמות שברולט אוואו 2008 ידנית שעברה 95 אלף, ב-15 אלף שקל.

בהתחלה שללתי את הרכב בשבילו על הסף עקב ניסיון פושר, ביקורות מאוד לא חיוביות ובטיחות עלובה. אבל אז ראיתי את המתחרות :

יונדאי גטס 04-05 בדגם GLF כמובן

פונטו ספייס 04-05

206,קליאו, פולו 01-02

ומול המתחרות הנ"ל, פתאום היא לא ניראת לי אופציה גרועה כול כך .

האם זה באמת כך? או שהיא עד כדי כך גרועה?

הרכב אמור להיות נטו רכב מ-א ל-ב,ביצועים לא חשובים, נוחות לא חשובה, אבזור לא חשוב, נטו- רק שיסע(סביבות ה12 אלף בשנה) במינימום בעיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מדובר במציאה לך על זה, אחלה רכב בשביל להתנייד ממקום למקום. מה תקנה במחיר הזה? כל הרכבים שרשמת פה נכנסים למוסך לעיתים קרובות.

לפי מה שידוע לי הבאו רכב אמין למדי ללא תקלות מיוחדות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הרכבים שרשמת פה נכנסים למוסך לעיתים קרובות.

לפי מה שידוע לי הבאו רכב אמין למדי ללא תקלות מיוחדות.

אתה ממש jd power מהלך. מאיפה הגעת למסקנה הזו? אל תכתוב שטויות אם אתה לא יודע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה ממש jd power מהלך. מאיפה הגעת למסקנה הזו? אל תכתוב שטויות אם אתה לא יודע.

מנסיון.. מה אתה יודע תגיד לי? רכב בן 10 שנים יהיה יותר אמין מרכב בן 6? יקפיץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון, אחלה תמורה למחיר. רק מה, יש לי הרגשה שעשו איזו דיאטה לק"מ.. איזו יד הרכב והאם הוא השכרה\ליסינג לשעבר?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון.. מה אתה יודע תגיד לי? רכב בן 10 שנים יהיה יותר אמין מרכב בן 6? יקפיץ.

אם אתה יודע מניסיון, תקרא קצת סקרי אמינות ותבין איפה נמצאת האוואו ביחס לאחרות.

רכב חדש לא יהיה אמין יותר בהכרח מרכב ישן. כמה וואגיות החליפו מצמדים וגירים כשהיו חדשות לחלוטין לעומת טויוטה או הונדה בנות כמה שנים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוואו ידני הוא רכב מאוד אמין וחסכוני בדלק עם מנוע אקוטק מוצלח רק לתדלק ולסוע וזה מנסיון אישי ושיחות עם בעלי מקצוע, מה שכן אין הרבה כאלו למכירה רוב האוואו בארץ הן אוטומטיות , הגרסה האוטומטית מלאה בבעיות(ABS,גיר ועוד) שתיינית דלק ולא מומלצת בכלל.

עריכה אחרונה על ידי ניר 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול,דראק של רכב,בגדול 2,במחיר הזה כניראה לא תמצא משהו יותר טוב בטח לא עם כזה ק"מ.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזגן מעולה! וזה הדבר היחדי באמת שטוב בה, חוץ מזה חר* של אוטו.

לא אמין, אין שדה ראייה, הרבה שטח מת.

חלש.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים עם כל הטענות, זה רכב גרוע, שמתפרק אחרי 100 אלף ק"מ, איכות תא נוסעים נמוכה, לא בטיחותי בעליל, נופל במחירון בצורה מטורפת, לא נוח, לא חסכוני, אבל איזה רכב בן 6 אפשר לקבל ב15 אלף ש"ח?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון,אבל כזה ק"מ מאוד קשה למצוא,מה גם שלפחות יש פה גיר ידני שעדיף על ה AL4 מהשנים הראשונות שלה.

כך שאם היא שמורה,לפחות הוא לא שילם הרבה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזגן מעולה! וזה הדבר היחדי באמת שטוב בה, חוץ מזה חר* של אוטו.

לא אמין, אין שדה ראייה, הרבה שטח מת.

חלש.

על סמך מה אתה אומר לא אמין וחלש?, אני מניח שאתה מדבר על דגם האוטומטי ובמקרה הזה אתה גם צודק, הידני הוא גם אמין וגם לא חלש בכלל , תשאל כל אדם שהיה לו את הרכב או מכונאי ותקבל את אותה התשובה, בתור רכב להגיע מנקודה A ל B עם כמה שפחות הוצאות זה הרכב עם הכי הרבה value for money ובשנים האלה כבר אין הרבה מה לאבד מחירון אני החזקתי כזה במשך שנתיים ולפני חצי שנה הוא נמכר תוך יומיים! נחטף ובמחיר מחירון סהכ 1000 שקלים פחות ממה שעלה לי לפני שנתיים וחצי(אין כאלו כמעט למכירה ומי שמכיר את הידני ולא מושפע מדעת הקהל על האוואו חוטף) מה שכן זה לא רכב מפנק ואחרי שנתיים חסכוניות איתו נמאס לי לחסוך ורכשתי רכב חדש.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...