Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מתלבט בקניית רכב למשפחה בת 5 נפשות (שני ילדים קטנים ותינוק)

התקציב: עד 80 אלף (תכלס לא בא לי להוציא יותר מ 70)

האופציות עליהן חשבתי: ואן: מאזדה 5 סיטרואן C4 פיקאסו הונדה FRV פיג'ו 5008 מיצובישי גרנדיס

משפחתיות רגילות: HYUNDAI I30CW או כל רכב סטיישן מודרני אחר.

אני מחפש רכב מרווח עם תא מטען גדול, כרגע צפוף לי לדחוס 2 כסאות ילדים ועוד כסא תינוק מאחור.

הנטייה היא לכיוון ה FRV מכיוון שיש לו 6 מקומות ולא על חשבון תא מטען, בכל שאר הוואנים מרגיש לי שלא עשיתי כלום כי עדיין אני דוחס 3 מאחור אז אולי עדיף כבר יונדאי I30CW, בקיצור כל פעם אני יורה לכיוון אחר ומתלבט מאד.

אשמח לעצות.

תודה.

פורסם (נערך)

אני חושב שאתה לא בדיוק בכיוון. ה frv. היא בעלת תא המטען הקטן בסגמנט המיניואן. בהנחה שתושיב את שלושת הזאטוטים בשורה שנייה, ישאר לך גם ב c4 וגם ב 5008 תא מטען ענק לעגלות או לחלופין שורה שלישית שמבטלת את תא המטען. רוחב השורה השנייה ברכבים הללו הוא מהגדולים שתמצא בחתך משפחתיות ומנהלים (למעט מסחריות ואמריקאיות גדולות)

אני חושב שכל ליסינג סטיישן שתבדוק לא יאפשרו לך להושיב בנוחות שלושה כסאות. תמחוק את i30cw מהרשימה.

אה ותמחוק גם את מזדה 5 . כשלון טוטאלי בתכנון מרחב הפנים. שורה שנייה לא מתאימה לשלישייה. תבדוק גם טיוטה ורסו.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...