Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עושה כמה ימי מילויים באיזור צפת . הבעיה שאין שם איפה לישון לכן אני צריך למצוא מקום לישון בו. התנאי היחיד זה חדר לבד עם שירותים צמודים. מעבר לזה אני לא מחפש שום פינוקים. לא מוצא ברשת שום מקום שיורד מ 300 שח ללילה.

האם מישהו מכיר מקום כזה בטווח של 20 קמ מצפת?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני לא יכול לעזור לך בנושא מקום לישון, אבל משהו לא ברור לי בכלל, הצבא לא אמור לדאוג לך ? למה אתה חושב שיש צורך שתוציא כסף על חשבונך עבור לינה כאשר אתה מזומן למילואים?

פורסם

יש קבוצות בפייסבוק, כמו "צריכים משו???" תשאל שם אם יש מישהו שמוכן להארח אותך ללילה. בטוח שתמצא.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אין איזה "בית החייל" באיזור?

וגם אני לא מבין למה הצבא לא מארגן לך מקום לינה. נשמע תמוהה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אין איזה "בית החייל" באיזור?

יש.

הבעיה שלמיטב ידיעתי רק בק"ש (וזה כבר רחוק משמעותית מצפת..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חברים תודה רבה לכם על העזרה. המצב הוא כזה שהצבא לא מספק מקום סביר /ראוי לשינה. הוא כן משתתף השתתפות מינימלית . אני בהחלט לא הולך לישון אצל מישהו בבית (פשט לא מרגיש אם זה בנוח גם אם האדם השני עושה את מכל הלב ויש לו בית ענק עם 12 חדרים). התאריכים הם 31/3- 2/4.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
חברים תודה רבה לכם על העזרה. המצב הוא כזה שהצבא לא מספק מקום סביר /ראוי לשינה. הוא כן משתתף השתתפות מינימלית . אני בהחלט לא הולך לישון אצל מישהו בבית (פשט לא מרגיש אם זה בנוח גם אם האדם השני עושה את מכל הלב ויש לו בית ענק עם 12 חדרים). התאריכים הם 31/3- 2/4.

בדקת בפנימיה?

פורסם

אכסניות נוער צריכות להיות במחירים הגיוניים יותר, יש כמה באזור

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...