Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשימחה .קח קצת חומץ ותנקה את הצירים הם מלאים אבנית .

לפי מה שאני רואה אתה צריך מגב גבוה ,שזה באמת אין להשיג בכל מקום. תעדכן אותי במידה ותגיע לסניף עפולה אני אדאג שיהיה שם מגב גבוה

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה באיזור חיפה אני יכול למצוא מגבים כאלה? מקלחון 6 מ"מ, גבה הדלת מעל הרצפה 2 ס"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי שחיפשתי הבנתי שניתן להשיג כאלה לפי מידה בכל חנות חומרי בניין רצינית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פעם אחרונה הכי זול שמצאתי היה באייס או הום סנטר.

מידי פעם יש גם גרופונים עליהם.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתנצל על ההתערבות בשרשור, אבל מאיפה אני משיג ידיות למקלחון?

(אלו שמוברגות זו לתוך זו משני צידי הדלתות) אחת מהן נשברה ובכל מקום שחיפשתי אמרו לי שאין.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

1) כל חנות פירזול, רק קח בחשבון שעבור מקלחון אתה צריך ידיות מנירוסטה.

2) אם הידיות שלך מצריכות 2 חורים במרחק קבוע (לא "כפתור"), יש לך קצת יותר בעייה. תצטרך להביא אתך דוגמא לחנות.

3) יש חנות פירזול ייעודית לתחום הזגגות שאני מכיר בראשל"צ, רק לא זוכר את שמה... אנסה לאתר.

4) נסה אצל זגגים. אלא אם המקלחון שלך הוא אחד מהמוכנים (מצריך הרכבה בלבד, ולא בהזמנה מיוחדת), כמעט כל זגג שעושה מקלחונים יוכל לעזור לך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רוב הידיות של המקלחון זה יציקת אלומיניום בציפוי ניקל, כמובן שיש נירוסטה (אלו שפחות מבריקות)

יש להשיג ב"עלי זהב" נתניה (יש גם את הגומיות/צירים ושאר האבזור בכל מידה והרבה סוגים)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בסופו של דבר מצאתי ב"שזר" הקטן בקריון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני מגבים של מטר עלו לי 58 ש"ח.

ההתקנה שך הראשון לקחה איזה חצי שעה. השני, אחרי שתפסתי את הפרינציפ, 5 דקות.

פורסם

גם אני מתעלק על השרשור.

הבעיה שלי היא עם המגנט בדלתות שמורכב בכל דלת לאורכה. אני מחפש כזה שבזווית של 45 מעלות (הדלתות הם בזווית של 90 מעלות אחת מהשניה) אישתי חטפה קריזה שהליכלוך הצטבר בפנים וזרקה אותם :roll:.

מגב תחתון אגב, יש באלי לבן ברמת ישי ובשזר.

פורסם (נערך)

אני קניתי מגב עם כנף אנכית וכנף אופקית, עשוי סיליקון.

המגב המקורי החזיק 3 שנים, ובעלות כזו לא אכפת לי להחליף כל שנה-שנתיים.

לגבי המגנט, לא בדקתי בשזר, אבל אתרים של מפיצי מקלחונים מציעים אותו.

לגבי שזר - קניתי בקריון כי הייתי שם מסיבות אחרות, אבל אילו לא מצאתי הייתי מחפש בחנות הגדולה בצומת IPC.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
גם אני מתעלק על השרשור.

הבעיה שלי היא עם המגנט בדלתות שמורכב בכל דלת לאורכה. אני מחפש כזה שבזווית של 45 מעלות (הדלתות הם בזווית של 90 מעלות אחת מהשניה) אישתי חטפה קריזה שהליכלוך הצטבר בפנים וזרקה אותם :roll:.

מגב תחתון אגב, יש באלי לבן ברמת ישי ובשזר.

אני מחדד את הבקשה. זה לא מגנט שמתלבש על הדלת, כמו המגב התחתון. על הזכוכית כבר יש הלבשה מתכתית לבנה, והפס המגנטי עובר דרך מסילה כזו שתפסה אותו לכל אורך ההלבשה על הדלת. כזה אני צריך...:roll:

פורסם

אולי תעלה צילום? יתכן שמדובר בהלבשה דומה לסיליקון, אבל עם ציפוי בצבע מתכתי.

לא ראיתי כזו, אולם הרעיון כלל לא מונפץ.

הדרך הפשוטה ביותר היא לפנות למי שסיפק לך את המקלחון, ואם מדובר במוצר ייחודי כנראה שתצטרך לשלם לו תמורתו.

• תוכן חדש...