Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החימום ברכב לא עובד בכלל, עד לפני חודש וחצי עבד מצויין - הקירור עובד מעולה. מה הבדיקה לדעת אם הלך המאייד? ושצריך לפרק את כל הדש בורד, או שאולי זה סתם איזה פיוז או משהו? או צינור?

בעיה נוספת יש לי מערכת פיוניר ופתאום היא לגמריי לא נדלקת בכלל - החשד שלי שזה פיוז - איזה פיוז אחראי על המערכת? אני פשוט אקנה ואחליף? ואולי יש קשר גם למזגן?

תודה רבה.

פורסם

אני אנסה לעשות סדר בשאלות שלך....

המזגן והחימום הם שני מערכות נפרדות לחלוטין ואין קשר ביניהם. המאייד שדיברת עליו קשור למזגן. החימום ברכב בא מרדיאטור קטן ופנימי שמותקן לרוב מאחורי הדאש ועליו יושב מאוורר שמזרים לך את האוויר החם לתוך הרכב.

האם לא יוצא בכלל אוויר חם או רק המאוור של האוויר החם לא עובד? אני שואל כי אתה מספר על רדיו דיסק שהפסיק לעבוד גם. אם יש זרימה חלשה של האוויר החם ורק שאתה מסובב את הכפתור וסת מהירות של מאוור החימום אכן יש מצב שנשרף פיוז או רכיב חשמלי אחר. בדוק זאת לפני שאתה מתקדם.

בהתחשב בגיל של הרכב שלך ישנו מצב שהרדיאטור של החימום נסתם. אבל בגלל שציינת שנשרף לך פיוז הייתי בודק לראות האם לא נשרף גם הפיוז של המאוורר של החימום.

בקיצור תעבור על כל הפיוזים ותראה מה גרם למה לקצר. האם מדובר במערכת רגילה או משהו מיוחד? אם התקנת "מערכת" יתכן והדרישה שלו לחשמל אינו מתאים לרכב ונשרף לך שמה משהו.

תחזור אם נתונים ואנסה לעזור לך עוד.

פורסם

בנוסף לדבריו הנכונים של קודמי רצוי לבדוק האם התרמוסטט תקין.

האם טמפ' נוזל הקירור נשארת על 90 מעלות צלזיוס ?

איזה כייף לי :)

פורסם

סליחה - התבלבלתי , התכוונתי שהרדיאטור הפנימי אולי הלך, אני מכיר את העניין זה מצריך לפרק את כל הדש בורד ועולה כ 2000 שח. אין אוויר חם בכלל בכלל. ולגבי המערכת זו מערכת של פיוניר רגילה שאצלי ברכב 4 שנים שפתאום לא נדלקת בכלל.

אפשר לנסות קודם לפתוח את הסתימה?או ישר להחליף אותו?תודה! ולגבי הטרמוסטט הוחלף כבר לפני שנה והוא תקין מגיע לטמפ עבודה לאחר כ 5 דקות ונשאר קבוע על 90 וגם חיישן טמפרטורה הוחלף.

פורסם

תנסה להזרים מים לרדיאטור חימום,תנקה אותו חבר בחזרה את הצינורות ואז תבדוק

פורסם
סליחה - התבלבלתי , התכוונתי שהרדיאטור הפנימי אולי הלך, אני מכיר את העניין זה מצריך לפרק את כל הדש בורד ועולה כ 2000 שח. אין אוויר חם בכלל בכלל. ולגבי המערכת זו מערכת של פיוניר רגילה שאצלי ברכב 4 שנים שפתאום לא נדלקת בכלל.

אפשר לנסות קודם לפתוח את הסתימה?או ישר להחליף אותו?תודה! ולגבי הטרמוסטט הוחלף כבר לפני שנה והוא תקין מגיע לטמפ עבודה לאחר כ 5 דקות ונשאר קבוע על 90 וגם חיישן טמפרטורה הוחלף.

בדרך כלל מחברים פיוז שנמצא מאחורי מערכת השמע כלומר תצטרך לפרק את המערכת ולמצוא את הפיוז המחובר לפלוס של אספקת המתח. או לחילופין חיברו את אספקת המתח דרך הפיוז המקורי של ייצרן הרכב לכן בדוק את הפיוזים בפנל בצד ימין.

פיוזים שמספרם:

42

37

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...