Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מצב קיצוני כפי שאתה מתאר הייתי שם במנוע את השמן הכי צמיג שהיצרן מאשר. במקרה הזה 20-50 אם תמצא.

לגבי השמן ב130 ש"ח: גם זה יותר מדי בשביל שמן שממילא הולך להיהפך לעשן ב2000 ק"מ הקרובים. בכל מקרה, גם אם תשים שמן של 500 ש"ח לגלון הוא לא יחזיר את הצילינדרים והרינגים לגודל המקורי.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשביל מצב קיצוני כפי שאתה מתאר הייתי שם במנוע את השמן הכי צמיג שהיצרן מאשר. במקרה הזה 20-50 אם תמצא.

לגבי השמן ב130 ש"ח: גם זה יותר מדי בשביל שמן שממילא הולך להיהפך לעשן ב2000 ק"מ הקרובים. בכל מקרה, גם אם תשים שמן של 500 ש"ח לגלון הוא לא יחזיר את הצילינדרים והרינגים לגודל המקורי.

כמובן אני לא מצפה משמן מנוע לעשות תיקונים אלה, רק להאט את קצב השחיקה; ולשפר את תפקוד המנוע על ידי הקטנת חיכוך של חלקים נעים.

לצערי המעבר לסינטטי מלא התבצע מאוחר מידי למנוע שהוא כבר שחוק.

אני אנסה קודם כל 10-40 ואני מאמין שיהיה שיפור ניכר, בזכות הצמיגות גהבוהה יותר והמבנה המולקולרי של שמן חצי סינטטי.

פורסם

אייל צבי , וחנן גיפולוג, שלום רב !

כמדומני שהמרימים הדראולים, ולכן שמן מינרלי, לא מתאים למנוע זה.

אלא אם אני טועה והמרימים מכנים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אם לפני 30 שנה היו אומרים לך שתהיה קופסת פלסטיק ותוכל לדבר איתה ולשלוח תמונות היית מאמין ?

תלמד על החומר ואחר כך תדבר .

החומרים של xado בשימוש הרבה חברות אוטובוסים ומשאיות בישראל והוכיחו את עצמם .

החברות האלו הן לא מדד לכלום בטח שלא במדינת ישראל שבטח איזה בן דוד של הXADO הזה הוא איזה קניין באגד או רכבת ישראל.

בוא ותסביר לי טכנית איך התוסף "יודע" לאן לגשת במנוע.

כל התוספי חרטה ברטה הללו מנצלים עובדה פשוטה שאתה לפני הוצאה של כמה אלפי שקלים וכל ישראלי מצוי ידיף לנסות משהו ב100 -200 שקל שאולי יחסוך (בטח...) תיקון מנוע יקר.

פורסם

לא מכיר את XADO אבל בודאות אני יכול להעיד שתוספים עושים את העבודה ולא צריך לשלול ככה מיד

דוגמאות תוסף סולר הציל ללקוח החלפת מרססים בשוווי 10000 ש"ח

פלאשינג עשה פלאים לכמה מנועים צורכי שמן

תוסך ניקוי פיח שחרר DPF סתום שעלות החלפתו הייתה עומדת על 12000 ש"ח ועוד

לא תמיד זה עובד אבל אני אומר ששווה לנסות לפני שמשקיעים ואם משתמשים בתוספים אז לשם משהו איכותי ולא זבלה

פורסם

בזה אני מסכים איתך, התוספים שציינת אלו תוספים בעלי כושר ניקוי כלשהו שאמורים לבצע ניקוי של המערכת בהם הם זורמים.

לעומת זאת ה XADO הזה מבטיח הרים וגבעות ואנשים באמת מאמינים שזה יחדש להם מנוע שדורש שיפוץ.

גם אני יכול לבוא מחר להכין איזה חומר שקר כלשהו לעשות לו אריזה יפה ומושכת ולמכור אותו במחיר מפוצץ, אבל בשטח יש בדיקות שהוכיחו משהו מעבר להרגשה פסיכולוגית??

פורסם
בזה אני מסכים איתך, התוספים שציינת אלו תוספים בעלי כושר ניקוי כלשהו שאמורים לבצע ניקוי של המערכת בהם הם זורמים.

לעומת זאת ה XADO הזה מבטיח הרים וגבעות ואנשים באמת מאמינים שזה יחדש להם מנוע שדורש שיפוץ.

גם אני יכול לבוא מחר להכין איזה חומר שקר כלשהו לעשות לו אריזה יפה ומושכת ולמכור אותו במחיר מפוצץ, אבל בשטח יש בדיקות שהוכיחו משהו מעבר להרגשה פסיכולוגית??

אתה צודק אני ציינתי שאין שינוי בצריכת דלק או שמן ולכן אני לא אומר שהתוסף עובד.

אם זאת להגנתו של התוסף נותרו לו 800 ק"מ לסיום התהליך.

חוץ מזה אני הייתי בגישה של חוץ מ150 שקל אין לי מה להפסיד.

לגבי איך התוסף יודע לאן לגשת להבנתי הוא יוצר שכבה על כל חלק נע שהוא בא עמו במגע.

פורסם

יש תוספים שיש בהם מריכיבים פעילים שפועלים על מתכת גם אצל חברות מוכרות מאוד בתחום התוספים כמו JB שיש להם פטנט על קונדישינר למתכת (כן כן לא צוחק) להפחתת חיכוך ובלאי

פורסם
יש תוספים שיש בהם מריכיבים פעילים שפועלים על מתכת גם אצל חברות מוכרות מאוד בתחום התוספים כמו JB שיש להם פטנט על קונדישינר למתכת (כן כן לא צוחק) להפחתת חיכוך ובלאי

הXADO באמת מבטיח ניסים ונפלאות בקטע של שחזור מתכת שנשחקה.

אפילו מבטיחים חזרה של כח למנוע ואפילו ל100% מההספק המקורי.

אני לדעתי מרגיש שיפור אך עד שאני לא אשבור שיא בתתנת דלק(לטובה כמובן), אני לא אומר שהתוסף עובד.

פורסם
לגבי צריכת הדלק תבדוק עוד דברים .

פילטר אוויר , פלגים , לחץ אוויר בגלגלים .

כל דבר יכול להשפיע לרעה .

פלאגים אירדיום פלטר אוויר עבר כ2000 ק"מ אוויר אני ממלא כל שבוע.

פורסם
מהי צריכת הדלק ?

בזכות שאני נוסע לתל אביב בשעות הבוקר 90 קמש ללא הפרעות והחזרה גם די חלקה.

1 ל13 והשיא היה 1ל 14 פעמיים, עד שאני לא אשבור שיא או לפחות שיצא 1 ל14 פעם אחרי פעם; אני לא יוכל לאמר בוודאות שהתוסף עובד.

לפני שהייתי נוסע לתל אביב והנסיעו שלי היו יותר עירוניות היה יוצא לי 1 ל12.

• תוכן חדש...