Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא סקודה אפורה מטאלית .

מדובר בחלק התחתון בטמבון הקדמי ,השפשוף לא נראה לעין אם הרכב במצב סטנדרטי אך אם יעלה הרכב על ליפט ,השריטות מיד ייראו לעין.

מצאתי את צבע הרכב , כעט נשאר לרכוש את הצבע ,פוליש שיתאים לצבע מטאלי וואקס מתאים .

אין לי DA אז כל העבודה תיעשה ידנית .

את כל החומרים קרוב לוודאי ארכוש בחו"ל , לפני כן כמובן שאבדוק מחירים בארץ אך מקריאה בפורום ניתן לראות שהמחירים בארץ לא ממש נוחים (בלשון המעטה) .

מחר אעלה כמה תמונות להמחשה (הרכב לא אצלי כרגע) אך השפשופים די רציניים, הצבע ירד ,הציפורן "נתקעת" .

תודה רבה למגיבים

פורסם

נשמע כמו משהו לא כל כך רציני, כל עוד זה במקום שלא רואים זה לא נורא בכלל - וכל רכב שתעלה על ליפט תראה שיפשופי מדרכה בטמבונים למטה - אני מתחיל לחשוש שזה מנהג ישראלי...

פורסם

אם מדובר בהשקעה גדולה ויש לרכוש מוצרים יקרים, אוותר על התיקון אך אם לא ,נחמד יהיה לעשות משהו בכוחות עצמי ולא לפנות לבעל מקצוע .

היות ומדובר במקום מוסתר ,החשש לא כה גדול להרוס,מקסימום אצליח לתקן ולא כ"כ נורא אם לא .

פורסם

יש לך כיוון מאיפה לרכוש את החומרים?

ממה שבדקתי בארץ, קיט ספריי צבע, צבע יסוד לכה וחומרי שימור יעלה בסביבות 250-300

פורסם

אין לי כיוון, אולי איביי .

אחפש כאן בפורום אולי יש המלצה לחנויות אונליין שיותר טובות מאיביי ולבטח יותר זולות מהמחירים בארץ .

לפני כן , צריך לברר מה אני צריך , מחר אעלה תמונות ואשמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ על חומרים ודרכי תיקון .

• תוכן חדש...