Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב פולקסווגן גולף שנת 2002 מנוע 1595 , ברצוני להתייעץ עמכם.

1.שתי הדלתות האחוריות שלי לא נפתחות, הלכתי למוסכניק של חבר שניסה לאפס את הדלתות דרך הפיוזים,ללא הצלחה. הוא אמר שצריך לפרוץ את הדלתות. אשמח אם אתם מכירים מישהו טוב שיפתור את הבעיה הזאת.

2.לפני כמה שנים היו לי מגני רוח שעפו,והדבק עדיין נשאר,איך אפשר להסיר את הדבק בלי לפגוע בצבע של האוטו.

3.כפתור החלון של הנהג נשבר, אשמח אם מישהו ימצא לי את כל הסט של הכפתורים באינטרנט, מומחה אמר לי שהכי משתלם להזמין באינטרנט ולהתקין אצלו(צ'מפיונס רוצים 400 ש"ח אם לא יותר).

4.המחלה של הגולף. ריפוד. הריפודים שלי כבר נקרעים והריפוד בגג האוטו נופל , אשמח אם מישהו יגיד לי מקום טוב להחליף את כל הריפודים. וכמה זה עולה?.

תמונות מצורפות,תודה רבה!

IMG_3485.JPG

IMG_3486.JPG

IMG_3487.JPG

IMG_3488.JPG

IMG_3489.JPG

פורסם

http://www.ebay.com/itm/VW-Golf-Mk4-Passat-Jetta-Bora-Master-Window-Panel-Switch-Button-/261196968624?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AGolf&hash=item3cd08d72b0&vxp=mtr

קח בחשבון, שהכפתורים הסיניים אינם איכותיים כמו המקוריים.

אבל, עולים הרכה פחות ולדעתי איכותם בהחלט מספקת.

אצלי בכל מקרה, הם לא עשו בעיות (רכב כמו שלך).

לגבי הריפוד, אני ריפדתי את הגג והדלתות אצל "רייס קאר".

ברחוב יצחק שדה בת"א, עשה עבודה ממש יפה אולם את הפרוק וההרכבה.

הן של ריפוד הגג ,והן של דיפוני הדלתות, ביצעתי לבד.

מה שגרם להוזלה משמעותית במחיר.

• תוכן חדש...