Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת רכישה מרוכזת של מוצרי חשמל לבית - מקרר, מכונת כביסה, תנור, מדיח וכיוצ"ב.

הדבר שהכי חשוב לי זה השירות של היבואן. עם כל השאר אני אסתדר.

הבעיה היא שקשה למצוא מילים טובות ברשת, קל הרבה יותר בדר"כ למצוא מילים רעות.

אז בינתיים שמעתי רק דברים רעים על ברימאג, קריסטל ואלקטרה, ויש לי ניסיון אישי לא טוב עם מיניליין.

למישהו יש ניסיון לחיוב או שלילה עם ראלקו (שארפ), BSH (סימנס/בוש/קונסט) או אחרים ששכחתי?

פורסם

אני אעיד שהיתה לי חוויה טובה עם קריסטל - קניתי מכונת כביסה, הטכנאי דחף בעת ההתקנה פילטר אנטי-אבנית(מיותר כמובן) בכ300 ש"ח, הם החזירו את הכסף בלי שום בעיה.

פורסם

BSH נחשב ליבואן איכותי מבחינת שירות.

וודא שהמוצרים שאתה רוכש הם תוצרת גרמניה ולא פולין או צ'כיה. (בדרך כלל הם עולים כמה מאות שקלים יותר).

ככלל עדיף לרכוש מוצרים לבנים מאותה החברה (אם זו שאלה אסטטית, ואם התקציב מאפשר)

נסה להתרחק ממוצרים של ניופאן וברימאג. מכיוון שהם מוכרים גם מותגים נחותים יחסית וזה גורם לעומס על השירות והטכנאים. מעבר לעובדה שהם גם היבואנים הגדולים בשוק.

פורסם

מצטרף להמלצה על BSH.

לא שנזקקתי לשירות שלהם ב8 השנים שיש לנו מוצרי חשמל שלהם. רק כמובן יצרתי איתם קשר כדי שיבואו ויתקינו את המוצרים השונים. מדובר על כיריים חשמליות, תנור, מדיח כלים ומייבש. חלקם של BOSCH וחלקם של SIEMENS אותו המוצר רק בשינוי הלוגו מקדימה דבר היכול להתבטא בהבדלים של מאות רבות של שקלים.

אני העדפתי להזמין מהם טלפונית את קטלוגים של המוצרים שהתכוונתי לקנות ולבחור בשקט את הדגמים המתאימים לי.

אז כבר חיפשתי את המחיר האטרקטיבי בחנויות לדגם הספציפי שבחרתי.

פורסם

מצטרף לשורת הממליצים על BSH.

היה לנו קריסס רציני עם המכונת כביסה סימנס ובאותו היום שצלצלתי לשירות לקוחות שלהם הגיע הטכנאי לסדר את התקלה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שמעתי מיד שניה דברים טובים שקודמיי ציינו.

יש לי נסיון רע מהתקופה האחרונה עם סמליין שנותנים שרות למיניליין: מוצרים של סמסונג וחברות רבות נוספות. ביקורות נוראיות גם ברשת. כשנודע לי שהם נותנים שרות למכונת כביסה אלקטרולוקס ביטלתי רכישה.

כמו כן נסיון רע מן העבר עם ניופאן , משני היבואנים אני משתדל להימנע.

• תוכן חדש...