Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדקתי בארה"ב C MAX היברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, כתבה יפה :lol:

הרכב הזה מעניין אותי מאד, בחודש אוגוסט השנה הייתי בניו-יורק ויש שם כמויות גדולות של פורד כנ"ל המשמשות כמוניות צהובות.

מדובר ברכב בעל חומרי פנים איכותיים, שימושי וחסכוני ובעל ביצועים טובים.

זאת בניגוד לטויוטה פריוס פלוס, המתחרה שלו, שהוא בעל חומרי פנים נוקשים ובעל ביצועים חלשים.

בפורד המושב האחורי לא מחולק לשלושה מושבים נפרדים שנעים על מסילה כמו בטויוטה (בגירסה האירופאית של הטיוטה, שהיא הגירסה הישראלית). זה חסרון למי שמסיע 3 נפשות במושב האחורי לאור ניצול מרווח קטן יותר בציר הרוחב לשלושתם, אבל יתרון למי שמסיע עד 2 נפשות במושב האחורי, לאור בטיחות טובה יותר ומרווח משופר יותר, לאור ריחוק ישיבה במרכז הרכב יותר של שני היושבים וריחוק רב יותר מהדלתות. אני מסיע רק 2 נפשות מאחורה, אז לי הוא היה מתאים.

חבל שדלק מוטורוס לא מביאים אותו לארץ, אבל מה חדש.

דרך אגב תא המטען מתחיל מעל גובה המדף שבתמונה או שגם מתחת למדף, איפה שיש רשת, יש מקום הטענה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
רק אצלי הלינק מוביל ל-יד2?

אני כותב עבור יד2, אז אכן, זה מוביל אותך לאתר יד2. זו לא טעות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בדקתי אותה בטקסס, אין שם בכלל מכוניות כאלה (כולם שם נוסעים על טנדרים), ראיתי רק אחת...

ואגב, בדקתי גם טויוטה פריוס פלוס, אמנם בארץ. מבחינת ביצועים, אבזור, ותחושה כללית - הפורד מתעלה על הפריוס. רק שלפריוס יש שבעה מושבים למי שצריך, והיא מעט שימושית יותר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אנו מקווים מאוד להתחיל לייבא אותם בין יתר הרכבים שאינם נמצאים כאן.

מקווים שכבר בחודשים הקרובים יאשרו לנו את התקינה והרישום ואנו נתחיל להכניס

אותם לארץ.ישנם עוד דגמים כמו ה B MAX שגם אותו נייבא.

תוכלו להזמין בהמשך כל רכב שתירצו. בתקווה .

פורסם

פורד מייצרת את ה- B Max ברומניה ובאוקטובר האחרון עצרה את הייצור עקב ביקוש נמוך באירופה.

אגב, נוכל להזמין גם פיוז'ן הייבריד ? מי נותן שירות למכוניות שלכם ? מוסכים שלכם או של דלק ?

• תוכן חדש...