Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 או C8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לרכוש רכב 7 מקומות למשפחה 2008-2009

C4 הוא נפוץ מאוד וC8 כמעט לא קיים.

מה ההבדלים ביניהם? האם בבסיס מדובר באותו הרכב רק באבזור שונה?

אמינות? עלויות טיפולים וחלפים?

נא לפרט ככל הניתן. תודה!

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הם רכבים דומים מיכנית אבל C8 גדול במספר ס"מ בכל ציר (גובה,אורך ,רוחב,בסיס גלגלים) ולכן יהיה מרווח יותר מה C4 פיקאסו.

ב C8 ישנם גימיקים כגון כסאות מסתובבים ובקרת מיזוג גם בשורה השלישית , דלתות הזזה (בסגנון מזדה 5) וכו'.

ה C8 היא האחות היקרה של C4

לא תמצא הרבה C8 בארץ. עלות טיפולים ואמינות זהה (אותם חלפים).

אם תמצא C4 , תזכור שבשנת זו הרבה דגמים בעלי מנוע 2000 סמ"ק וגיר רגיל בעל אמינות מצויינת . הרבה יותר טוב מהמנוע שהוחלף בשנה זו לגיר רובוטי al4 . אז תבדוק איזה גיר מצאת. לתשומת ליבך.

פורסם

אני מבין שאתה מדבר על ה C4 פיקאסו - ה C8 גדולה ומרווחת ממנה, והיא נמצאת קטגוריה אחת למעלה. היא תהיה נוחה יותר ממנה אם נוסעים בקביעות הרבה אנשים, אבל היא נדירה (מה שאומר שחלקים שיחודיים לה יהיו כנראה בעייתיים להשגה), היא גדולה פיזית (בעייתי אם נוסעים הרבה בעיר), וכנראה שצריכת הדלק שלה תהיה משמעותית יותר.

אישית, למשפחה, הייתי הולך על הפיקאסו כיון שהיא נפוצה יותר - אבל מעבר לזה, תיכף יתעוררו המומחים ויביעו דעה.

פורסם

שים לב שבשנת 2008 הפיקאסו שווקה עם שתי גרסאות מנועי בנזין - 2.0 גיר AL4, ו-1.6 גיר רובוטי.

על הרובוטי אין לי ניסיון, אבל מניסיוני יש לבדוק היטב את ה-AL4 מבחינת החלקות ומכות בין העברות הילוכים.

בסביבות ה- 120-140 אלף ק"מ הגיר נותן את אותותיו.

לפעמים כל מה שצריך זה טיפול קטן (שמן גיר, החלפת מכסה אחורי, שיפוץ שסתומים) אבל יש גם מקרים חמורים יותר.

הרכב עצמו מרווח למדי ונותן תמורה מצוינת יחסית לשוק שלו.

על ה-C8 אין לי נסיון כלל כך ש... :|

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם
שים לב שבשנת 2008 הפיקאסו שווקה עם שתי גרסאות מנועי בנזין - 2.0 גיר AL4, ו-1.6 גיר רובוטי.

על הרובוטי אין לי ניסיון, אבל מניסיוני יש לבדוק היטב את ה-AL4 מבחינת החלקות ומכות בין העברות הילוכים.

בסביבות ה- 120-140 אלף ק"מ הגיר נותן את אותותיו.

ל

בC4 פיקאסו:

גם 2.0 ליטר היו רובוטיות (הרוב) ורק חלק קטן היו עם AL 4.

כנ"ל גם 1.6 טורבו חלקן הגיעו עם AL4. ולא כולן היו רובוטיות.

לגבי C8: אומנם היא מופיעה מבחירון עד מודל 2009, אבל בפועל כמעט ואין מכוניות כאלו. היחידות המעטות שנמכרו היו מודל 2005/6.

לא הייתי בונה על רכישה של כזאת שנת 2009, מכיוון שפשוט אין רכבים כאלו בארץ.

• תוכן חדש...