Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי פולקסווגן פולו שנת 2004 קניתי אותה לפני כשלוש שנים ותמיד טיפלתי בה במוסך המורשה של צ'מפיון בירושלים ולאחרונה עברתי לטפל במוסך המכונית. מבחינת השירות- אני מרוצה משני המוסכים המורשים ואין לי תלונות כלשהן, אך מבחינת המחיר- אני כבר לא מסוגל לשלם כל כך הרבה כסף במיוחד לאור העובדה שהבלאי של הרכב מתחיל להיות גבוה ומלבד הטיפולים השוטפים אני צריך להחליף חלקים ברכב והעלות במוסכים המורשים נורא גבוהה. כרגע יש לי נזילת שמן ואני רוצה לקחת את הרכב למוסך ואני זקוק להמלצה על מוסך לא מורשה שמתמחה בפולקסווגן בירושלים חשוב לי שיהיה מקצועי, אמין ועם מחיר סביר.

אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

רועי

פורסם

אני הייתי נשאר במוסך המכונית (ומנסה לפצל לתשלומים), אם לא, רד חד-פעמית לתל-אביב, למוסך רון, מומלץ הפורום לרכבי VAG.

אני מטפל במוסך המכונית כבר קרוב ל-10 שנים (פאסאט, גולף, גולף)

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך המכונית הוא אכן המוסך המורשה של סיאט באזור והוא נחשב למוסך טוב ומקצועי. המחירים שם אכן גבוהים יחסית אבל ככה זה במוסכים מורשים של היבואן.

אם אתה מחפש להוזיל עלויות אז יש לך את מוסך אלפא-מוריס. זה מוסך מורשה של אופל אבל הוא מתמחה גם ברכבים גרמניים אחרים, כמו פולקסווגן וסיאט. פנה אל עוז ובדוק מולו מה האפשרויות והמחירים.

• תוכן חדש...