Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול הגיע היום לבחור רכב חדש במקום האינפיניטי שלי, נקבעה נסיעת מבחן בIS300H ובמאזדה 6 וCX5.

(לפני שלושה חודשים עשיתי גם נסיעת מבחן בסדרה 3 והתאכזבתי קשות)

אז ככה התחלתי במאזדה, אולם תצוגה נקי (ת"א) אנשים מכירות נחמדים ומביני עניין, כל הרמות גימור של ה6 והCX5 נמצאים באולם ככה שאפשר להתרשם מהם, בחור נחמד בשם שמוליק הצטרף אלי לנסיעות מבחן, אין ספק שהבחור מבין עניין ואוהב מכוניות ובאמת הראה ידע גם על המכוניות של מאזדה וגם על עולם הרכב בפרט.

לקסוס: עולם תצוגה מבריק, איך שהגעתי הושיבו אותי ושאלו אותי איזה קפה אני רוצה, ויצאתי לנסיעת מבחן של שעה לבד על האוטו, אחרי זה מנהל המכירות בשם עמית ישב איתי והסביר לי את ההבדל ברמות גימור ועלויות אחזקה וביטוחים מול המתחרים.

לגבי הרכב הייתי מופתע בטירוף פשוט הפתעה והשבוע אני כבר יזמין את הרכב.

אינפיניטי: נכנסתי לאולם מכירות לבדוק מתי מגיע Q50, הייתי לבד וקיבל אותי או יותר נכון לא קיבל אותי בחור שדיבר בטלפון עם חברה שלו/אישתו בזמן שהוא יושב על הספות שיש במרכז האולם תצוגה עם רגליים על השולחן (זה הבחור היחידי שהיה שם לא היה שם עוד עובדים), שממש לא הפריע לו שאני מסתובב שם ופותח דלתות של מכוניות לראות אם יתייחס אבל הוא בשלו, בסוף ניגשתי אליו ועדיין השיחה בטלפון שלו המשיכה, כעבור דקה הוא ניתק ולא נתן לי יותר מדי תשובות ותאמת גם לא נראה שעניין אותו מכירה כזאת או אחרת, רשם אותי לפרטים לQ50 שיהיו ויצאתי משם. בושה

אני חושב שמשהו בקרסו צריך לבדוק טוב טוב מה קורה שם, שרכשתי את האינפיניטי שלי לפני שלוש וחצי שנים הדברים היו שם עולם אחר וחבל שהם הדרדרו ככה, עוד אפשר לציין שלפני חצה שנה רציתי לעשות טרייד אין לחדשה, נציג מכירות לקח את הפרטים שלי ושל הרכב ועד היום לא חזרו אלי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אז אתמול הגיע היום לבחור רכב חדש במקום האינפיניטי שלי, נקבעה נסיעת מבחן בIS300H ובמאזדה 6 וCX5.

(לפני שלושה חודשים עשיתי גם נסיעת מבחן בסדרה 3 והתאכזבתי קשות)

אז ככה התחלתי במאזדה, אולם תצוגה נקי (ת"א) אנשים מכירות נחמדים ומביני עניין, כל הרמות גימור של ה6 והCX5 נמצאים באולם ככה שאפשר להתרשם מהם, בחור נחמד בשם שמוליק הצטרף אלי לנסיעות מבחן, אין ספק שהבחור מבין עניין ואוהב מכוניות ובאמת הראה ידע גם על המכוניות של מאזדה וגם על עולם הרכב בפרט.

לקסוס: עולם תצוגה מבריק, איך שהגעתי הושיבו אותי ושאלו אותי איזה קפה אני רוצה, ויצאתי לנסיעת מבחן של שעה לבד על האוטו, אחרי זה מנהל המכירות בשם עמית ישב איתי והסביר לי את ההבדל ברמות גימור ועלויות אחזקה וביטוחים מול המתחרים.

לגבי הרכב הייתי מופתע בטירוף פשוט הפתעה והשבוע אני כבר יזמין את הרכב.

אינפיניטי: נכנסתי לאולם מכירות לבדוק מתי מגיע Q50, הייתי לבד וקיבל אותי או יותר נכון לא קיבל אותי בחור שדיבר בטלפון עם חברה שלו/אישתו בזמן שהוא יושב על הספות שיש במרכז האולם תצוגה עם רגליים על השולחן (זה הבחור היחידי שהיה שם לא היה שם עוד עובדים), שממש לא הפריע לו שאני מסתובב שם ופותח דלתות של מכוניות לראות אם יתייחס אבל הוא בשלו, בסוף ניגשתי אליו ועדיין השיחה בטלפון שלו המשיכה, כעבור דקה הוא ניתק ולא נתן לי יותר מדי תשובות ותאמת גם לא נראה שעניין אותו מכירה כזאת או אחרת, רשם אותי לפרטים לQ50 שיהיו ויצאתי משם. בושה

אני חושב שמשהו בקרסו צריך לבדוק טוב טוב מה קורה שם, שרכשתי את האינפיניטי שלי לפני שלוש וחצי שנים הדברים היו שם עולם אחר וחבל שהם הדרדרו ככה, עוד אפשר לציין שלפני חצה שנה רציתי לעשות טרייד אין לחדשה, נציג מכירות לקח את הפרטים שלי ושל הרכב ועד היום לא חזרו אלי.

תתחדש, אם לא תתחרט :lol:

אם תוכל לפרט את ההתרשמות מהרכבים עצמם במצב סטטי ובנסיעת המבחן, תוך התייחסות להבדלים בין המאזדה 6 למאזדה cx5, הנובעים מהבדלי התצורה, רכב מנהלים מול ג׳יפון ובין המאזדה 6 ללקסוס.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תתחדש, תוכל להרחיב קצת על הלקסוס?

בדגש על החלק הדינאמי של הרכב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תתחדש, אם לא תתחרט :lol:

אם תוכל לפרט את ההתרשמות מהרכבים עצמם במצב סטטי ובנסיעת המבחן, תוך התייחסות להבדלים בין המאזדה 6 למאזדה cx5, הנובעים מהבדלי התצורה, רכב מנהלים מול ג׳יפון ובין המאזדה 6 ללקסוס.

את האמת לא נתתי חשיבות למאזדות הלכתי לעשות שם נסיעת מבחן בשביל לרצות את אישתי שאני ינסע לנהוג על משהו פשוט,

לגופו של עניין יופי של רכבים שתיהם מעולים ועסקה מעולה, בסה"כ הבדל של תצורה ומה נוח יותר או אוהבים יותר בסה"כ הכללי יופי של רכבים אבל לא ברמה של מה שאני מחפש.

BMW3: יש לי בעיה חריפה עם מה שקורה בתוך הרחב, מושבים מפלסטיק דמוי עור שגם נראים זול ובלי תמיכה צידית, פלסטיקה סביב הידית הילוכים זולה ופשוטה ונראית גם מאוד רגישה לשריטות, אין בקרת אקלים, אין חיישנים קדמיים, הפלסטיק בדלתות נראה פשוט רע, סתם לדוגמא אני חושב שהמאזדה 3 החדשה איכותית פי כמה, בסופו של דבר רכב ב250-300 לא יכול להרגיש כל כך זול, חבל.

לקסוס IS300H: הפתעת היום, הרכב מאובזר עם כל פינוק אפשרי, איכות חומרים מעולה הכל יושב במקום, מרגיש מוצק, יש אוירה של רכב מקטגוריה גבוהה יותר, בנסיעת מבחן שלי של שעה של משולב בנעירוני ועירוני יצא לי תצרוכת דלק של 18.6 ק"מ/ל מדהים!!!, הרכב שקט ברמה שלא חשבתי שאפשרי, נוח מאוד, יפה מאוד בקיצור נותר רק לבחור את הרמת גימור...

אינפיניטי: אני עדיין בשוק ממה שהיה שם...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

כמו בכל מקום שמקבלים בו שירות, יש תפוח רקוב שהורס את כל חווית הקניה.

תמיד יש את אותו נציג/עובד שפשוט מזלזל בלקוח ונותן לו עדיפות אחרונה על פני עניינים אישים.

עד שמקרים כאלה לא יפגעו בכיס הנציג, השעייה/נזיפה/פיטורין, אותו נציג לא ילמד, כי בראשו הוא פועל בצורה תקינה.

אפילו שהוא הפסיד קונה פוטנציאלי , הוא לא מודע לכך, או שכן? וזה לא מפריע לו כלל.

גם אני כלקוח,ככל שארצה את המוצר, לא חוזר למקום בו יש שירות מזלזל.

יש הרגשת שלמות בכך שגרמת לאותו מקום להפסיד מכירה(למרות שזה כמעט ולא מזיז לשום מקום).

לגבי האולמות שהתנהגו בצורה נאותה, כך מצופה מכל אולם ולא פחות.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
תתחדש, תוכל להרחיב קצת על הלקסוס?

בדגש על החלק הדינאמי של הרכב.

בכיף, הנסיעה הייתה שעה בלבד ככה שההתרשמות היא מוגבלת.

לרכב הגעה במהירות נמוכה רך מאוד וככל שמהירות עולה הוא מתקשה, במהירויות של 50+ כבר יש לו משקל טוב, לרכב TURN IN טוב מאוד לא ברמה של פורש אבל בהחלט טוב מאוד לקטגוריה במקרה של הגזמה הוא נוטה לתת היגוי קטו, זוויות גילגול כמעט שלא מורגשות והרכב מרגיש מאוד נטוע בכביש.

פורסם

אכן, ה IS החדשה ממש מלהיבה.. יש בה הכל ונוסעת יפה.

אך מה שיותר יפה זה השירות שלהם 24/7. הם שמים את הנהג גבוהה בסולם ההעדפות שלהם - באים לקחת את האוטו לטיפול, מחזירים אותו לאחר ניקוי ודיטיילינג אם צריך.. מת להתפנק אצלהם 8)

עמית נקדימון הוא אחד מסוכני המכירות הכי נחמדים שנתקלתי בהם ויודע לתת שירות מעולה - גם אם הוא מוסר רכב הדגמה לאנשים שממש לא פוטנציאלים מבחינתו..

תתחדש, ותעדכן.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אין סיבה שהלקסוס הזו לא תהפוך ללהיט, מאוד מאובזרת, חזקה וחסכונית. במיוחד מענין מחירה שמקביל פחות או יותר לזה של הטויוטה קאמרי ההיברידית, שאמנם מרווחת מעט יותר, אבל מצויה כמה ליגות מתחת מכל בחינה אחרת, במיוחד זו הנוגעת למיתוג, וגם לא יקרה משמעותית מה CT200 ( כשמדובר ברמות המחירים האלו וקהל הקונים הפוטנציאלי ) שמציעה עיצוב מאוד מוזר ומכניקה של פריוס.

פורסם

עמית נקדימון הוא אחד מסוכני המכירות הכי נחמדים שנתקלתי בהם ויודע לתת שירות מעולה - גם אם הוא מוסר רכב הדגמה לאנשים שממש לא פוטנציאלים מבחינתו..

גישה מאוד חכמה ובריאה לעסקים, ביום שאותו לקוח "לא ממש פוטנציאלי" יהפך לפוטנציאלי (ירושה, עסק מצליח, אישה עשירה וכו')- הוא עוד עלול לזכור איפה התייחסו אליו יפה גם כשהפרוטה לא היתה בכיסו.

ניב תתחדש, בחירה מעניינת בהחלט ואני בטוח שתהנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה פוסל רכישה של אינפיניטי כי לנציג כלשהו יש בעיות עם האישה/בת זוג? במקומך הייתי בודק שוב. בכל זאת, כמו שכתבת מדובר בסכום כסף שעמלת עבורו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בכיף, הנסיעה הייתה שעה בלבד ככה שההתרשמות היא מוגבלת.

לרכב הגעה במהירות נמוכה רך מאוד וככל שמהירות עולה הוא מתקשה, במהירויות של 50+ כבר יש לו משקל טוב, לרכב TURN IN טוב מאוד לא ברמה של פורש אבל בהחלט טוב מאוד לקטגוריה במקרה של הגזמה הוא נוטה לתת היגוי קטו, זוויות גילגול כמעט שלא מורגשות והרכב מרגיש מאוד נטוע בכביש.

לפני יומיים עשיתי נסיעת מבחן ארוכה יותר בלקסוס is300h ואני חייב לציין שאני לא התלהבתי.

מצד אחד, אתה צודק, זאת מכונית מעולה. איכות חומרים לעילה ולעילה, אחיזת כביש גבוהה, נוחות נסיעה טובה ובסך הכל נדמה שזאת מכונית מאוד מאוד איכותית. אבל אותי היא ביאסה, כי היא מרגישה מאוד מאוד מלאכותית. הרכב עם הנעה אחורית אבל אין מצב שאתה מוציא ממנו שמץ של היגוי יתר באיזה סיבוב מזדמן. והמערכת שמדמה את קול המנוע כשאתה מעביר למצב sport? וואלה, בדקה הראשונה זה מגניב, אחר כך זה סתם מעצבן ובעיקר לא לעניין.

עם כל הסלידה שיש לי מהדרך שבה UMI עושים עסקים, אני ממליץ לך בחום לבדוק גם את הקאדילק ATS.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לפני יומיים עשיתי נסיעת מבחן ארוכה יותר בלקסוס is300h ואני חייב לציין שאני לא התלהבתי.

מצד אחד, אתה צודק, זאת מכונית מעולה. איכות חומרים לעילה ולעילה, אחיזת כביש גבוהה, נוחות נסיעה טובה ובסך הכל נדמה שזאת מכונית מאוד מאוד איכותית. אבל אותי היא ביאסה, כי היא מרגישה מאוד מאוד מלאכותית. הרכב עם הנעה אחורית אבל אין מצב שאתה מוציא ממנו שמץ של היגוי יתר באיזה סיבוב מזדמן. והמערכת שמדמה את קול המנוע כשאתה מעביר למצב sport? וואלה, בדקה הראשונה זה מגניב, אחר כך זה סתם מעצבן ובעיקר לא לעניין.

עם כל הסלידה שיש לי מהדרך שבה UMI עושים עסקים, אני ממליץ לך בחום לבדוק גם את הקאדילק ATS.

את הכפתור הנ"ל אפשר לנתק, והנאה מנהיגה זה לא העדיפות הראשונה שלי בבחירת רכב.

לATS יש מושב אחורי לקטועי רגליים בלבד ותא מטען סימלי בלבד, היתרון שלה שהמחיר שם גמיש אבל מאוד...

פורסם
אתה פוסל רכישה של אינפיניטי כי לנציג כלשהו יש בעיות עם האישה/בת זוג? במקומך הייתי בודק שוב. בכל זאת, כמו שכתבת מדובר בסכום כסף שעמלת עבורו.

לא רשמתי שבגלל זה אני לא ירכוש את הרכב.

הIS כל כך הרשימה אותי ככה שאני לא מתכוון לחכות לQ50.

פורסם
את הכפתור הנ"ל אפשר לנתק, והנאה מנהיגה זה לא העדיפות הראשונה שלי בבחירת רכב.

לATS יש מושב אחורי לקטועי רגליים בלבד ותא מטען סימלי בלבד, היתרון שלה שהמחיר שם גמיש אבל מאוד...

המושב האחורי של הATS צפוף משמעותית, זה נכון... אבל מבחינת ביצועים או פאן, היא נותנת ללקסוס פייט רציני מאוד. הלקסוס נראית מדהים, מעוצבת בצורה מאוד ספורטיבית אבל כמו שאומרים ״אל תסתכל בקנקן אלא באיך שהוא נוסע״. אני חושב שאם הייתי מוציא סכום כזה של כסף כן הייתי מחפש רכב עם קצת יותר פלפל, אבל בסוף אתה זה שקונה ולא אני. אם זה לא מה שאתה מחפש, לך על זה.

אגב, המושב הקדמי של הלקסוס גם הוא לא מהמרווחים. תנוחת הישיבה מאוד נמוכה והגישה פנימה דורשת התכופפות. אם זה לא הפריע לך זה סימן מצוין, זה אומר שאתה לא שמן או זקן :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...