Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב ספציפי כבר המון זמן מהאזור שלי אך לא מוצא, כל יום אני פותח יד 2 מחפש הונדה סיויק לבנה עם גג מאזור הצפון ואין, מאזור השרון גם אין, כבר חרגתי לאזור תל אביב, גם אין.

מצאתי רק בירושלים את מה שאני מחפש ואני מוכן לנסוע עד לשם בשביל הרכב, למרות שאף פעם לא נסעתי לבד עד תל אביב ברכב פרטי שלי אבל היום עם GPS לא אמורים להסתבך כל כך, אני מוכן לנסוע ברכבת עד לשם ואם אקנה את האוטו אחזור איתו לצפון.

עכשיו אני כמובן חייב לבדוק את הרכב לפני הרכישה ולא בא לי שבעל הרכב יקח אותי לבדיקה איפה שנוח לו כי תמיד יש קומבינות בעניינים האלה.

אז בבקשה אם מישהו מכיר מקום בדיקה אמין וטוב באזור ירושליים, עדיפות גדולה כמה שיותר קרוב למיקום תחנת הרכבת, כי שם אני ירד בתחנה כל שהי בירושלים, תודה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

"בסט טסט"

בגבעת שאול ירושלים

מאד אמינים וישרים.

מומלץ.

תחנת הרכבת במלחה.

תגיד לבחור שיאסוף אותך משם,

10 דקות נסיעה בכביש בגין ואתה שם.

לפרטים: גגל "בסט טסט" אני מאמין שתמצא...

פורסם

תודה, במידה ויהיה באזור אני יברר על המקומות האלה, אתם יודעים כמה לוקחים שם בדיקה? 400-500?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
תודה, במידה ויהיה באזור אני יברר על המקומות האלה, אתם יודעים כמה לוקחים שם בדיקה? 400-500?

אכן. זה אזור המחירים לרכב כמו שלך.

בהצלחה.

פורסם

בלי לחוות כלל דעתי על שני המקומות שהוזכרו [למרות שאני מכיר את שניהם היטב], מכון בדיקה מבחינתי הוא לא רלוונטי.

הכל מלא כ"כ הרבה כסת"ח, אין לך מושג אם לרכוש את הרכב או לברוח.

דוגמא: "רעשים במערכת תזמון".

עדיך לקחת למכונאי טוב [אפשר גם לקנח בפחח], העלות נמוכה יותר והתוצאות טובות יותר.

את הרכב הקודם שלי קניתי אחרי בדיקה במכון בעלות של 500 ש"ח. את הנוכחי אחרי בדיקה אצל רון ב117 ש"ח.

אין צורך לומר מי היה מקצועי יותר ובעיקר שקוף וברור יותר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
היי אני מחפש רכב ספציפי כבר המון זמן מהאזור שלי אך לא מוצא, כל יום אני פותח יד 2 מחפש הונדה סיויק לבנה עם גג מאזור הצפון ואין, מאזור השרון גם אין, כבר חרגתי לאזור תל אביב, גם אין.

מצאתי רק בירושלים את מה שאני מחפש ואני מוכן לנסוע עד לשם בשביל הרכב, למרות שאף פעם לא נסעתי לבד עד תל אביב ברכב פרטי שלי אבל היום עם GPS לא אמורים להסתבך כל כך, אני מוכן לנסוע ברכבת עד לשם ואם אקנה את האוטו אחזור איתו לצפון.

עכשיו אני כמובן חייב לבדוק את הרכב לפני הרכישה ולא בא לי שבעל הרכב יקח אותי לבדיקה איפה שנוח לו כי תמיד יש קומבינות בעניינים האלה.

אז בבקשה אם מישהו מכיר מקום בדיקה אמין וטוב באזור ירושליים, עדיפות גדולה כמה שיותר קרוב למיקום תחנת הרכבת, כי שם אני ירד בתחנה כל שהי בירושלים, תודה.

אחי דבר איתי!!! יש לי מוסכניק מיקצועי מומחה להונדה!! עבד במוסך מורשה של הונדה רק אצלו אני מטפל כבר 3 שנים את ההונדה שלי, אני אישית את הרכב שקניתי לא לקחתי למכון בדיקה, פשוט הוא אמר לי הכל על האוטו!! והרכב שלי בובה! שתיהיה פה עם הרכב תתקשר אלי 0547455225 אני אשלח אותך אליו.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
  • תוכן חדש...