Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

יש לי רכב חדש בן חודש שאני רוצה לעשות לו טיפול ניקיון לפני החורף. אני ארשום כאן את שלבי הניקיון שאני חושב לעשות ואשמח אם תתקנו אותי אם אני לא עושה משהו נכון..

מה שאני רוצה לעשות זה לנקות את הרכב טוב טוב מבחוץ, לעשות לו פלסטלינה ולשים עליו Z-5 (ראיתי ואהבתי את התוצאות שלו)

1. שטיפת הרכב עם CG CITRUS בריכוז גבוה כדי להוריד שומנים ושכבות הגנה כאלה ואחרות

2. פלסטלינה

3. שטיפת הרכב לאחר פלסטלינה (צריך עם סבון או אפשר בלי?)

4. יישום Z-5.

האם שכחתי משהו? האם הסדר תקין?

תודה.

פורסם

1.ה CITRUS אמנם כן מוריד שכבות הגנה אם מדללים אותו ביחס גבוה אבל אני לא הייתי סומך עליו שיוריד לגמריי כל שכבה של כל חומר שהיה על הרכב ,לכן הייתי משתמש ב IPA.

2.לא צריך פוליש ? ואני אחרי פלסטלינה שוטף עם סבון אין סיבה שלא

Miata ND2

פורסם
1.ה CITRUS אמנם כן מוריד שכבות הגנה אם מדללים אותו ביחס גבוה אבל אני לא הייתי סומך עליו שיוריד לגמריי כל שכבה של כל חומר שהיה על הרכב ,לכן הייתי משתמש ב IPA.

2.לא צריך פוליש ? ואני אחרי פלסטלינה שוטף עם סבון אין סיבה שלא

תודה על הטיפ, באיזה שלב להשתמש ב IPA? אחרי השטיפה השניה ולפני הפוליש (במידה ואעשה)?

פורסם

אני כמעט בטוח שאחרי הפוליש,אבל תחכה לעוד תגובות שאני לא אטעה אותך כי יכול להיות שבשביל ליישם את הפוליש גם צריך לעבור עם IPA,אני לא יודע בדיוק.

Miata ND2

פורסם

אם אתה עושה פוליש עם מכונה אין צורך ב IPA, הפוליש יוריד לך גם שכבות הגנה קודמות וגם כמובן שכבת לכה. אם אתה לא עושה פוליש, אתה יכול לעבור עם IPA לפני שאתה מיישם חומרי הגנה כמו ווקס או אוטם.

פורסם

אחת ממטרות ה IPA היא להוריד שאריות פוליש שפוספסו בזמן הניגוב כך שמאד רצוי להשתמש בו אחרי שלב הפוליש.

IPA הוא השלב האחרון אחרי פלסטלינה ופוליש ולפני שכבת הגנה. ככל שהמשטח נקי יותר כך שכבת ההגנה "תתחבר" טוב יותר לצבע הרכב.

שלומי.

פורסם

תודה לכולם.

לצבע מטאלי אין בעיה לעשות פוליש? אם אין בעיה אז אשמח לקבל המלצה על פוליש ידני מומלץ...

תודה.

• תוכן חדש...