Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוזים נמסים אבל לא נשרפים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גם אני נתקלתי בעניין הזה ולא ממש הבנתי מה התופעה שתגרום לפיוז להתחמם עד כדי המסת הפלסטיק אבל לא תגרום לשריפתו.

אז חפרתי קצת ברשת ונתקלתי בווידאו של מרטין לורטון שמסביר פחות או יותר את הכל.

בקיצור, זה נובע מפיוזים זולים שלא עומדים בערך שרשום עליהם, ובמקום להשרף בערך שהם אמורים להשרף, הם פשוט מתחילים להתחמם עד שהם נמסים, הבנאדם העביר 4 אמפר למשך די הרבה זמן דרך פיוז של 2 אמפר (כפול מהערך שלו), הפיוז לא נשרף אבל הוא נמס.

הווידאו הוא באנגלית והניסוי עצמו מתחיל בסביבות 14:20, בתחילת הווידאו הוא מסביר על איך הניסוי הולך להתבצע ובעזרת אילו כלים.

פורסם

מגע לא טוב ברגליים של הפיוז יכולים לגרום להם להתחמם

כמו כן פיוזים סיניים פשוטים שעולים כמה שקלים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למרבה הצער אי אפשר למצוא בישראל פיוזים שהם לא זיופים- אלא במחסן החלפים של חלק מיבואני הרכב.

פיוזים שנמסים זה טוב. אני מכיר באופן אישי פיוזים שעולים באש.

אסף.

פורסם

שמתי לב שהפיוזים התחליפים שעולים 10 ב 6שקל נראים קצת שונה מהמקוריים.

החלפתי לא מזמן פיוז אור רוורס לאחד זול, אתם ממליצים להחליף למקורי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שמתי לב שהפיוזים התחליפים שעולים 10 ב 6שקל נראים קצת שונה מהמקוריים.

החלפתי לא מזמן פיוז אור רוורס לאחד זול, אתם ממליצים להחליף למקורי?

מה ההבדל ביניהם ?

ייצרן הרכב לא מייצר פיוזים לכן לחפש פיוז מקורי זה לא מעשי.

ראה הודעה קודמת שלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק חידשת לי משהו מדהים היום, נכנסתי לאתר של פיוזים - Littelfuse ומה שבאמת הדהים אותי שהפיוזים האלו דולקים מהצד העליון שלהם במין לד קטן כך שרואים שהפיוז לא שרוף, לא צריך יותר נורת ביקורת ולא צריך יותר להתכופף כל-כך בפנים לתוך הדש בורד על מנת לבדוק את הפיוזים, מדהים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין לי ניסיון עם הפיוזים בעלי לד בחלק העליון של הפיוז.

אם אתה מחליט לרכוש פיוזים כאלה תבדוק באתר של הייצרן האם הם עומדים בדרישות התקינה השונות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...