Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צילמת אותו?

אם כן, הפתרון שלך הוא תלונת אזרח.

הגש תלונה על עבירת התנועה שלו בצירוף התמונה של החסימה (לא חייבים לגשת לתחנת משטרה, אפשר גם במכתב בדואר).

לאחר מכן המשטרה כבר תשכתב לו דו"ח והוא ילמד שלפעמים עדיף לו להיות מנומס קצת יותר.

אפשר לדעת בבקשה איזה פרטים צריך לכתוב בתלונה ע"מ שהחוסם יקבל דו"ח?

ועל איזה עבירות ניתן לדווח ולדעת שהמדווח יקבל דו"ח בוודאות? חניה על מעטפה וחסימה חלקית של כניסה\יציאה לחניה משותפת בבניין תופס?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולכן אני מאמין שאתה תדע לבחור את המלחמות שלך בחוכמה, הרי ללמד את כל המגזר של הבבונים, שיש כזה דבר שנקרא חוקים או אפילו ההתחשבות בזולת הוא בלתי אפשרי.

פורסם

^ התמונה שפרסמתי בפוסט הראשון אני מבין שאינה רלוונטית, יש לי תמונות נוספות בסמארטפון השני אבל עדיין לא רואים את כל מפרץ החניה אלא רק את הרכב שלי חונה והמשאית שחוסמת - שווה משהו?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אם הוא אמר לך "תכף , 2 דקות" או משהו בסגנון ובסופו של דבר זה 15 דקות,

למצוא דרך יצירתית , כזו שלא ישכח בפעם הבאה שהוא יחליט לחסום רכב ולהתעלם מהבקשה של הנהג.

החוצפה שיש לאנשים במדינה רק גדלה וצריך למתן אותה.

מקרה כזה לא יציל את המצב אבל נקודתית , פחות נהג משאית חסר התחשבות.

בעיה לא פחות חומרה היא אנשים שאם מישהו מזיז להם את הגבינה מטר ימינה זה ייהרג ובל יעבור.

פורסם
לקפל את המשאית לקח לו בדיוק 3 דקות.

זה רק כדי לפנות לך מקום, אך תאר לך מצב שכל במה דקות יגיע רכב אחר שיבקש ממנו שוב לקפל.

לא שאני מצדיק אותו, אך השאלה היא האם הוא יכל לפרוק בלי לחסום - אם התשובה היא לא, אז אין

ממש מה לעשות - פשוט להמתין בסבלנות.

פורסם

כנראה שאחד השכנים עושה שיפוץ היגע המשלוח ופרק סחורה, זה לא שהוא בא בכוונה לחסום אותך ואני בטוח שלא הייתה לא ברירה וזה המקום שהוא יכל לעמוד בו.

אז חיכית פחות מרבע שעה לטובת שכן שלך. לא קרה כלום, שתה כוס מים.

ביג פאקינג דיל. לפתוח טופיק על זה? לא חבל על הזמן והעצבים שלך?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

זה לא משנה את עצם העבודה שהוא יכול היה להזיז את המשאית ברגע שביקשתי ממנו כי אני ממהר.

אבל הוא החליט שקודם עדיף לו לסיים את הפריקה במקום להתאמץ קצת, על חשבוני כמובן.

לכן שאלתי - מה אני יכול לעשות במצב כזה במסגרת החוק, כאזרח ומשלם מסים במדינת ישראל?

Just daily

פורסם

אני בטוח שגם בלונדון פורקים סחורה תוך חסימה של מכוניות ולא רק בערב הסעודית.

מה לעשות, גם כשאתה עובר דירה יש משאית של מעבירים שעומדים על חניה פרטית או חוסמים מישהו.

זו המציאות.

get over yourself, אם הוא יקפל ת'משאית שלו כל פעם שהוא מפריע למישהו שממש במקרה ממהר בזה הרגע, הוא לא יוכל לעבוד.

וכן, כנהג משאית שבטח חווה את זה עשר פעמים ביום כבר 30 שנה, לא מפליא שהוא צוחק על עוד מישהו שמתקשר למשטרה.

פורסם

אני לא יודע אם זה אותו דבר או לא, אבל כשיש משאית איסוף גזם או איסוף אשפה אז לפעמים היא חוסמת טור מכוניות באמצע העבודה שלה, ולפעמים הנהגים (הבבונים) מצפצפים, כאילו שזה יזרז משהו.

(בכל מקרה, המשאית לא תפסיק את עבודתה באמצע כדי לאפשר לכמה רכבים לעבור, אבל בין עבודה לעבודה כמובן שתעמוד בצד במידת האפשר).

פורסם

מה זה קשור אלי? אני מספר על הבעיות שאני עובר בעבודה שלי? :?

וכן Barney, אני חושב שלא חסרים אנשים שלא יודעים מה לעשות במצב כזה וישמחו לשמוע כאן פתרונות.

Just daily

פורסם
ישמחו לשמוע כאן פתרונות.

אין פתרון. ככה זה נהוג. זו המציאות. בכל העולם. המשאית שם פורקת כי שם הסחורה אמורה לרדת. אתה מצפה שהוא ימצא חניה שתתאים למשאית שלו ויסחב 500 קילו חומרי בניין על הגב קילומטר וחצי? או לחילופין - אין מה לעשות, משאית זה רכב שירות וכולם משתמשים בשירות הזה, וצריכים להתחשב. כמה פעמים זה כבר יפריע לך במהלך חייך?

אגב, הייתה לא מזמן כתבה על פסיקה תקדימית בבית משפט בה הוחלט שפקח, לפני שהוא נותן דו"ח על חניה שלא כחוק - צריך להמתין 10 דק' במידה והרכב פורק סחורה במקום המיועד לה.

אני לא בן אדם כזה-אבל כשמגיע אז מגיע: אם הוא מגיע וחוסם בפעם השנייה, אפשר לשים לו בורג גדול בקוטר של כמה סנטימטרים מתחת לכל גלגל בלי שישים לב, להכין פופקורן ולצפות בהנאה איך האוויר יוצא לו מהגלגלים כשהוא יוצא.

אם כבר הבן דוד משחק אותה גבר גבר-אז שיקבל את זה כמו גבר ושיוציא מהכיס שלו כמה אלפי שקלים, שילך ויקנה למשאית שלו צמיגים חדשים קומפלט :evil:

ואז אולי הוא ייתקע עם 10 תקרים מול הרכב שלך ובמשך 10 שעות ימתין לחילוץ ואתה כבר תהפוך לפופקורן בעצמך.

מי יודע, אולי יהיה לו גם צפוף שם ובמקרה הוא יפיל ת'טמבון שלך עם הטמבון האחורי שלו בסיבוב...

פורסם

איל לוי, תאמין לי שאני לא מצליח להבין למה אתה ובודדים אחרים מצדיקים את החלאה.

הוא לא הצטער בפני על שאצטרך להתעכב, הוא לא התייחס אלי כלל, הוא לא מיהר לקפל את המשאית, הוא אפילו לא ביקש סליחה בסוף.

בקיצור הוא שם ז' על כולם, גם על החוק, ואני לא אתפלא אם הוא מסוג הנהגים שנתפסו על עשרות עבירות תנועה.

mm3wiinmutjh.jpg

מותר לו בכלל להעביר בצורה כזו את השקים מעל הרכבים הפרטיים החונים?!

Just daily

פורסם

בתחילת השרשור לא הבנתי למה אתה מתלהם. קורה שיש גם פקקים וקורה שיש תאונה וגם קורה שחוסמים ויש חזה סיבה, ורבע שעה זה בסדר. אבל אני כן מזדהה איתך ואפילו זועם על בן אדם שזילזל וצחק לך בפנים. אני בטוח שאם הוא היה מבקש יפה שהוא ישתדל מהר ומבקש ממך שתחכה אני בטוח שאני היתי בעדו וגם אתה. לדעתי אם הוא חוסם את הרכב שלך ולא מזיז בדקה שאתה מבקש זו חסימה לכל דבר, הרי שהעבודה שלו יכולה להימשך גם חמש שעות ואולי הרבע שעה שלך זה לא רבע שעב

שלו. אם אתה מרגיש נקמה תצלצל לאיך אני נוהג ותגיד

שהוא חסם אותך למשך הרבה זמן וצחקתלך בפנים, אולי יתנו לו קצת בראש והוא ילמד להבא

פורסם

שמע מייק, אגיד לך את האמת.

לקחתי ללב הרבה דברים עד שהבנתי שאין מה לצפות מאנשים יותר מדי.

אתה לא צריך להתעצבן כלכך מזה שנהג משאית מגורז לא מנומס ולא מבקש סליחה, יש מספיק אנשים שנחשבים חכמים יותר, רהוטים יותר, עילאיים יותר, אשכנזים יותר, מרוויחים יותר, שהם חראות לא פחות ממנו.

במזרח התיכון לא נפוץ להיות מנומס, אין לך מה לצפות שיהיו מנומסים כלפייך.

לא יודע לגבי אם מותר לו להניף מסעות מעל לרכבים, מצד שני - שוב, מה אתה רוצה שהוא יעשה? איך היית מצפה שמשהו כזה יתנהל?

הרי יש שם אתר בנייה. נניח ושאנחנו חיים באוטופיה מוסדרת, והעירייה הייתה סוגרת את כל החניון שם לטובת הבניה, לא היית מתעצבן עוד יותר? הרי המציאות מכתיבה שצריך להוריד שם חומרי בנייה. אין שום דרך אחרת לעשות את זה.

גילוי נאות, אני עובד כשליח, וכן, המון אנשים מתעצבנים, וכן, כמעט ואני לא נתקל באנשים מנומסים או אנשים שמנסים להסתכל על הצד שלי.

ולא, אני ממש לא חושב שאני מקרין חזות 'ממוצעת' של שליח ששם זין על כולם, אני כל הזמן דואג להפריע כמה שפחות, גם אם זה עולה לי בלסחוב סחורה כבדה למרחק גדול יותר. אבל אי אפשר להימנע מחוסר נעימות כל הזמן. זה פשוט לא מתאפשר.

וגם אי אפשר לצפות מנהג משאית באמצע פריקה שהמשאית פרושה על רגליות שיפרק ויזיז בכל רגע שנהג צריך לצאת מחנייה. כמעט במשך כל היום הוא חוסם חניות מכורח המציאות שלו, סה"כ הוא רכב שירות.

אתר בניה זה אי נוחות לכולם, אבל צריכים להיות סבלניים עם זה, כי מתישהו אם אתה תבנה לעצמך בית, תצטרך להתמודד עם כל השכנים שמתלוננים שהמשאית שלך השאירה קצת חול על המדרכה, או חסמה קצת ת'כביש, בעוד שכשהם בנו את הבית שלהם היה אותו דבר. :roll:

עוד משהו בנוגע לזה שהוא צחק עליך וזילזל בך, זה הכל תלוי באיזו גישה באת אליו.

אם באת בדרישה שהוא יזיז ת'משאית כי הוא חוסם, זה לא נכון.

אתה אמור לזהות שהוא באמצע משהו, ובלית ברירה הוא נאלץ לחסום אותך.

אם מיד לאחר מכן אתה כבר שולף מצלמה, הוא כבר מתאר את השיחה שאתה תעשה תכף למלשינון שיש לו מאחורה, ותחפור על כך שהוא פורק סחורה ומפריע לך, ושאף אחד לא יתייחס לזה, כי מבחינתו אתה עוד בעל פרייבט שלא מבין את האילוצים של נהגי משאית שפורקים סחורה. בוא נגיד שאני רואה את זה קורה יום יום באיזורי תעשיה שאני עובר בהם.

לא כתבתי כזו חפירה בפורום מעולם ואני אופתע אם מישהו יקרא או יתייחס לזה :-o

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...