Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר כמו בכל בוקר אני יוצא מהבית לכיוון הרכב שלי כדי לנסוע לעבודה.

לרגל עבודות באחד הבלוקים בשכונה משאית מנוף פורקת שקי חול וחוסמת אותי בשכונה שלי.

ביקשתי מהנהג להזיז את המשאית כדי שאוכל לצאת והוא מבחינתו רוצה קודם לפרוק הכל ואז להזיז.

בקיצור, יצא שחיכיתי כמו מסכן רבע שעה עד שיזיז את המשאית. התקשרתי למשטרה אבל לקח להם זמן להגיע.

אז היום איחרתי לפגישה בעבודה ומחר זה יהיה משהו דחוף יותר, מה אני אמור לעשות במצב כזה?

m3zhznkzm4kt.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסית לדבר עם הנהג?

אם זה משהו שקורה כל יום הייתי מנסה להגיע איתו להסדר...

האם מישהו ענה לך ב"איך אני נוהג"?

פורסם

קנה רכב מפירוקיה, ותחסום אותו חזרה.

שיפנה אלייך תגיד לו שאתה מעדיף קודם לשתות קפה אחרי זה לפנות לו את הרכב.

נתקלתי בעשרות חוצפנים שכאלה, פעם הבאה קום מוקדם יותר כחצי שעה לפני יציאתך מהבית, תתקשר 100 בקש את אגף רכב וחניות במשטרה, ודווח להם על החסימה.

ברגע שיגיעו תרד ותגיד שהוא חוסם על בסיס קבוע.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אם זה חד פעמי, לרבע שעה ואין אלטרנטיבה לפרוק בלי לחסום את הכביש, מזדיינים בסבלנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוא לא חסם כביש, הוא פרק במפרץ חניה גדול של כל השכונה וחסם 5 רכבים שאחד מהם שלי.

האמת היא שלא הייתי מתרגש מהמקרה אם הנהג לא היה צוחק לי בפנים ושואל כמה שוטרים הזמנתי.

ויש אלטרנטיבה - לקפל את המשאית, להזיז אותה, ולחזור לעבוד אחרי שיצאתי (או כל דייר אחר בשכונה).

Just daily

פורסם

נכון שזה מעצבן, ואני לא מצדיק את היחס של הנהג,

אבל אם אין איזה "מצב חירום" אז להתחיל לקפל את הזרועות, להזיז את המשאית וכו', זה לא לוקח דקה,

אם היה פורק עוד חצי שעה אז זה נכון, אבל במצב כזה שלא נשאר יותר מידי לפעמים עדיף פשוט לחכות קצת.

so far so good so what

פורסם

דפוק לו מכות.

סתם! אם הוא מתעלם וכמו שאתה אומר צוחק לך בפנים, יש לך 2 אופציות:

1. תהיה חכם ולא צודק - תחכה עד שיסיים.

2. תהיה צודק ולא חכם - תחכה שיסיים ותחסום אותו.

בקיצור, אתה לא יודע מה עבר עליו או אם אשתו נתנה לו אתמול או לא, תהיה סובלני, אין מה לעשות אנחנו חיים במדינה שכל אחד חייב להראות שיש לו גדול יותר. שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

צילמת אותו?

אם כן, הפתרון שלך הוא תלונת אזרח.

הגש תלונה על עבירת התנועה שלו בצירוף התמונה של החסימה (לא חייבים לגשת לתחנת משטרה, אפשר גם במכתב בדואר).

לאחר מכן המשטרה כבר תשכתב לו דו"ח והוא ילמד שלפעמים עדיף לו להיות מנומס קצת יותר.

פורסם

מעצבן אבל תכלס אין מה לעשות אלא אם מדובר בהפרזה. אם זה לכמה דקות חד פעמי כמו שמישהו אמר, לא יקרה כלום אם כולם יגלו סבלנות כי זה כמו אוטו זבל שחוסם את הכביש ולא יעזור כמה שיצפרו לו. אם זה אתר שכל הזמן פורקים בו סחורה, שווה לנסות לדבר עם מנהל האתר ולבקש שלא יפרקו שם בשעות העומס. אם רואים שאין אם מי לדבר אז להתלונן בעירייה ובמשטרה על הפרעה לתנועה.

פורסם

אם הוא אמר לך "תכף , 2 דקות" או משהו בסגנון ובסופו של דבר זה 15 דקות,

למצוא דרך יצירתית , כזו שלא ישכח בפעם הבאה שהוא יחליט לחסום רכב ולהתעלם מהבקשה של הנהג.

החוצפה שיש לאנשים במדינה רק גדלה וצריך למתן אותה.

מקרה כזה לא יציל את המצב אבל נקודתית , פחות נהג משאית חסר התחשבות.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

הפתרון של eyals05 הכי הגיוני, השאלה אם ישלח אליו דו"ח או שיבוטל בטענת "פריקת סחורה" והתיק ייסגר "מחוסר עניין לציבור".

viper83, האמת היא שהנהג והעובד השני היו מהמגזר ובתור מי שעובד איתם ביום-יום אני מרשה לעצמי לציין שלרובם החוק הינו המלצה בלבד.

Just daily

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...