Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הכי טוב יהיה להפנים שאין מה לעשות וכדאי לשכוח כמה שיותר מהר ולהמשיך קדימה.

אחרת מה תעשה עם כל אלו שמפריעים בצורה בוטה לתנועה כי הם חונים "רק לרגע" ליד פיצוציה/גם ילדים/הבית של החברה, עם אלו שעסוקים בנייד ולא נוסעים באור ירוק, ודוגמאות יש הרבה.

היו בפורום כמה שירשורים על דברים כאלו.

אני סבור שהמשטרה לא תגיע מהר כדי לסייע בזמן אמת. אולי הפיקוח העירוני, אם השגת מישהו שאיכפת לו.

באמת במקרה, הבוקר הייתי באותו מצב. משאית מנוף חסמה אותי. לא היה סיכוי לעשרים תמרונים על המילימטר (שיש לי נטיה לעשות כדי לצאת ממצב כזה עם חיוך) . הפועל על המשאית אמר לי שיסיימו עוד 5 דקות. נו... המפעיל היה מרוחק כדי לתצפת טוב יותר על ההפעלה. הלכתי לחפש פינה שקטה לשוחח בטלפון. טוב שהיה תפוס כי אחרי 3 דקות הגיע האיש והזיז את המשאית.

גם אני מהרתי לעבודה, אבל לא הייתי עושה ענין מכמה דקות. וגם מזה שהוא לא התנצל. ממילא לא יעזר לי לעשות מהומה, ענייני חינול אני מדסקס עם מנהלת בית הספר, וגם זה לא כל כך מראה הצלחה בשטח...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני לא מבין איך חלק מהמגיבים מקבלים את הדבר "בהבנה". על תלונת חסימה הרשויות חייבות לתת קנס בלי שאלות והתחשבויות. אם כל הנהגים יהיו מודעים לכך, נהג שחוסם, או שיענה יפה, או שישלם או שניהם. אז נכון שזה לא ימנע ממנו לחסום, אבל הוא יחסום פחות וישתדל להיות נחמד במטרה למנוע מעצמו (או ממזמין הסחורה) דוח, גם אם הוא בבון. תרבות "ההבנה" מביאה לכך שהנחסם כבר הפך ל "נאשם" במחוזותנו. החסימה הופכת לנורמה, היום בכל חניון אתה נפגש בחוסמים (סטסטיסטית יותר חוסמות) המשאירים מספר טלפון על רכבם, כאילו החסימה כבר הוכשרה ומתפנים לבוא ולהזיז את רכבם רק אחרי סיום הסידורים שלהם בלווית חיוך מלגלג.

על התנהגות המשטרה, עדיף לא לדבר. כניראה שגם במשטרה מכווינים אותנו להפרטה...

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

מה הקטע? אתה אף פעם לא נזקקת לשליח שיביא משהו לביתך? אף פעם לא הזמנת משלוח מהסופר? קנית מכונת כביסה?

איך הביאו את זה במסוק?

אז אני לא אומר להיות טמבל, אם זה גם היום, גם מחר וגם מחרתיים, נדרש פתרון אחר. אבל אם מדובר על מקרה חד פעמי,

להזמין משטרה? פיקוח, להתלונן על הנהג? אויש נו....

באותה מידה שאפשר לבוא ולהגיד "רק מילים טובות" על נהגי המשאיות האלה, אפשר לאמר גם עלינו ששכחנו מה זה טיפת סבלנות

וראיה שהיא טיפה יותר מתחשבת במצבים כאלו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...