Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לשבועיים בצרפת ובארה"ב.

האם כרטיס world8 שנמכר בדואר ומאפשר טעינה, הינו אכן משתלם יותר מאשר לקחת חבילה בחברה הסלולרית שלי (פלאפון)?

האם ישנם פתרונות אחרים טובים יותר? כמו רכישת SIM מקומי?

אציין, שאני זקוק הן לתקשורת מקומית (שיחות +SMS, נתוני WAZE וכו') והן בינלאומי לישראל, אבל פחות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לתקשורת מקומית סים מקומי יהיה ע"פ רוב זול יותר, רק שים לב שהטלפון שלך יתמוך בתדרים הרלוונטיים.

WORLD8 ודומיו הם גיבוי טוב, אבל לא הייתי בונה עליהם כתכנית התקשורת העיקרית שלי.

פורסם

כמו שדריש אמר, לרוב סים מקומי יהיה הכי זול. למיטב זכרוני WORLD8 לא מציעים חבילות גלישה שהם באמת רלוונטיות (50 מ"ב ב 95 ש"ח).

מבדיקה שעשיתי לפני כמה חודשים רמי לוי וגולן הכי זולים בשיחות מחו"ל, 012 הכי משתלם אם רוצים לעשות חבילת גלישה.

בסופו של דבר אני קניתי סים של 012 על חבילת גלישה של 1GB והסתמכתי על הוואטסאפ\וויז\וויבר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לגלישה ולשיחות/הודעות מקומיות הכי טוב סים מקומי.

בצרפת אם תברר מראש סביר שתמצא סידור שיספק את כל צרכיך ב10-15 אירו.

בארה"ב בדוק את חבילות monthly4g של טימובייל.

יש כמה קומבינציות עם גלישה.

שיחות לארץ תעשה עם סקייפ או כל סידור VoIP אחר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דווקא בצרפת השירות הסלולרי יקר במיוחד.

עדיין, לשיחות מקומיות כנראה שהזול ביותר יהיה סים מקומי. לגלישה בודאי שיש צורך בסים מקומי.

לתקשורת עם הארץ - WiFi במלון (אם מסופק חינם) עם סקייפ ודומיו, אם צריך תקשורת רציפה - התחבר לגולן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היכן קונים כרטיס SIM בצרפת? בקיוסקים ברחוב? איזה הכי מומלץ?

אותה שאלה לגבי ארה"ב...

פורסם

בארהב אפשר לקנות סים ל 7 ימים הכולל:

1. שיחות פנים ארציות ללא הגבלה.

2. סמס פנים ארציות ללא הגבלה.

3. סמס ביןלאומי ללא הגבלה.

4. אינטרנט 4G עד 500 מגה.

הסים נקרא ReadySim:

http://www.readysim.com/

קניתי אותו ל 7 הימים האחרונים שלי בארהב.

לפני זה הייתה לי תוכנית לחודש שנגמרה.

הוא עולה 27 דולר.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

תודה ל-themichman. ניתן לרכוש אותו גם פיזית בארה"ב, או רק להזמין באינטרנט? היכן אני בדיוק מקבל את ה-SIM?

נכנסתי לאתר שלהם. אני אהיה ביוסטון, טקסס. באתר החברה הזו רשום שניתן לרכוש כרטיס SIM שלהם רק במרחק 200 מייל ומעלה משם...

פורסם
תודה ל-themichman. ניתן לרכוש אותו גם פיזית בארה"ב, או רק להזמין באינטרנט? היכן אני בדיוק מקבל את ה-SIM?

נכנסתי לאתר שלהם. אני אהיה ביוסטון, טקסס. באתר החברה הזו רשום שניתן לרכוש כרטיס SIM שלהם רק במרחק 200 מייל ומעלה משם...

כן, אני רכשתי בלאס ווגאס בחנות בשם citta dell, שם קבלתי את ה - SIM עצמו.

באמת נראה שאין להם משהו קרוב לפי המקום שאליו אתה מגיע, אולי יש בחנויות נוחות, אבל לא הייתי סומך אל זה ומחפש פתרון נוסף.

אולי תוכל להזמין אותו באינטרנט ולשלוח למקום אליו אתה מגיע.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

הנה קצת מידע על רשתות בארה"ב. אני ממליץ לך להכנס גם לפורומים באותו אתר ובמידת הצורך - להרשם ולהעלות את שאלותיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני צריך את ה-SIM המקומי (בצרפת ובארה"ב) בפורמט Micro SIM למכשיר גלקסי S4, זה גם תקף? כלומר, ניתן להשיג כרטיסי חיוג בחו"ל בתצורת Micro SIM?

פורסם

אתה עושה יותר מדי בלאגן ממשהו מאוד פשוט:

1. בצרפת כנס לחנות הסלולאר הראשונה שתראה (של אורנג'/SFR/Bouygues/וירג'ין מובייל וכו'), תגיד להם שאתה רוצה סים פריפייד עם שיחות/SMS/גלישה, שלם 10-15 יורו, וסע לשלום. קח בחשבון שהמפעילות הצפרתיות הרבה פעמים סוגרות שירותים למרות שיש לך גלישה - פעם אחרונה שבדקתי, לדוגמה, לא ניתן היה להתחבר לסקייפ מרשת אורנג'.

2. בארה"ב, באותו אופן, כנס לחנות סלולאר (אני הייתי הולך על אחת מהמפעילות המוכרות), קנה כרטיס פריפייד עם שיחות וגלישה, וסע לשלום.

בחנויות יהיו להם את כל סוגי הסימים (מיני/מיקרו/נאנו), ואתה תבחר לפי הטלפון שלך.

אין מה לעשות מזה דוקטורט, זה באמת מאוד פשוט.

• תוכן חדש...