Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע ברשותי פולו שנת 2000 ידנית, לא מרוצה בכלל.

כרגע יש לי נסועה שנתית ממוצעת של כ40K בגלל העבודה.

אני מוכן לקחת מימון של 30K ולהוסיף על הרכב ולהתקדם לרכב חדיש וקצת יותר גדול.

הדרישות מהרכב הם: אוטומט, אמין, וצריכת דלק ממוצעת (1-11)

יש חישוב של אולי להוסיף כ10K בשביל רכב היברידי כגון טויוטה פריוס/הונדה סיויק היבריד

אם כן- מי מהן יותר אמינה ועל מה לשים ל וכמובן האם הם עונות על הדרישות שלי ביחד לשאר.

פורסם

ב-35K תוכל לרכוש סקטודה אוקטביה דיזל. רק קח בחשבון שבשנתונים המדוברים (גם לגבי הסיווק והפריוס) הבנק לא יקבל את הרכב כבטחון כי הוא ישן מדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האוקטביה עלתה, אבל אני מאוד מפחד מהגיר שלה, מה גם שממש קשה למצוא אחת שמורה בהנחה שרובן שימשו לעבודה..

פורסם

לדעתי קורולה דגם קודם 2006-7 תעשה יופי את העבודה מבחינת אמינות וצריכת דלק עם רגל לא כבדה תגיע בלי בעיה ל 1-13

וניתן למצוא הרבה רכבים שמורים מאוד.

אופציה נוספת היא הטידה

פורסם

1:13 זה המון יחסית למה שאוקטביה דיזל תצרוך.....

אני בד"כ לא נוהג להמליץ עליה כי היא יקרה, אבל במקרה שלך היא עלולה להתאים והיא הונדה ג'אז.

קטנה מבחוץ, גדולה מבפנים ואפילו עם תע מטען סביר (לסיויק הייבריד יש פחות), מנוע 1300 וקצת סמ"ק עם גיר רציף ואהובה על דודות, כך שתוכל למצוא כאלו שמורות עם ק"מ סביר.

מכונית שמחוץ לעיר תעשה 1:16-17 (היברידיות לא יצרכו פחות, ודיזל לא משמעותית פחות), תחזיק מעמד והייתי מוסיף שתשמור על ערכה, אבל במקרה שלך שום דבר לא ישמור.

מה לגבי רכב מונע גז?

פורסם

היא קטנה ויקרה ביחס לשנתון שלה.. וגם קטנה ממה שאני מחפש- רכב סדאן.

הקורולה היא אופציה טובה- איך הגיר הרובוטי?

רכב מונע גז- גם קצת יורד מהפרק אולי בגלל חוסר המודעות אבל קצת מלחיץ לנסוע עם בלון גז בבאגז' לא?, מה גם שהוא תופס נפח..

פורסם

קורולה בתקציב כזה זה שנתון 2004. יכול להיות שזה לא מספיק התקדמות בשבילך.

כדי להתקדם בשנתון ועדיין לשמור על מסגרת התקציב אתה יכול לבדוק את מיצובישי לאנסר ויונדאי אלנטרה.

שתיהן אמינות וטיפולים זולים.

יונדאי טיפה יותר מרווחת ויותר זולה. תשיג 2007 ב-30K.

צריכת דלק לא מדהימה בשתיהן אבל זה בכביש מהיר אתה בקלות ב-1:11. בעיר זה יותר. אבל זו אופייני לרכבי 1600 אוטומט מהתקופה הזו...

אם תחפש טוב אז אולי תשיג פוקוס 2007 במצב טוב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קיבלתי הצעה על פוקוס יד ראשונה ליסינג יד שניה פרטי 134K ק''מ ב35K והפולו.

כמובן שתתכן גמישות של 1000-2000 אם צריך.. בנתיים הקורולה מרגישה לי הכי נכונה.

מבחינת רכב מונע גז- מה השוני באופן הטיפול לעומת רכבים רגילים? תחזוקה שוטפת וכו'..?

פורסם

שים לב לעלויות נלוות למשל טיפולים באוקטביה יהיו יקרים יותר הביטוח יקר יותר (והרכב עם שיעור גניבות גבוהה) ולך תמצא אחת שלא חצתה מזמן את קו 250K ק"מ,

הלנסר פחות אמינה מטויוטה (גיר רגיש יותר) וצריכת דלק של 1-11 זה רק מחוץ לעיר (הקורולה חסכונית יותר משמעותית) קופצנית וצפופה.

פוקוס רכב מצויין גם כאן צריכת דלק גבוהה משל הטיוטה (1-11 לערך זה בנהיגה חסכונית).

הקורולה הרובוטית אמנם חסכונית מאוד אבל לדעתי (אחרי 3 ימים פשוט החזרתי את הרכב) זועתית בנושא הגיר.

תנסה למצוא יאריס ורסו מרווחת מאוד חסכונית מאוד ואמינה - החיסרון 2004 יכנס בקושי לתקציב.

פורסם

היאריס ורסו ממש רחוקה מהטעם שלי.. העיצוב קצת חשוב.. יכול להיות שזה בגלל שאני ילד ב23

בקשר לאוקטביה- זה הבעיה איתם בעיקר הק''מ הגבוה למרות שזה הגיוני לרכבי דיזל זה לא הגיוני בשבילי

ושוב- מה לגבי האמינות ועלויות האחזקה של הפריוס? או אולי סיוויק היבריד?

• תוכן חדש...