Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוף בתנור זה הכי פשוט.

לוקחים עוף, איזה חלקים שאתה אוהב.

קונים רוטבים של קנור ושמים על העוף.

מוסיפים איזה ירקות שאתה מוצא בבית.

אפשר לקנות שקיות צליה שמקצר את זמן ההכנה.

מכניסים הכול לתנות ויש לך עוף טעים ובריא.

אייל

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזה עוף במרינדה - תפשיר חזה עוף פרוס ,שים בקערה צילי מתוק,צילי חריף פלפל שחור מלח,קצת טריאקי או סילאן אפילו לא חייב,פפריקה אדומה אפשר גם דבש,תמיד אני שם מה שיש בבית וזה יוצא נורא טעים.אחרי שכל הפרוסות יהיו מרוחות ברוטב הזה שים במחבת פסים וקיבלת אחלה ארוחה. אפשר אותו דבר עם פרגיות כמובן.

פורסם

קח סיר נחמד, שים על האש, שים 2 כפות שמן וחכה מעט, זרוק פנימה כוס וחצי אורז,

.

טעות תברואתית/בריאותית/קולינרית חמורה ביותר

דגנים וקטניות בתפזורת (אפילו אם זה בא באריזות של סוגת) הם מ-ל-ו-כ-ל-כ-י-ם, מלאים אבק וחלקי חרקים יבשים אפילו אם זה לא ממש נראה לעין

חובה!! לשטוף אותם קודם כל, רצוי גם בקערה וגם בסינון תחת מים.

הסיפור עם אורז יותר ארוך כי צריך להוציא את אבקת העמילן היבשה שנמצאת בו, ככה הוא גם לא יהיה דביק.

בכל אופן ישנה שיטה להכין אורז בלי כל מיני מדידות: מבשלים אותו כמו פסטה (עם מלח ומלא מים מעל האורז) וכשהוא חצי מבושל מסננים את המים ומחזירים לסיר משומן ללא מים להמשך האידוי עד שיהיה מוכן

ככה כל אורז מכל איכות יוצא אחד אחד (רק חשוב לא לבשל אותו יותר מידי כשהוא במצב פסטה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חברים אני מודה מקרב ליבי עבור הקדשת הזמן שלכם. אני באמת הייתי אובד עצות (הרזתי שבוע שעבר כ2 ק"ג, עד כדי כך).

אורז עדיין לא הבנתי איך עושים, אני צריך שיטה קצת יותר פשוטה. בסגנון הכנת אורז לטיפשים101.

אתמול הכנתי מקרוני ושניצל. המקרוני יצא הרבה יותר טוב ממה שחשבתי אך היו מס' חתיכות דבוקות. אלוף השניצל אני אז זה לא יזכה להתייחסות.

היום לצערי אני בספק כמה אספיק לשבת על אוכל כי אני צריך לשבת על עבודות הגשה בנתיים.

הקטע של החזה עוף במרינדה נשמע כמו מתכון מעולה ודיי בריאותי, אשמח אם תוכלו להציע לי שיטות במידה ואין לי מחבת פסים. ציינתי בהודעה הראשונה מה ברשותי.

דבר נוסף: אני לא אוהב פירה, אבל תודה בכל מקרה על המתכונים. ומתכונים שמכילים בצק עלים, פיתות, פחמימות ריקות ושות' לא נכנסים לביתי/בטני.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

פשטידת תירס ב-5 דקות:

300 גר' גבנ"צ כלשהי מגוררת

1 חב' קוטג'

1 קופסת שימורים של תירס - מסוננת מנוזלים

3 כפות קמח לבן

3 ביצים

3 כפות שמן

2 שיני שום מרוסקות (או יותר, לפי הטעם)

מלח פלפל לפי הטעם

ערבב את כל המצרכים בקערה

שפוך לתבנית

חמם תנור ל-170 מעלות

שים את הפשטידה בתנור

הוצא את הפשטידה כשהיא מקבלת צבע יפה וזהוב מלמעלה (בד"כ 30-40 דקות)

אם אתה אוכל לבד (אין שותפים \ חברים שבאים) הפשטידה תספיק לך לכמה ימים ורצוי לשמור אותה בקופסה אטומה כדי שלא תתייבש במקרר.

פורסם

מתכון נחמד שכולל אורז ובשר (בעצם ארוחה שלמה) והוא גם נחמד מאוד בפיתה.

אין מידות, זה לפי מה שאתה רוצה וכמה שאתה רעב.

מטגנים בשר טחון עד שהוא נהיה גרגירים חומים (שהוא מטוגן), מוספים אורז ומטגנים אותו עוד קצת (עד שהמים של בשר מתאדים אם יש לך סבלנות לחכות, לי אין) מוסיפים עגבניות מרוסקות (מקופסא) שיכסה את הבשר והאורז ואז עוד קצת, מחכים שיגע לרתיחה (שהמים מבעבעים), מוסיפים מלח פלפל ומה שרוצים, סוגרים ומעברים לאש נמוכה עד שהאורז מוכן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אורז עדיין לא הבנתי איך עושים, אני צריך שיטה קצת יותר פשוטה. בסגנון הכנת אורז לטיפשים101.

כל העניין באורז זה יחס הכמויות של האורז והמים.

אני דוגל באסכולה של 1 כוס אורז: 2 כוסות מים. להגדלת הכמות- שמור על היחס.

להלן הסבר קצר (ויתרתי על שדרוגי תיבול, זה מתכון לאורז לבן פשוט)

1. שפוך 1 כוס אורז למסננת ושטוף מתחת לברז. הנח בצד לניקוז המים.

2. שים 3-4 כפות שמן בסיר והנח על הכיריים. הדלק את הגז (אתה אמרת שזה הסבר לטפשים)

3. אחרי שהשמן חם (2 דקות יספיקו), שפוך את האורז לסיר וערבב היטב עוד דקה כדי שהאורז יצופה בשמן ויטוגן קלות.

4. שפוך 2 כוסות מים לסיר וערבב מעט. השתמש באותה כוס מידה בה שמת את האורז ואז היחס יהיה נכון. המים יכולים להיות מי ברז או ממקור אחר אם למי הברז בביתך יש טעם לואי. זה הזמן להוסיף כפית מלח או יותר לפי הטעם.

5. כסה את הסיר במכסה תואם. מרגע זה אין צורך לערבב את האורז או לפתוח את המכסה עד לגמר.

6. כשהמים רותחים (בועות), הנמך את הגז למינימום. עכשיו יש להמתין עד שכל המים בסיר יתאדו זה לוקח 15-20 דקות בערך אבל אל תסמוך על השעון. כאן נדרש מעט נסיון נצבר. בפעמים הראשונות פתח את המכסה אחרי 10 דקות ונעץ מזלג עד לקרקעית הסיר כדי ליצור "חור הצצה". אם אתה רואה מים מבעבעים, סגור המכסה והמתן מעט.

7. כשהמים התאדו - האורז מוכן. כבה את האש! אפשר להשאיר בסיר מכוסה עוד כמה דקות.

פורסם

אני רק שאלה קטנה.

יש לי רצון לבעוט את המיקרו ולהביא במקומו טוסטר קטן לחימום של אוכל במקום עם המיקרו. יש צלחות או כלים שניתן להכניס לטוסטר ולחמם את האוכל בלי הרבה יותר מידי בלגן? או שאולי אפשר להכניס צלחות רגילות בלי בעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כלים חד פעמיים זו המצאת המאה. מכינים, אוכלים, זורקים. זה שווה את השקל שכל כלי כזה עולה (אני מדבר על תבניות). צלחות זה בכלל זול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אורז עדיין לא הבנתי איך עושים, אני צריך שיטה קצת יותר פשוטה. בסגנון הכנת אורז לטיפשים101י.

הסברתי בתגובה שלי איך מכינים אורז בלי מדידת כמויות

לגבי שניצל, במקום לטגן אתה יכול להניח על מגש ולהכניס לאובן על מצב גריל 250~ מעלות ל10~ דקות ולהפוך לו צד שוב ל 10 דקות

יוצא לא פחות טעים מטיגון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...