Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתפסתי על הקטנוע שלי בדרך זבוטינסקי בר"ג במהירות של 91 ואחרי הפחתה 86 קמש במקום 50((:

בדר"כ נהג מאוד זהיר ובמהלך 14 שנות רישיון זאת עבירת מהירות ראשונה שלי ובבסה"כ שלישית (שניים אחרות על נסיעה בנתצ והשנייה על פנייה שלא בצמוד לשפה הימנית).

בדוח עצמו לא רשם השוטר שהייתי רכב בודד, כמו כן לא ציין את צבע הקטנוע (מצ"ב צילום הדוח)

מנסיונכם אפשר לעשות משהו למזער נזקים?

תודה !

אסף

5.jpg

פורסם

בסופו של דבר אתה תמיד יכול להגיד בבית המשפט שזה לא הייתה אתה ושזה היה קטנוע אחר או אופנוע ושהשוטר התבלבל.

עד שתגיע למשפט השוטר בכלל לא ידע מי אתה ומתי הוא ראה אותך בכלל, אבל זה גם תלוי אם ברגע שהוא עצר אותך אתה הודתה או אמרת שנסעת במהירות המותרת.

וזה שיש לך עבירת מהירות אחת לכאורה אחרי 14 שנים עם רישיון די יפעל לטובתך בקטע הזה וכמובן תספר שאתה איש משפחה ושאתה תמיד נוסע במהירות המותרת ושאף פעם לא קיבלת עבירת מהירות.

אני לא מכיר אותך, אבל אפשר לצאת מזה זכאי די בקלות גם בלי עורך דין השאלה היא אם אתה תדע להציג את הדברים כמו שצריך ולספר סיפור משכנע ואז תצא זכאי מחמת הספק.

פורסם
מ-31 קמ"ש מעל המותר ומעלה 6537 ה. לדין 10 נקודות

נהגת ברכב הנ"ל בדרך עירונית בה מותרת מהירות מרבית 50 קמ"ש

במהירות של…קמ"ש, בניגוד לתקנה 54(א) לתקנת התעבורה

המלצה שלי היא כן להתייעץ עם עו"ד. 36 ק"מ מעל המותר זה לא עניין של מה בכך ולא הייתי סומך על המזל ועל רחמי בית המשפט.

פורסם
בסופו של דבר אתה תמיד יכול להגיד בבית המשפט שזה לא הייתה אתה ושזה היה קטנוע אחר או אופנוע ושהשוטר התבלבל.

עד שתגיע למשפט השוטר בכלל לא ידע מי אתה ומתי הוא ראה אותך בכלל, אבל זה גם תלוי אם ברגע שהוא עצר אותך אתה הודתה או אמרת שנסעת במהירות המותרת.

וזה שיש לך עבירת מהירות אחת לכאורה אחרי 14 שנים עם רישיון די יפעל לטובתך בקטע הזה וכמובן תספר שאתה איש משפחה ושאתה תמיד נוסע במהירות המותרת ושאף פעם לא קיבלת עבירת מהירות.

אני לא מכיר אותך, אבל אפשר לצאת מזה זכאי די בקלות גם בלי עורך דין השאלה היא אם אתה תדע להציג את הדברים כמו שצריך ולספר סיפור משכנע ואז תצא זכאי מחמת הספק.

עצה שלי (גילוי נאות, אני מתנדב ביחידות התנועה) לחלק הראשון - אל תחשוב על זה.

השוטר כתב את כל פרטי האירוע, כולל את דבריך, על החלק שלא נמצא בידך. הוא לא צריך לזכור כלום אלא לקרוא מהכתוב.

החלק השני יותר מציאותי.

עצה נוספת: הייתי כותב לבית המשפט, על גבי הספח שבידך, מודה בכל העובדות, מספר שהבנת והפנמת את חומרת המעשה, מבקש לא לבזבז זמן שיפוטי יקר ומבקש להקל בעונש מהטעמים שהרישיון חשוב לפרנסתך בלה בלה בלה.

להערכתי - 750 ש"ח קנס ו 3 חודשים שלילה על תנאי לשנה או שנתיים (מניסיון עבר של חבר שלי שנתפס על 45 קמ"ש יותר בכביש הסרגל).

אפשרות שניה - לבצע את אותו התרגיל עם התובע המשטרתי כיום יומיים לפני המשפט או ממש סמוך לישיבת ההקראה

פורסם
עצה שלי (גילוי נאות, אני מתנדב ביחידות התנועה) לחלק הראשון - אל תחשוב על זה.

השוטר כתב את כל פרטי האירוע, כולל את דבריך, על החלק שלא נמצא בידך. הוא לא צריך לזכור כלום אלא לקרוא מהכתוב.

החלק השני יותר מציאותי.

עצה נוספת: הייתי כותב לבית המשפט, על גבי הספח שבידך, מודה בכל העובדות, מספר שהבנת והפנמת את חומרת המעשה, מבקש לא לבזבז זמן שיפוטי יקר ומבקש להקל בעונש מהטעמים שהרישיון חשוב לפרנסתך בלה בלה בלה.

להערכתי - 750 ש"ח קנס ו 3 חודשים שלילה על תנאי לשנה או שנתיים (מניסיון עבר של חבר שלי שנתפס על 45 קמ"ש יותר בכביש הסרגל).

אפשרות שניה - לבצע את אותו התרגיל עם התובע המשטרתי כיום יומיים לפני המשפט או ממש סמוך לישיבת ההקראה

זה לא משנה מה השוטר רשם כל עוד הוא יצליח לגרום לספק הכי קטן שהשוטר התבלבל הוא יצא זכאי מחמת הספק בקלות.

וכמו שאמרתי לו כל עוד הוא לא הודה בפני השוטר שהוא נסע מהר והכחיש את העניין יש לו סיכוי לעשות את זה.

אם הוא הודה שיקשיב לך זה לא כזה משנה...

ולא הבנתי מה זה משנה שאתה מתנדב במשטרת התנועה? בסופו של דבר זה נגמר בבית המשפט ושם אם הוא לא הודה בפני השוטר הוא יצא זכאי כמו גדול אז מאוד כדי לו להקשיב לעצה שלי, ואם הוא יקח עורך דין אז הוא בכלל יצא זכאי.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות שאתה מציע לו להודות בעבירות בזמן שהוא יכול לצאת זכאי בלי בעיה.

פורסם
זה לא משנה מה השוטר רשם כל עוד הוא יצליח לגרום לספק הכי קטן שהשוטר התבלבל הוא יצא זכאי מחמת הספק בקלות.

וכמו שאמרתי לו כל עוד הוא לא הודה בפני השוטר שהוא נסע מהר והכחיש את העניין יש לו סיכוי לעשות את זה.

ולא הבנתי מה זה משנה שאתה מתנדב במשטרת התנועה? בסופו של דבר זה נגמר בבית המשפט ושם אם הוא לא הודה בפני השוטר הוא יצא זכאי כמו גדול אז מאוד כדי לו להקשיב לעצה שלי, ואם הוא יקח עורך דין אז הוא בכלל יצא זכאי.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות שאתה מציע לו להודות בעבירות בזמן שהוא יכול לצאת זכאי בלי בעיה.

כנראה שהעובדות לא מבלבלות אותך

99% מהנאשמים נמצאים אשמים, בלי עו"ד או עם עו"ד

אז מבחינה סטטיסטית מצבו "מעולה".

מבלי לדעת מה נכתב בפרטי האירוע קשה לייעץ, ביחוד אם נכתב שם בדברי הנהג אכן נסעתי מהר תוותר לי כי......מלא כאן את התירוץ.

ולכן כל עצה בלי לדעת את מה נכתב , לא שווה את בזבוז המילים במקלדת

כמובן שניתן למצוא כשלים בעבודת השוטר , שיפילו את התיק , שוב ללא מה שכתב מילא השוטר אין אפשרות לעשות זאת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שלא יהיה תכין את המטפחת - דברי כוורת.

ואני מציע לך לבכות כי לא הבנת דבר.

תפנים היטב מה שישה כתב. ליבי לא ממש שלם עם המספר אבל זו מציאות

לא אתה ולא אני יודעים מה קרה בדיוק ומה רשם השוטר.

שלא כמוך, אני איני כה החלטי בהצהרות שאני משחרר על מה שאני לא יודע

מבחינתי נתתי לו עצה שתחסוך ממנו כסף ועוגמת נפש

מה שאתה הצעת לו זה להסתכן סתם.

ואחרון חביב: הייתי נוכח בכמה משפטים (חלקם אני זימנתי) וקראתי מאות או אלפי פסקי דין.

שבוע טוב

פורסם
עורך דין.

ל'

העצה הכי טובה שניתנה כאן. גם אם בסוף לא תשכור את שירותיו של אחד, לפחות תתייעץ עם אחד.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

על סמך מה אתה טוען זאת?

אני רוצה להזכיר לך שמתן ייעוץ לא מבוסס זו עבירה על חוקי הפורום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר לפנות לתביעה ולבקש לצלם את התיק. רצוי במצלמה/טלפון ולא מכונת צילום, גם יותר זול וגם יותר ברור.

ברגע שיש לך את כל מה שיש להם, אתה/עו"ד/חכמי הפורום יכול(ים) להחליט מה כדאי ומה לא כדאי.

דני

פורסם

אני חייב לשאול את המתנדבים במתנ"א/סתם מביני עניין שבינינו, שאלה לא קשורה (ולפות"ש סליחה. אני רק שאלה. זה יקח שניה:-P)

איך, לכל הרוחות, השוטר יודע לקבוע לנאשם תאריך ושעה לדיון בבית המשפט, על הכביש, באמצע הלילה?

מה, יש לו גישה לאאוטלוק של השופט/ת? :lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אין לו גישה, "עבריין התנועה" יתייצב בשעה וביום כפי שרשום לו והוא ייגלה שיחד איתו באו עוד מיליון נהגים כמוהו. שהרי מי אמור להתחשב בכך שיש לו חיים מעבר לשלם את חובו לחברה.

פורסם
אני חייב לשאול את המתנדבים במתנ"א/סתם מביני עניין שבינינו, שאלה לא קשורה (ולפות"ש סליחה. אני רק שאלה. זה יקח שניה:-P)

איך, לכל הרוחות, השוטר יודע לקבוע לנאשם תאריך ושעה לדיון בבית המשפט, על הכביש, באמצע הלילה?

מה, יש לו גישה לאאוטלוק של השופט/ת? :lol:

שלום לך

השוטר לא קובע, התאריך והשעה שניכתבים בכתב האישום,נימסרים על ידי רכז היחידה,רכז היחידה מקבל את התאריכים מהתביעות שמקבלים את זה מבית משפט,הבנת את זה?אם לא אסביר שוב.

• תוכן חדש...