Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה,הרכבנו לו ברכב (סיויק קופה) את החלקים הבאים:

חיווט (6 גייג' 2 כבלים פלוס)

מורל פולס (התרשמות לטובה)

פיוניר 300 וואט 6X9 פנינה

2 סאבים פיוניר 305C בתיבה PORTED מכוונת ל32HZ

3 מגברי פלטניום 1200W

והHU שכבר היה מותקן-פיוניר 8600.

כל המערכת בלי הHU עלתה לו3200שקל

להלן המחירים-

קבל לאנזר 0.5 פראד-200 שקל

כל מגבר-400 שקל

מורל פולס-400 שקל

פיוניר 300 וואט-350 שקל

סאב פיוניר 305C-שימו לב-300 שקל יחידה

תיבה 200 כולל הכל

חיווט-מתנה.

עבדנו קשה על הרכב אבל התוצאה באמת יפה ומומלץ שוב לבעלי תקציב דומה.

אני ישתדל להעלות תמונות מחר.

מה הרעיון להתקין עם HU ברמה כזאת, עם מגברים נחותים?

מה בעצם עשיתם בזה?

להגיד שיש מערכת?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי זה תקציב יקר ותקציב הזה הבאתם הרבה זבל.

מגבר אחד 5 ערוצים של סאונד סטורום. הוא 4 יציאות 85WRMS כול אחת.

ויציאה לסאב 200WRMS והיא יציבה ב2 אום כך שאפשר לחבר על המגבר הזה

4 רמקולים ו2 סאבים . סתם הבאתם 3 מגברים של פלטיניום שעוד מעט יתחילו לעשות לו בעיות.

גג פלטיניום הזה יתן 180W לכול סאב והמגבר 5 ערוצים נותן יותר

וכנל גם לרמקולים המגבר הזה גג א60W נותם וה5 ערוצים נותן 85.

אבל עזוב ביננו אתם מאילה שאוהבים לפתוח בגאז' ולראות כמה מגברים יש.....

ואני מצטרף לתגובה של שלומי !.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

וכל רמקול מקבל ברידג'....

יש מבין?

ואתה תשמע ואחר כך נדבר אתה לא יכול לשלול את המערכת לפני ששמעת.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ואם כבר אנחנו בנושא

מה היית מכנה זבל?את הפיונירים?את המורל או הרמקולים של הפיוניר?אולי את הקבל?

חוץ מהמגברים שום חלק הוא לא זבל סיני וגם הם נחשבים יחסית טובים למה שרץ בשוק,ובחיים הוא לא ישיג הגברה כזו המחיר הזה (1200 שקל)

אתה תמשיך להשתמש בקליפורניה שלך ואנחנו נמשיך בפלטניום ואתה לא תוכל לבקר את המערכת לפני שתשמע אותה,הרי בסופו של דבר זה מה שחשוב לא?

ולגבי הבעיות,אני השתמשתי בתחילת דרכי בפלטניום אודיו במשך שנתיים.

פורסם
ואם כבר אנחנו בנושא

חוץ מהמגברים שום חלק הוא לא זבל סיני וגם הם נחשבים יחסית טובים למה שרץ בשוק,ובחיים הוא לא ישיג הגברה כזו המחיר הזה (1200 שקל)

אתה תמשיך להשתמש בקליפורניה שלך ואנחנו נמשיך בפלטניום ואתה לא תוכל לבקר את המערכת לפני שתשמע אותה,הרי בסופו של דבר זה מה שחשוב לא?

מה אתה מתרגש ממנו?

או מכל אחד אחר לצורך העניין...

מבסוטים? אחלה!

תהנו, תהנו, תהנו.

פורסם

אני לא יכול לשתוק אנשים מעצבנים אותי הם חושבים שלכל אחד יש אמצעים להרים מערכת ב15K ושאנשים צריכים לקנות את החלקים שהם יחליטו שהם נכונים

הבנת מה אני מתרגש?אנשים פה יותר מידי מרובעים והולכים עם מה שכל הזרם הולך אחריו

פורסם
תחנה מרכזית הישנה.

והתמונות יועלו כנראה ביום אחר כי הוא מחוץ לעיר וכבר חושך.

והרעיון להתקנה של 3 מגברים כאלו היה שלי,גם ככה כל מגבר לא בדיוק עולה הרבה אז למה לא לחבר את הקומפוננט והאחוריים בברידג' ונצל עד תום?

דרך אגב כיוונתי אצלו היום (הוא עדיין מתלמד-לאט לאט ישלוט טוב בחומר) שומעים במילה אחת-יפה.

במילה אחרת-חזק (מאוד)

מוסר השכל:מערכת קטלנית.

וראיתי שמישהו זרק משהו לגבי הHU הוא קנה אותו ב1800 גם בתחנה הישנה.

זה לא סחורה גנובה/מזוייפת אצלו ( או משהו בסגנון )? פעם שמעתי שיש שם הרבה זבל במחיר נמוך. זה גם ללא שום אחריות. קצת מפחיד לקנות ב3 אלף שקל במקום כזה, לא?

פורסם

3 מגברים ב 1200 שקל זה מחיר מצויין !

אתה הולך לתת פה ל2 הסבים 360 וואט שזה לא רע בכלל לא יותר מידי טוב אבל בהחלט לא רע

בקשר לרמקולים בגישור אתה תגיע עם כול אחד למקסימום שלו !

פורסם

לא יודע מאיזו חנות בתחנה המרכזית קנית, אבל אני ממליץ להתרחק מחנות בשם יוסי מערכות. רק מחקים שתשלם ואחר כך לא מכירים אותך. נסיון רע היה לי איתם.

פורסם

לקחנו בחשבון שאין אחריות ואנחנו יודעים לבדוק מה מקורי ומה לא אנחנו לא כל כך צעירים בנושא פשוט הגענו למסקנה שזו המערכת הכי טובה שנצליח לארגן ב3000 אלף.

ולגבי הרדיו דיסק,הוא בא בדיוק על המערכת בגלל שלא השתמשנו בקרוסים של המגברים ודרכו נעשית כל השליטה.

אייל,אצלי ברכב מותקנת מערכת ב10K ואם היית מחזיר אותי אחורה הייתי בונה מערכת כמו אצלו,לא כי שומעים טוב יותר,כי ההפרש לא מצדיק בכלל,לא שאני מצטער פשוט הייתי שוקל מחדש אם שווה לי לשים עוד 7K על ההבדלים בנינו.

פורסם

אם ההפרש שווה או לא זה אינדיבידואלי. יש כאלה ששווה להם יותר ויש כאלה שפחות. עם רכיבים טובים יותר אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר אבל כמו שנאמר כבר, הרבה תלוי בהתקנה. לפעמים התקנה פשוטה ברכב מסויים עם רכיבים זולים יכולה להישמע טוב מהתקנה פשוטה עם רכיבים טובים ברכב אחר. צריך לדעת להוציא את המקסימום מהרכיבים ואז בדרך כלל לא יווצר מצב שמערכת זולה יותר תשמע טובה מיקרה.

פורסם
תמיר אם כל סאב מקבל 180 מהפלטיניום אז זה יותר מה5 ערוצים שממנו שני הסאבים היו מקבלים ביחד 200W
אל תגיד מה מקבלים. אם הייתה בודק את זה לעניין הייתה רואה שהמגבר הזה הרבה יותר טוב.

כול רמקול מהפלטיניום יכול לקבל גג 60W. מהמגבר ה5 ערוצים כול רמקול 85W

סאב אחד מקבל מהפלטיניום בלחץ 180W מהמגבר ה5 ערוצים סאב ב4 אום מקבל 200W

שני סאבים בפלטיניום יקבלו גג 150Wכול אחד. והנתון של המגבר הוא 500WMAX ב2 אום ליציאה של הסאב. אז אני מניח שהוא נותן כ300WRMS ל2 אום. זה אומר 150W כול סאב.

המגבר הזה הרבה יותר איכותי. פחות מקום. הרבה יותר יפה. ויש לו מאוור לקירור הרכיבים הפנימיים.

וגם יש לו שלט רחוק ליציאה של הסאב. שליטה בעוצמה.

ואם כבר אנחנו בנושא

כול הזבל שדיברתי זה על המגברים החראות האילו שנימאס כבר לתקן אותם מרוב שהם מתקלקלים.

רובם אותם תקלה או שנידלקים ולא מוציאים מוזיקה או שאחת היציאות משתוללות. או ששורפים את היציאות RCA של הרדיו דיסק.. כבר 4 פעמים הייתי נוכח שזה קרה.

ובקשר למגברים. עכשיו תבין שהמגבר הסאונדסטורם הוא יותר אפקטיבי גם מבחינת מקום בבגאז.

גם מבחינת חוטים ותסיביכים שונים שיהיו בעתיד.

לא דיברתי לרמקולים.. ואתה ישר קופץ אומר מערכת לאנשים בעליי תקציב נמוך. לא כולם יכולים להשיג בזול ולא כולם רוצים 7 מגברים באוטו שיהיו ליופי.

והקליפורניה בום יש לי רק סאבים והם מעולים למחיר שלהם.

תמיר

http://www.soundstormlab.com/home/store/public_html/print/f260_5.htm

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...