Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע וחצי בעודי עומד ברמזור, נהג קטנוע מזגזג, בחר לעקוף מימין (בין הרכב שלי לבין המדרכה) ושפשף את הרכב שלי.

הנזק לא גדול, כפי שניתן לראות בתמונה, הרכב יד ראשונה, 2012 עם 9000 ק"מ על השעון ללא תאונות,תיקונים או פגיעות קודמות.

בעל הקטנוע הפוגע זלזל מאוד פגיעה ולא הבין על מה אני מתלונן בטענה ש"זה סתם לכלוך אחי, אל תגזים"

בכל מקרה לא היה עליו רישיון רכב וכל מה שיש לי זה תצלום רישיון נהיגה השלו + תצלום של האופנוע.

אני מאמין שעם מאמץ די פשוט אוכל לאתר אותו, אך במידה ואיני מצליח, האם הפיתרון היחידי הוא דרך המשטרה?

רציתי גם להתייעץ, האם לדעתכם שווה לתקן את הפגיעה הזו והאם זה עלול להחשב כתאונה כשארצה למכור את הרכב?

(אני מניח שירצו לצבוע את כל הפגוש)

תודה,

ויום טוב,

גיא.

photo.JPG

פורסם

פגיעה ראשונה ברכב חדש היא תמיד כואבת, אפילו כשמדובר בשפשוף קטן.

מבין אותך ואת מה שאתה מרגיש, אבל בסופו של דבר, נראה שהנזק הוא מזערי.

לרוב, פגיעות כאלו, וחמורות אף יותר, קורות בחניונים, ולכן לא מאמין שמישהו יחשוב שזה נגרם מתאונה.

אני לא בטוח שכדאי לערב ביטוח במקרה שכזה, אבל בכל אופן לדעתי, מגיע לך מהנהג הפוגע פיצוי כלשהו.

פרטים על בעל הקטנוע תוכל למצוא באתר של משרד התחבורה בעלות של 20 ש"ח (ככה עלה לי לפני שנה ומשהו).

פורסם

גם אם תבחר לתקן ולצבוע אין צורך לצבוע את כל הפגוש שכן הרכב חדש ולכן הצבע לא התחיל לדהות לכן רוב הסיכויים שלא יהיו הבדלים בגוונים

פורסם

גש למוסך שאתה סומך עליו, קבל מהם הצעת מחיר, וצור קשר עם הפוגע. אם יסכים לשלם יופי. אם לא, אתה מסביר לו שאתה תובע אותו בבית משפט ושם אתה גם דורש אובדן ימי עבודה, עלות רכב חלופי בזמן ששלך היה במוסך, וכדומה. התענוג הזה יעלה לו מאות שקלים יותר, ולכן עדיף לו לשלם.

לגבי איתור הנהג, מסור לחברת הביטוח שלך את הפרטים והם יאתרו אותו עבורך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• ספונסר פורום
פורסם
גש למוסך שאתה סומך עליו, קבל מהם הצעת מחיר, וצור קשר עם הפוגע. אם יסכים לשלם יופי. אם לא, אתה מסביר לו שאתה תובע אותו בבית משפט ושם אתה גם דורש אובדן ימי עבודה, עלות רכב חלופי בזמן ששלך היה במוסך, וכדומה. התענוג הזה יעלה לו מאות שקלים יותר, ולכן עדיף לו לשלם.

לגבי איתור הנהג, מסור לחברת הביטוח שלך את הפרטים והם יאתרו אותו עבורך.

תנסה להסתדר עם נהג האופנוע , היה לא יסכים .אין ברירה אלה לתקן ולהציג חשבונית ולתבוע .

לפי אופי הנזק מיותר להיכנס למילחמה ולנפח את הנזק ע"י כניסה למוסך והזמנת שמאי רכב .

עדיף להיסתדר ,אם לא עלה יפה נסיון הפשרה ,צור איתי קשר טלפוני אנסה לכוון אותך ללא היתחיבות מצידך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לא הבנת אותי אלי. הניפוח יבוא רק במקרה של תביעה. מי שמוכן לשלם על מעשיו אין לי כל רצון להרוויח עליו מעבר למה שמגיע לי. אם יסרב לעומת זאת, מותר ורצוי לדרוש כל שקל שיתבזבז. זה גם יגרום את הסגירה אתך ליותר כדאיית בשבילו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...