Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כלקוח אני מרגיש גם צורך לשתף גם בחוויה טובה אצל נותן שירות.

אני משתף אתכם בחווית השירות שלי במוסך מורג נהריה, מורשה צ'מפיון לפולקסווגן סיאט.

הרכב המטופל: פולקסווגן פולו קופה 1.4 ידני 2012.

קודם אדגיש שביקרתי בהרבה מאוד מוסכים בשנים האחרונות, אם בטיפול ברכבי הקודמים ואם בליווי של בני משפחה וחברים למוסך על תקן "המבין לכאורה", ולמרות שביקור במוסך זה לא דבר שאני ממש אוהב לעשות בלשון המעטה.

אתחיל בהיסטוריה האישית שלי איתם ואסכם בסוף את חווית השירות שלי. למי שאין עצבים לקרוא הכל שיקפוץ לסיכום 8)

טיפול תקלה כ-1,500KM:

כבר ביום הרכישה רציתי להחליף את הנורות לנורות הלוגן לבנות של פיליפס (תקניות!) אותם רכשתי באופן עצמאי. בגלל שהגישה לנורה בעייתי מאוד ויש צורך לפרק את הפנס כולו ובפרט שמדובר ברכב חדש, העדפתי שיבצעו את זה במוסך.

ניגשתי למוסך מורשה של צ'מפיון (לא מורג) והחליפו לי את הנורות ללא תשלום, הבעיה שלא הרכיבו את הנורה כמו שצריך ובעצם הניחו אותה על הפנס עצמו. כמצופה, לאחר כמה מאות ק"מ קפצה לי נורית אזהרה של התאורה, בדקתי את הנורות וראיתי שהנורה מוטחת לפנס ובעצם כל החלק התחתון של הפנס נמס. עבודה רשלנית ללא ספק.

חיפשתי מוסך מורשה אחר הקרוב למקום מגוריי ומצאתי את מוסך מורג בהמלצתו של "בן" חבר הפורום, המלצה שהתבררה כמוצדקות.

מוסך מורג: פתיחת כרטיס, המתנה של כמה דקות, והוחלט שצריך להחליף פנס. האחריות הופעלה, ונאמר לי שהפנס יגיע תוך שבועיים מגרמניה.

לאחר יומיים מתקשרים אליי ממוסך מורג ומידעים אותי שהפנס הגיע ושאגיע לצורך החלפת הקיים.

הגעתי למחרת, ללא המתנה הרכב נכנס למחלקת הפחחות שם הורכב תוך מספר דקות כשאני צופה בתהליך ומקבל שבחות מהפחח על הבחירה הנבונה ברכב :-).

-עלות 0, קפה חינם.

5,000KM ביקורת לאחר הרצה ומילוי חסר בשמן.

איש השירות חייכן וענייני קיבל אותי והפנה אותי למנהל המוסך לצורך פתיחת כרטיס, גם הוא מאוד ענייני.

פותחים כרטיס וכל מה שביקשתי לבדוק נרשם בLOG. נשאלתי להיכן להזמין לי מונית (על חשבונם), הסברתי שאין צורך ואני מעדיף להיות נוכח.

הרכב עבר בדיקה מקיפה הכוללת נסיעה משותפת, דיאגנוזטיקה במחשב, ובדיקות שונות שביקשתי לבצע, בנוסף מולא ליטר וחצי שמן שהיה חסר.

ההמתנה הייתה קצרה (כחצי שעה) והכל בוצע ללא תשלום כמחווה של רצון טוב.

-עלות 0, הקפה חינם.

טיפול 15,000KM - טיפול שגרתי.

התלוננתי על רעשי חיכוך מהגומיות בדלתות וביצוע טיפול 15K.

אנשי השירות כבר זיהו אותי, הנוהל כרגיל הכל היה מאוד ענייני ומקצועי, שאלו אם אני רוצה מונית, פתיחת כרטיס ויאללה לעבודה.

העבודה כללה החלפת שמן + מסנן שמן מקורי, שרות בקרה ממוחשב, ובדיקה מכנית מקיפה + "בדיקת חורף".

במהלך העבודה עמדתי לא מעט לייד הרכב ונראה שלמכונאים לא ממש היה אכפת (נקודת בונוס ענקית!) אפילו דיסקסנו על כל מיני עניינים.

רעשי החיכוך מהדלתות נבדקו ולא עלו ממצאים, המכונאי ריסס ספרי סיליקון, לא נראה שזה ממש עזר ונפתח טיקט בירור אצל היצרן. הרעש נעלם מעצמו לאחר כחודש.

בסגירת הכרטיס נזכרתי שיש לי תלוש 50% הנחה שקיבלתי ברכישת הרכב, אבל מנהל המוסך העיר את תשומת ליבי לרשום: "תקף רק למוסך המרכזי בחיפה" בכל אופן הוא עדכן את ההנחה כמחווה :wink:.

שעתיים וזה כי איחרתי בחצי שעה בגלל פקקים ונפלתי על הפסקת הצהריים של המכונאים.

-עלות 277 ש"ח כולל מע"מ, קפה + פד לעכבר חינם, וקיבלתי את הגלון עם השמן שנשאר מהמילוי בלי שביקתי.

טיפול 30,0000KM - טיפול שגרתי.

הנוהל הרגיל, פותחים כרטיס ללא המתנה.

קליפ ידית המשענת נשבר לי ולא מכוסה באחריות, אבל היי למה לא להגדיל ראש? המנהל מגלה הצטיינות בשיעורי מלאכה ויושב מעונב להדביק לי את זה עם דבק מיוחד "כי חבל להזמין משענת חדשה", בנתיים טפו טפו נראה שהפתרון עובד יופי.

שאר העבודה כללה שרות בקרה ממוחשב, ובדיקה מכנית מקיפה, שמן + מסנן, מסנן אוויר מקורי, מסנן אבק תחליפי - צ'מפיון.

לאחר המתנה של כרבע שעה הרכב עולה על הליפט, אני קופץ לביקור והמכונאי החביב אומר לי שהוא יביא לי כיסא כדי שאני ישב לראות אותו עובד :shock:, לאורך כל הטיפול הוא מסביר לי מה הוא עושה, עונה לשאלותיי בחיוך ובפירוט יתר, ונראה שהבחור ממש אוהב את העבודה שלו כי הוא עובד ממש מקצועי, יסודי ומאוד מאוד נקי.

-עלות 1110 ש"ח כולל מע"מ, הקפה כרגיל חינם. וקיבלתי את הגלון עם השמן שנשאר מהמילוי בלי שביקתי.

עד כאן חפירות.

סיכום חווית השירות שלי

שירות: מהמעלה הראשונה. לפני אחרי ובמהלך הטיפול קיבלתי הסבר מאוד מפורט ומקצועי, מאוד מדויקים ומהירים בזמנים והרגשתי תמיד שהזמן שלי חשוב להם מאוד. לאחר כל ביקור אצלם קיבלתי טלפון מאיש השירות שהתעניין אם הרכב בסדר ואם אני מרוצה. שירות מונית ללא חיוב למי שלא מעוניין להמתין במקום, וגם איסוף הרכב מהבית.

טכני: מקצועי מאוד. כאחד שביקר בלא מעט מוסכים הגעתי למסקנה פשוטה: מוסך שמאפשר ללקוח ללוות את הרכב במהלך העבודה הוא מוסך שאין לו מה להסתיר. במורג באף אחד מהפעמים שניגשתי לרכב לא העירו לי על כך, ובמקרים מסויימים אפילו הזמינו אותי (ראו מעלה). המכונאים סבלנים וחסרי אגו וענו לי על כל שאלה או בקשה בסבלנות.

הציוד חדיש ברובו. עובדים לפי הספר, וכשיש ספק הולכים לקרוא. עובדים נקי מאוד ושומרים מאוד על הרכב.

המקום: המחלקה מכאנית מחולקת ל2 אזורים: הראשון מכיל כ4 עמדות ליפט ומחסנאי. השני מכיל 2 ליפטים נפרדים לדיאגנוסטיקה, המשמשים לטיפול בימים עמוסים. המקום מאוד נקי, והציוד חדש ברובו. דסק קבלה כפול. משרד סגור לקבלת לקוחות. פינת המתנה עם ויטרינה שקופה למוסך, מחשב ,טלוויזיה ועיתונים. שירותים.

קיימת גם מחלקת פחחות נפרדת.

מחיר: למורשה - זול מאוד.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...