Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסתרת מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

לפני כשבועיים, בעקבות מודעה ביד 2, רכשתי רכב בן 15 עבור הבן שלי בן ה- 17.

למעשה, אני ובעלי ביצענו את הרכישה - את הכסף - הנער עבד וחסך...

נסענו עם הרכב לפני הרכישה, הוא נסע מצויין, ללא קירטועים, רעשים או עשן.

בין השאלות ששאלנו את המוכר: כמה שמן צורך הרכב ? התשובה - כוס בחודש. במהלך הזמן שלפני הרכישה (כמה ימים) שאלנו

לפחות 3 פעמים את השאלה הזו ותמיד קיבלנו את אותה התשובה.

לפני העברת הבעלות, הבאנו חבר שמבין שגם הוא בדק את הרכב, בדק את צבע השמן וסמיכותו ונסע על הרכב.

לכל הדעות הרכב היה נראה אחלה.

כמובן שיום אחרי, התחיל לצאת עשן, האוטו קירטע ויחד עם זאת צרך המון שמן: קילו ביומיים...

כבר למחרת דיברתי עם המוכר - שברור שהיה מופתע מהסיפור...

הבטחתי לו שאני ניגשת למוסך ואם שם יגידו שהמנוע גמור, אזיי, הוא יאלץ להחזיר לי את הכסף (כן, ממש...)

הבחור אמר שנדבר מחר - אבל ציין כי הוא נוסע ל-10 ימים לחו"ל, אז שלא אכנס ללחץ אם לא תהיה תשובה אצלו.

לטענתו, הוא יחזור ארצה ב-8/10.

ב-8/10 התקשרתי אליו, בשיחה הראשונה והיחידה, מישהו ענה, הקשיב לקול שלי וסגר.

מאז, אין עם מי לדבר.

טוב, הבנתי כבר שעבדו עלי.

כואב לי שהבן שלי עבד בשביל זה וזה האוטו הראשון שלו.

עכשיו אנחנו בבירורים להחליף מנוע, מיבוא או מקומי או משהו.

לא כדאי לעשות אובראול כי מדובר על 250 אלף ק"מ....

למרות שאולי זה לא ישמע לכם הגיוני - אני הולכת לתבוע אותו. על כך שהוא הסתיר ממני מידע.

האם למישהו עצה כלשהי עבורי ?

פורסם

ברוכה הבאה לעולם הרכב (תמיד יוכל מוכר הרכב לטעון שאצלו היה הכל בסדר, ושהתקלות, אם היו - קרו לאחר הקניה).

האם עשיתם איזשהו זכרון דברים בנוגע לקנייה הזו ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אמי מצטער אבל לא חושב שיהיה לכם קייס ,במיוחד אם המוכר זה אדם מן השורה שלא אמור להבין במנועים . ההגיון אומר שבמנוע שעבר 250000 תקלה יכולה לקרות בכל רגע ואי אפשר להכיח שהמוכר ידע שהמנוע הולך למות .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
למרות שאולי זה לא ישמע לכם הגיוני - אני הולכת לתבוע אותו. על כך שהוא הסתיר ממני מידע.

ומניין הבטחון על כך שהמוכר אכן הסתיר מידע? הלא את בעצמך ציינת שאף הבאת עמך טרם הרכישה חבר שמבין איזה דבר או שניים שבדק את הרכב ומצאו תקין.

אם החבר המבין לא מצא דבר, הכיצד את מצפה מאדם ממוצע - בהנחה שהמוכר הוא אכן אחד כזה - שידע על פגם כלשהו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא חסרים סיפורים של מכוניות "גמורות" שעברו איזה אילתור זריז לפני המכירה. מצד שני יש גם הרבה סיפורים של מכוניות ששבקו חיים מעט אחרי המכירה בלי שום כוונה רעה.

ההורים שלי מכרו מכונית לחבר, גאלאנט במצב טוב, שמעט לאחר המכירה החלה לסבול מבעיות מאוד יקרות (ABS וגיר). היה לאבא שלי מאוד לא נעים עם זה, אבל ככה זה עם מכוניות.

מצד שני - אם בתוך יום אחד המנוע שבק חיים, בלי סימני אזהרה מקדימים, זה חשוד מאוד.

תנסי לבדוק אם לא מדובר במקרה בסוחר רכב שהתחזה לאדם פרטי. במקרה כזה יש לכם קייס משפטי (אולי). אם מדובר באדם פרטי - חבל על המאמץ.

פורסם

העובדה שהבאת "מומחה" מטעמך רק משחקת לרעתך.

בדקת את הרכב, הבאת מומחה מטעמך והחלטת לרכוש את הרכב.

כנראה שתצטרכי לבלוע את הסיפור הזה ולהמשיך הלאה.

העובדה שהרכב בן 15 יכולה לבדה לחסל קייס אפשרי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבא של חבר מכר מאזדה 626 שתמיד טופלה כמו שצריך, הכל היה בה תקין לגמרי במשך מספר רב של שנים שהמשפחה החזיקה ברכב, הוא גם לא עבר יותר מדי ק"מ.

שבוע לאחר מכירת הרכב למגרש - בעל מגרש שהוא חבר של האבא, ראש מנוע הלך.

ביצעו את כל הבדיקות האפשריות ולא ראו את זה מגיע, האבא כמובן לא ידע מכך כלום, בעל המגרש תיקן על חשבונו ולא האשים במאומה את האבא.

ההתחמקות של הטלפון נשמעת חשודה, אבל גם מקרים כמו לעיל יכולים לקרות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...