Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרגשתי שהתקדמנו מבחינה מוטורית ,הייתי נכנס לחנויות פה באזור הצפון והייתי רואה mobil1, liqui moly ו prestone ,היום התחלתי לחפש אחר אותם מותגים ואני מוצא רק זבל . ֿ

גם המחיר על liqui היה מצויין ,במאה שקל אפשר היה לקנות חצי-סינטטי אפור ,וזה שיפור יחסית למחיר ההכרות ההתחלתי של 240 שקל אי שם ב 2005 ואני לא כותב על הסגול .

חזרנו 10 שנים אחורה ?? כשהיית צריך לבוא למוכר והוא היה מספר לך סיפורים שזה השמן הכי טוב !!

די מה נסגר ? מה קרה הרווחים ירדו אז הם שוב מנסים לעשות קופה תוך כדי שיווק מוצרים סוג ז' ,ואני בכלל לא מזכיר את הג'אנטים ,פעם היה ניתן למצוא ג'אנט ברמה bbs ,borbet ,racing dynamics גם אם הוא עלה ביוקר ,היום רק זבל סיני .

אני שם לב ,על כל צעד שעושים קדימה ,אחרי זה הולכים 2 אחורה :evil:

ובהקשר זה ,איפה ניתן למצוא היום חנות שתמכור לי את המוצרים הללו ,עדיפות לאזור צפון .

תודה.

פורסם

אתה רוצה לקנות ובית העסק רוצה למכור,להרוויח ועל חלק מהעסקים אפשר לומר אף להתפרנס בכבוד. אין לעסק אינטרס להזמין מוצרים שאנשים לא רוצים. לצערי הרב אני יכול לומר לך שהישראלים הם מאוד קשוחים כאשר הם שולחים את היד לכיס. הרבה רוצים לקנות מוצר זול ואיכותי אבל כפי שאתה יודע, זול ואיכותי לא הולכים ביחד. לפיכך הרבה מקומות מביאים את הזול ומוותרים על האיכותי וזה מה שאתה רואה בשטח.

נ.ב

למען המקצועיות שלך, אנא ממך. להבא אל תעיז להזכיר שמן מנוע של פרסטון באותה שורה עם ליקי מולי, מוביל 1 וכיוצא בזה. שמן מנוע פרסטון נכון לעכשיו הוא לא יותר טוב מהשמן של אמריקאן איגל. שניהם מיובאים על ידי יבואן ולשניהם אין "אמא ואבא" ככל הנוגע ליצרנים. ספק אם השמן בכלל עומד בתקנים שרשומים על המדבקה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הכוונה הייתה למי רדיאטור preston ולא שמן ,המחיר לא השתנה :? זה העניין ,חוץ מזה מה הבעייה להחזיק את שני המוצרים ? ולתת ללקוח שיבחר ,מה הטעם לדחוף לי זבל ? שורת הרווח שלהם כנראה, כן ,השתנתה על חשבוני ! וזה מעצבן .

ישראלים מתים על זבל ,זה מה שאני מבין מהתגובה ,דחוף מה שהכי זול ותעביר להבא בתור ,שהוא יתמודד עם הבעיות שיצוצו בעתיד .

אני לא רוצה לשלם יותר במוסכי יבואן ,אני גם יכול להזמין מחו"ל ,זאת לא סיבה לפתיחת השרשור .

חוץ מזה מוסכי יבואן מחזיקים מוצרים הרבה יותר נחותים ,כמו השמן הירוק של "פז" או "דלק" ,עוד ישפכו לך אותו "במקרה" בטענה שזה תואם מקורי ויגבו עליו 300 שקלים .

אני מחפש חנות באזור צפון שעדיין מחזיקה את המוצרים הללו ,במחיר מתאים לכל כיס .

פורסם

שום דבר לא נעלם. הכל קיים וצריך רק לחפש מעט.

בדרך כלל ניתן למצוא מוצרים מיוחדים במוסכים למיניהם וחנויות קטנות.

במוסך שאבי עובד בו למשל, התחילו למכור מוצרים של normfest. יש להם את תוסף הסולר הטוב ביותר שיצא לי להשתמש בו.

פורסם
אתה רוצה לקנות ובית העסק רוצה למכור,להרוויח ועל חלק מהעסקים אפשר לומר אף להתפרנס בכבוד. אין לעסק אינטרס להזמין מוצרים שאנשים לא רוצים. לצערי הרב אני יכול לומר לך שהישראלים הם מאוד קשוחים כאשר הם שולחים את היד לכיס. הרבה רוצים לקנות מוצר זול ואיכותי אבל כפי שאתה יודע, זול ואיכותי לא הולכים ביחד. לפיכך הרבה מקומות מביאים את הזול ומוותרים על האיכותי וזה מה שאתה רואה בשטח.

נ.ב

למען המקצועיות שלך, אנא ממך. להבא אל תעיז להזכיר שמן מנוע של פרסטון באותה שורה עם ליקי מולי, מוביל 1 וכיוצא בזה. שמן מנוע פרסטון נכון לעכשיו הוא לא יותר טוב מהשמן של אמריקאן איגל. שניהם מיובאים על ידי יבואן ולשניהם אין "אמא ואבא" ככל הנוגע ליצרנים. ספק אם השמן בכלל עומד בתקנים שרשומים על המדבקה.

ידוע לך שליקמולי פרסטון ואמריקן איגל מיובאים על ידי אותו יבואן ?

אני לא אהבתי את השמנים.

פורסם

אני לא נתקלתי בבעיה למצוא חלקי חילוף איכותיים בבאר שבע ובטח שלא בשמנים. צריך לחפש בעוד חנויות :wink:.

אני בד"כ קונה שמנים איכותיים ולפעמים רפידות/צלחות של TRW מ "ר.ק חלקי חילוף" ולעומת אחרים שמחזיקים רק רפידות תוצרת סין/תורקיה, אצלו אפשר גם להזמין מראש אם אין לו במלאי משהו איכותי.

פורסם

בהתאם לביקוש. ישראלים בטוחים שאם מכרו להם מי קירור ב-150 שקל, עבדו עליהם ואם מכרו להם מים ב-30 שקל אז הם דפקו את המערכת, רק שיש מים מקוריים, שאפילו שהמחיר שלהם מופרז בעליל עדיין תג המחיר די קבוע, ויש מים לא מקוריים.

מאותה סיבה גם כשאני מחפש צמיגים של מישלין או פירלי בפנצ'ריה אין להם אלא רק זבל סיני כשהם מנסים לשכנע אותי ולספר לי ששמים את זה על כל המכוניות וזה טוב מאוד.

אין ביקוש לתוצרת איכותית.

פורסם

אני לא אהבתי את השמנים.

שמן פרסטון ואמריקן איגל זה לא שמן - זה נוזל שומני.

כל קשר של ה"חומר" הזה לשמן מנוע מקרי בהחלט..ממליץ להמנע (כן ציניות, אבל אני מתכוון לכך ברצינות, שמן גרוע).

Opel Adam S 2017

פורסם

אני יכול להפנות אותך למקום מצויין בצפון, השאלה איפה בצפון...

פנה אלי בפרטי אתן לך את הכתובת והטלפון, קניתי מהם במחיר מצויין כמו שאר המוסכים שקונים מהם.

פורסם

אני לא אהבתי את השמנים.

בוודאי שידוע לי. ההבדל היחידי בין ליקי, אמריקאן אייגל ופרסטון הוא שליקי מולי כן מייצרים שמני מנוע כאשר האחרים לא. אמריקאן אייגל זו בכלל חברה שלא ידוע מי ספק השמנים שלה.

ידוע לי שישנם יבואנים שמביאים צוברים של שמנים וממלאים פשוט בארץ. זה הרבה יותר זול לייבא קוביה של 1000 ליטר שמן לדוגמה ופשוט למלא את השמן למכלים קטנים יותר בארץ. זאת אחת הסיבות מדוע יש לפעמים שוני בין האריזות בארץ לבין אלה בחו"ל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...