Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נפתח את זה - מכוניות חשמליות, אזעקות משוכללות, מערכות בקרת אקלים מפנקות, מולטימדיה ברכב - אף אחד לא חשב למצוא פתרון לבעיית המצתים/שקלים/מפתחות שנופלים תמיד בין הכיסאות?

המשפטנים שבינינו - יש מקום לתביעה ייצוגית?

פתרונות/בעיות שלכם?

פורסם

אני חושב שזה בעיה במשתמש עצמו.

מי שזורק כסף באוטו/שם כסף בכיס לא בתוך ארנק, שלא יתפלא שאח"כ הוא לא יודע איפה הכסף הזה.

שבוע שעבר הייתי בחנות חלפים והיה שם מישהו שהוציא מהכיס במכנסיים ערימת שטרות. לא בארנק, לא בגומיה, לא בכלום, אפילו לא קיפול של כולם יחד. פשוט אוסף שטרות.

הוא אמר שהוא לא מוצא שטר של 200 שקל שהיה בין כל שאר השטרות.

סיים את ענייניו בחנות החלפים ויצא. תוך דקה חזר צוהל ושמח, שמצא את השטר האבוד מונח ליד הרכב שלו. :roll:

" יש מקום לתביעה ייצוגית?! "

לשיטתך, במקרה הנ"ל, עליו לתבוע את יצרן המכנסיים או את מהנדס העיר שאחראי לכבישים?

מעולם לא אבד לי שטר/ מטבע בתוך הרכב. הכסף אצלי או בתוך ארנק או בחשבון בבנק.

וזה אחרי שאיבדתי 50 שקל שאיתם אמא שלי שלחה אותי לקנות משהו בגיל 12. מטעויות לומדים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי ברכב 2 מתקנים יעודיים למטבעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שווה.אין כמו המתכתי של האוטובוסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין אדם שלא העביר דקות ארוכות בחיפוש אחר מפתח הרכב שנפל בין הכיסאות. אפילו לדחות למחר לא ניתן כדי לא להשאיר את הרכב פתוח.

חשבתי להתקין מגלשות מבד בין הכיסאות כדי למנוע את הסבל הנוראי הזה

פורסם

הפיתרון הוא "כיסאות צפים" בלי חלקים מכאניים מיותרים בתחתית, רק עמוד אחד, שמתחתיו לא יכול להכנס כלום.

זה, בתוספת רצפה שטוחה לחלוטין, כלומר אין קימורים ומקומות מוזרים שבהם הכסף או הטלפון יכולים להעלם.

זה אומר שיהיה מקום מספיק מתחת למושב אפילו בשביל התיק המעצבן של אשתך, שמטריף אותך כשהוא נמצא בין המושבים ולא נותן לך לשים את היד כמו שצריך "כי היא צריכה אותו שם".

מן הסתם צריך שזה יהיה בגובה יותר נמוך ובלי כל הידיות המיותרות האלו למטה אבל הרעיון הוא אותו רעיון והוא עובד (מניסיון רב שלי עם סירות מנוע, שבהן זה בדיוק מה שיש).

attachment.php?attachmentid=356468&stc=1&d=1381325913

35887_L1.jpg

פורסם

למה ללכת על משהו כ"כ פשטני? אם בא לך להשתפד, יחד עם הכסא, על עץ קרוב וזאת לאחר שעברת דרך החלון הקדמי, אתה יכול לקנות כסא מפלט קומפלט:

160668884.jpg

• תוכן חדש...