Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

אני צריך התייעצות לגבי רכב שכבר רכשתי בשבוע שעבר. פונטו גרנדה 2008 90000 ק"מ

את הרכב רכשתי באחת מחברות הטרייד אין הגדולות(לא אנקוט בשמם בשלב זה), במחשב של הנציגה ממנה קניתי לא צויינו החלפות משמעותיות ברכב , ביצעתי בדיקה במכון בדיקה וחוץ ממצבר(שהוחלף לאחר מכן ע"י החברה לא התגלו בעיות נוספות ונאמר לי שהרכב במצב מעולה.

יש לציין שקיבלתי אחריות גיר ומנוע לשנה ועל דברים שקורים בשנה זו,(כמו כל אחריות שניתנת בחברות אלו.

קניתי את הרכב כשאת ההיסטוריה של הרכב לא מצאו בסניף של חיפה ממנו הרכב הגיע.

היום הייתי במוסך מורשה פיאט על מנת לדעת הסטוריית טיפולים. דברים חשובים שעלו:

* ב2012 הרכב עבר החלפת מסרק הגה

*ב2013 היתה נזילה בגיר הרובוטי והוחלף צוואר גיר.

אלו דברים אמנם שהייתי צריך לבדוק לפני הקנייה, אך גם לא נאמר לי כלום על כך בחברת הטרייד אין. מידיעה אישית אני יודע שנזילה בגיר עלולה להפוך להחלפת גיר בסכום אסטרונומי של 12,000 ₪ ולכן אני חושש.

מה עליי לעשות? לבטל עיסקה?(למרות שהרכב עבר לידי)?

ללכת לדרוש החלפת גיר?

להודיע לחברת הטרייד אין שזה דבר שלא נאמר לי?

אנא עיזרו לי להגיע לתובנות ולדעת מה לעשות עם המידע הזה?

פורסם

אני כבר ציפיתי שתגיד שהוחלף מנוע.

מדובר בהחלפות שוליות.

היית יכול לבקש לראות היסטוריית טיפולים לפני הרכישה.

הרכב נבדק מטעמך ונמצא תקין.

אין פה שום מקום להחזרת הרכב, ביטול עיסקה וכיוצא מזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בחיי שאינני מבין את שאלתך. ברכב היה בלאי במסרק ההגה. מה בדיוק ציפית שיעשו עם זה - שימשיכו להשתמש בו כשקיימת בו סכנה בטיחותית, או שמא חו"ח יחליפו לו את המסרק באחד תקין ובטיחותי?

כנ"ל גם לגבי הנזילה ממנגנון הרובוט: האם היית מעדיף לרכוש את הרכב כשהרובוט נוזל ולתקן אותו על חשבונך, או שאולי עדיף לרכוש אותו לאחר שהמפגע הזה הוסר והרכב שב להיות תקין?

כדאי קצת לחשוב לפני שאתה מכניס את עצמך סתם לסרטים. מהתיאור שלך נראה שהרכב בסה"כ במצב בסדר גמור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תיראה- אם תירצה או לא תירצה במוקדם או במאוחר אתה תשקיעה ברובוט- כי זה לא עניין של אמינות אלא עניין של בלאי.

אז לפחות אצך הוא עבר את חלק מהטיפול על חשבון הבעלים הקודמים ואתה אמור להינות מימנו, אבל אל תחשוב שקניתה רכב שאפילו בחמש השנים הקרובות לא תשקיע בו שקל בתיקונים- אין מצב.

יהיה לך אולי גם צורך בשיפוץ המשאבה ההידראולית לפחות כל 6 שנים מאז עלייה לכביש כי זה מנוע חשמלי פשוט עם פחמים ועוד- אבל אל תרגיש רע, את כל הכסף הזה גם ככה תחסוך בשימוש ברכב הזה בעלויות השוטפות /בביטוחים וכו'.

אז במידה וקניתה רכב שמור אתה לא אמור ליסבול מימנו יותר מרכב מקביל ממוצע.

תמיד תיתיעץ כאן בפורום ואתה תיהיה מסודר :-).

תהנה מהרכב- שלי מ07 ב"ה הכל סבבה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בכיף- יש לך עוד שנה אחריות- תהנה בראש שקט :-).

אם כבר כמה טיפים שיעזרו לך:

מכיין שהמנוע לא ממש חזק- תנסה לינהוג במצב ידני ואתה ממש תהנה מכל רגע :-).

במידה ולא בא לך על מצב ידני- שים לב שגם במצב אוטומט יש לך שליטה מלאה על ההילוכים- כלומר מעלה או מטה מעלה ומוריד הילוך מתי שתירצה בלי הצורך לעבור למצב ידני, זה בעיקר עוזר שאתה מגיעה לפניה ואתה מאט והסל"ד יורד לכ1500 ואז שאתה רוצה להאיץ הרכב לא מגיב כי בסל"ד הזה אין לו כוח והוא חייב להוריד הילוך ואתה מרגיש איטיות , לכן מראש שאתה מגיעה לפניה שכזו תוריד בעצמך את ההילוך בשביל שתישאר בסל"ד הנכון ואז יש לך כוח זמין בהאצה.

עכשיו לקטע הכיפי- תישמח לגלות שלגיר הזה יש מצב של launch control :twisted:

תנסה במקום בטוח במצב עמידה לתת בעיטה הכי חזקה לדוושת הגץ בברוטאליות ובמהירות ותגלה שהרכב מפרפר :-)

במצב קיצון שכזה הוא מעלה סל"ד למעל 4K וזורק את הקלאצ -חחחח.

בלחיצה רגילה עד הסוף הוא לא יעשה זאת- רק במצב כמו שתיארתי. - על אחריותך בילבד :twisted:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...