Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי שעון מהדגם הנ"ל, בין הדגמים הישנים שיצאו ב2006-7.

שעון חזק לכל הדעות, שבקה הסוללה אחרי כמה שנים טובות בשביל להחליף סוללות, אבל השען אמר לי שברגע שהוא מחליף את הסוללה השעון כבר לא נגד מים ולבצע אטימות עולה 100 שקל.

החלפתי סוללה בלבד בעלות של כמה שקלים בודדים, ועברתי בין מס' חניות שענים וככה גם נאמר לי שצריך לבצע אטימות מחדש וגם בתווך המחיר הזה 80-100 ש"ח.

יש לציין שהשעון בדגם הספציפי שלי שווה בערך 250 שקל.

מה אוכל לעשות בשביל להחזיר אותו כחסין נגד מים? ולא לשלם את המחיר השערוריתי הזה?

שבת שלום

פורסם

ואכן אחרי החלפת סוללה צריך לבצע את הפעולה הזאת

מבחינת האופצוית ללמוד לבצע אטימות מחדש לב (לא באמת) או לשלם למישהו שיעשה זה בשבילך.

פורסם

הבנתי שהאטימה מיועדת לאנשים שצוללים, אין בעיה להתרחץ להיכנס לים ולבריכה אחרי החלפת הסוללה כמו שצריך כלומר שהכל מוברג כמו שצריך.

פורסם

אני החלפתי בG SHOCK שלי סוללה אצל השען השכונתי. הוא אמר לי שאפשר להתרחץ איתו אבל לא להיכנס איתו לים או לבריכה. הוא אמר לי שבכל פעם שאחליף סוללה (שהפעם הראשונה קרתה אחרי 7.5 שנים שהשעון היה אצלי) לוודא שהשען לא קרע את הגומיה שסובבת את המכסה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אצלי יש שעון מ 2001 והחלפתי כמה פעמים,סך הכול שילמתי איזזה 30 שקל על סוללה,ללא שום אטימות.

אני נכנס עם השעון למים,ים המלח כול מקום שניתן ואין בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי האטימה מסתכמת בהחלפת האטם בין המכסה לשעון.

בשעון של 250 ש"ח הייתי מהמר ורק מוודא שלמות האטם.

יש לי אחד כזה (שעון ב') שהחלפתי לו סוללה בעלות של 1 דולר ל10 סוללות .

.

יתרה מכך , השבוע החלפתי סוללה בשעון TISSOT של כמעט 5K , ולא נתבקשתי לבצע אטימה או משהו בסגנון.

גם בעל החנות החליף את הסוללה על חשבונו מאחר ועברו בקושי שנתיים מרכישת השעון אך צפיתי בו והוא לא ביצע פעולה מיוחדת בזמן החלפת הסוללה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לדעתי האטימה מסתכמת בהחלפת האטם בין המכסה לשעון.

בשעון של 250 ש"ח הייתי מהמר ורק מוודא שלמות האטם.

יש לי אחד כזה (שעון ב') שהחלפתי לו סוללה בעלות של 1 דולר ל10 סוללות .

.

יתרה מכך , השבוע החלפתי סוללה בשעון TISSOT של כמעט 5K , ולא נתבקשתי לבצע אטימה או משהו בסגנון.

גם בעל החנות החליף את הסוללה על חשבונו מאחר ועברו בקושי שנתיים מרכישת השעון אך צפיתי בו והוא לא ביצע פעולה מיוחדת בזמן החלפת הסוללה.

איני בקי בפרטים, אבל האטימה כוללת גם איזו שאיבת ואקום או משהו שמצמיד את הטבעת יותר טוב לדופן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצרף, G-SHOCK בן 5 שעבר 3 שנים קשות בשיריון לאחריהם שבקה הסוללה, הוחלפה בחדשה אצל השען השכונתי (שציין שאסור לצלול איתו) ואז עוד חצי שנה בדרום אמריקה שכללו לגונות קפואות, שני אוקיינוסים ומרחצאות חמים.

שרד את זה כמו גיבור.

פורסם

לי יש GSHOCK שאני כן צולל איתו, ולכן כשהחלפתי לו סוללה באמת שילמתי על אטימה (80 ש"ח אם אני זוכר נכון).

לעומת זאת - TISSOT T-RACE שמוגדר 100M, שאין לו בעיה עם שחייה ומקלחת, טבע לי בצלילה.

ואז התברר לי ש-100M זה לא באמת 100 מטר צלילה, אלא הגדרה של עמיד לשחיה בלבד. תוקן באחריות ללא תשלום למזלי.

200M זה המינימום לצלילה (וזה מה שמצויין על הGSHOCK).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לי יש GSHOCK שאני כן צולל איתו, ולכן כשהחלפתי לו סוללה באמת שילמתי על אטימה (80 ש"ח אם אני זוכר נכון).

לעומת זאת - TISSOT T-RACE שמוגדר 100M, שאין לו בעיה עם שחייה ומקלחת, טבע לי בצלילה.

ואז התברר לי ש-100M זה לא באמת 100 מטר צלילה, אלא הגדרה של עמיד לשחיה בלבד. תוקן באחריות ללא תשלום למזלי.

200M זה המינימום לצלילה (וזה מה שמצויין על הGSHOCK).

כמה אתה צולל ש100M לא הספיק לך ?

יש לאבא שלי שעון 100M (אני חושב אני אבדוק מאוחר יותר) שבעצם הגיע ל100M ועדיין עובד כמו גדול.

עריכה, הוא 200M טעיתי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ההגדרות נזילות מאד. קניתי לאשתי שעון המוגדר 5 אטמוספירות, מתוך מחשבה שתוכל להתקלח אתו. אחרי המקלחת הראושנה הוא נשלח לתיקון בגלל חדירת לות. מתברר כי 5 אטמוספירות הו סימון שכוונתו שאפשר להשתמש בשעון בעת רחיצת ידיים, בשביל מקלחת צריך 10 אנמוספירות 0100 מ'), לשחיה עוד יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צלל 100, השעון 200.

אתה בטוח שהוא צולל לעומק של 100 מטר ? זה מאד לא טריויאלי. צלילה ספורטיבית (2 כוכבים) זה עד 30 מטר,

40 מטר זה גבול הצלילה הספורטיבית. יותר מזה - זה צלילה טכנית, ול-100 מטר צריך הכשרת טרימיקס דרגה 5.

אין הרבה אנשים בארץ שעושים את זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...