Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב לסטודנט/זוג צעיר עד 20000


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנסיעות שלי הם בערך 50-60 ק"מ, 5 פעמים בשבוע, נסיעה עירונית ובין עירונית. אני מחפש רכב שיהיה בעיקר חסכוני בדלק כמה שיותר.

מגבלה שיש לי, זה שהוא חייב להיות אוטומט בגלל הרישיון של אישתי (אני יודע שזה מעאפן, גם אותי זה מבאס!)

עוד דבר- לא משנה כ"כ אם הרכב משפחתי או מיני, אבל אנחנו מחפשים משהו עם תא מטען קצת גדול (צריכים להכניס עגלה, יש ילד בדרך:wink: ).

התקציב הוא 20000 עם אפשרות של חריגה קלה.

 

כמובן שחשוב לי גם שהוא יסע טוב, מזגן טוב, בטיחותי ואמין אך ברור לי שאי אפשר להשיג הכל עם כזאת מגבלה במחיר אז אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות שעונות כמה שיותר על הדרישות.

 

תודה!

פורסם

לדעתי דייהטסו YRV אופציה טובה,בזכות תא מטען גבוה שיתאים לעגלה,הרכב אמין אך עד 2005 לא היה ABS אם איני טועה,צריך לבדוק זאת.

עוד רכב הוא הפונטו ספייס,הוא חסכוני יותר,אבל תא מטען פחות פרקטי,נסו לחפש רמת איבזור ELX,היא חזקה יותר ועם גיר עדיף מאשר גירסת SX שהיא גם נפוצה הרבה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה! ומה אתה חושב על הפנדה? אני יודע שאין מקום בתא מטען אבל נניח לזה לרגע.

זה רכב אמין? איך הוא בנסיעה בין עירונית? האם אפשר לקפל את המושבים האחוריים ובכך להגדיל את התא מטען?

פורסם

לי יש את הפנדה ופרסמתי כמה סיכומי עליה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482410

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...