Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אשמח לקבל עזרה.

אני מחפש רכב חסכוני כרכב שני במשפחה המתאים לקילומטראז' גבוה (כ-25,000 בשנה) הרכב צריך להוביל מדי פעם (לא יומיומי) כ-2-3 ילדים למרחקים קצרים.

סדר העדיפויות שלי הוא כדלהלן:

1. מנוע חסכוני בדלק עם צריכה בפועל של לפחות 1:16.

2. בטיחות גבוהה.

3. מרווח מחייה ללפחות 2 כיסאות בטיחות מאחור כולל חיבורי איזופיקס מאחור ורצוי גם לפנים וביטול כרית אוויר נוסע.

3. אמינות וקילומטראז' נמוך.

4. אחזקה נמוכה.

5. גיר ידני.

לאור הנ"ל ולאחר חיפוש מידע, רוב הסיכויים שרכב מסוג סופר מיני גדול הכי יתאים לרוב הדרישות.

הגעתי לרשימת הדגמים הבאים:

* סקודה פאביה 1.2 TSI (רגיל או סטיישן) 2010

* פיאט פונטו איבו 2010-11 בעדיפות גבוהה למנוע Multi-Air הלא מוגדש

* פורד פיאסטה 1.25 ידני 2012

* קיה ריו 1.2 ידנית 2012

* סקודה סיטי-גו 2012 75 כ"ס (אני יודע שהיא מיני ולא סופר מיני, אבל הרוחב שלה כשל סופר מיני והיא עונה היטב על הדרישות)

הייתי שמח לרכב דיזל כמובן, אך הסיכוי למצוא אקזמפלר כלשהו במחיר המבוקש, בקילומטראז' שפוי ועבר סביר שואף ל-0.

אשמח לחוות דעתכם ואם יש למישהו רעיון יצירתי אחר, אשמח לשמוע.

בתודה מראש

פורסם

רד מהבנזין חפש דיזל. ב55,000 תוכל למצוא משהו טוב. בד״כ אלו רכבים שנוסעים לא מעט ועמידים אז אין בעיה. סקודה 2010 וכל שאר הרשימה שעשית לא ייכנסו לך בתקציב

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תודה רבה על התשובה.

אני אוכל כנראה לזחול קצת לכיוון ה-60,000. האם ההמלצה בעינה עומדת?

אילו רכבי דיזל יתאימו לדעתך (בהנחה שאני אתפשר על שנתון וקילומטראז')?

מה שעולה לי בראש זה רק פאביה סטיישן 2009 כל השאר זה מוניות או דגמים שלא ניתן למצוא כמעט במצב סביר למיטב ידיעתי.

קיימת כמובן אופציית הטנדרון, אבל גם פה קשה למצוא אקזמפלר במצב סביר ובנוסף, הביטוח שלהם די שוחט.

תודה מראש,

פורסם

ראיתי פה הרבה המלצות על c3 פיקאסו דיזל. צריך לראות מה המחיר

מעבר לכך סקודה, סיאט ופולקסווגן הם רכבים מצויינים בדיזל רק תצטרך לנבור הרבה עד שתמצא

בעניין הטנדרונים , זה לא נכון שהביטוח שוחט. אחי מחזיק 2 כאלה והביטוח לא כזה יקר וגם לא האחזקה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תבדוק את הפיאט פנדה החדשה. הכסף שברשותך יכול לקנות לך אחת עם עבר השכרה של כמה חודשים. עוד התגמשות קלה ותהייה לך גם אחת חדשה.

פורסם
רד מהבנזין חפש דיזל. ב55,000 תוכל למצוא משהו טוב. בד״כ אלו רכבים שנוסעים לא מעט ועמידים אז אין בעיה. סקודה 2010 וכל שאר הרשימה שעשית לא ייכנסו לך בתקציב

+1 מצטרף להמלצה. בקילומטרז' כזה רק דיזל.

C3 דיזל,הכי חסכוני בארץ,חסר ברשימה.

הבעיה שזה רכב חדש שרק הגיע לפני שנה ומשהו. אבל כן - רכב מעולה ומאוד חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכל המגיבים.

לגבי מחירי הביטוח של הטנדרונים, יש לי גם פרטנר 2008 והביטוח הכי זול שמצאתי עליו הוא סביב 2000 לחובה ו-4200 למקיף = 6200, שזה הרבה מאוד לטעמי.

לגבי הפיאט פנדה - לא נראית לי נוחה/חסכונית/בטוחה מספיק לנסיעות בקילומטראז' שלי. מרגישה קצת "פחית" מדי :-)

ה-C3 Picaso אכן מהווה פתרון לא רע, אך המחיר עדיין גבוה לי עבור שנתון 2010.

ממה שראיתי, המחירים ביד 2 על הפיאט איבו מ-2010 בהחלט מגיעים ל-55,000 ש"ח. יש אילו שהן המלצות חיוביות או שליליות עליו?

נראה לי שהפורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012 מתקרבת במחיריה ל60,000 והיא נשמעת לי כמועמדת לא רעה.

אני חושב שגם מחירי הסיטיגו 75 כ"ס יגיעו ל-55,000 כשהמוכרים יבינו שהם לא יכולים למכור יד שניה במחירים גבוהים מאלו בהם הרכב נמכר כחדש...

פורסם

תקנה פרנר, רק כדי שתוכל להכניס את הסיטיגו בבגאג:roll: :roll: :shock:

אתה מבין שאתה מדבר על שני קצוות נכון?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אני בהחלט מבין שהקטגוריות שונות לחלוטין, אבל כשאני בוחן את הרכבים לפי הפרמטרים שהגדרתי, שניהם יכולים להתחרות באותו מקצה.

אגב, גם C3 פיקסו לא בדיוק נחשבת מיני או סופר מיני... :-)

פורסם
.

לגבי הפיאט פנדה - לא נראית לי נוחה/חסכונית/בטוחה מספיק לנסיעות בקילומטראז' שלי. מרגישה קצת "פחית" מדי...

הפוך גוטה, הפנדה היא הכי אוטו בקטגוריה. לך להתרשם ממנה במציאות ולא מעל דפי האינטרנט. לפי הדרישות, היא תתאים לך מאד.

:idea:
  • תוכן חדש...