Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו אני חייב לנסות את האוריס, על עיצובה המעניין וארבעת מתליה הנפרדים.

האוריס והקורולה לא חולקות את אותו מערך מיטלים?

(כחכוך בגרון ופזילה לשרשור אחר על מישהוא שנותן ציונים לקורולה על סמך אוריס)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם הנוחות כל כך משפיעה (ביחד עם הדש הגבוה וההגה שבעייתי לגבוהים) שזה יכול להוות דיל ברייקר?

מכתבות שקראתי וכמה סרטונים (בעברית) הדעות לא היו כה נחרצות לגבי הנוחות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
האם הנוחות כל כך משפיעה (ביחד עם הדש הגבוה וההגה שבעייתי לגבוהים) שזה יכול להוות דיל ברייקר?

ראשית, לשאלתו של בגירה, המתלה האחורי שונה(פשוט יותר בקורולה).

דיל ברייקר? מי שמגיע מיונדאי אקסנט או ממאזדה 3, ימצא את המכונית נוחה. מי שמגיע מסקודה אוקטביה או פורד פוקוס הנוכחית ימצא את רמת הנוחות בה מאכזבת.

כל אחד צריך להגדיר מה הדיל ברייקר שלו. לא תנהג, לא תדע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הפוקוס אכן נוחה, ומתנהגת נחמד, אבל צפופה. מאד. ואני כולה 1.71. אם כבר - זה דיל ברייקר למשפחתית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי הנוחות די סבירה. נו, זה לא סיטרואן C5 עם מתלים אקטיביים אבל זה בסדר גמור.

לגבי הדש-בורד, אני חושב שאני בגובה ממוצע פלוס (1.83 מטר) ובהחלט הרגשתי בדבר. משהו בתנוחת הישיבה לא מרגיש 100%. זה קצת הדש-בורד, וקצת ההגה, וקצת המושב... לא דיל ברייקר, אני התרגלתי אחרי יום, אבל עדיין מוזר. קורוליסט ותיק, גבוה גם הוא מהממוצע, שהתנסה, דיווח גם הוא על "משהו שלא מסתדר לי פה עם הדש-בורד".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי מקצין ואומר שתנוחת הנהיגה הטנקיסטית הזו היא מגמה שהולכת ומתפשטת במרבית היצרנים. הרכבים הופכים להיות יותר ויותר פחוסים, אני משער שבעיקר בשביל שיפור הבטיחות, האירודינמיות והפחתת צריכת הדלק.

אני הרגשתי נוח מאוד בקורולה, ואולי זה דווקא בגלל שאני גדול מהממוצע. לא הפריע לי במיוחד גובה הדשבורד וגם תנוחת נהיגה נוחה מצאתי בקלות. אני גם לא ממש מסכים עם (רוב) התרשמותו המפורטת של 504L, כאילו שנהגנו על שני רכבים שונים בתכלית.

לנהג הממוצע שמחפש משפחתית ממוצעת - הקורולה היא בחירה ראוייה ואף מעבר לכך. לדעתי טויוטה עשו הפעם עבודה משובחת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ראשית, לשאלתו של בגירה, המתלה האחורי שונה(פשוט יותר בקורולה).

דיל ברייקר? מי שמגיע מיונדאי אקסנט או ממאזדה 3, ימצא את המכונית נוחה. מי שמגיע מסקודה אוקטביה או פורד פוקוס הנוכחית ימצא את רמת הנוחות בה מאכזבת.

כל אחד צריך להגדיר מה הדיל ברייקר שלו. לא תנהג, לא תדע.

פיספסת את כתב הסתרים, חזור להודעה שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היום עשיתי טיפול ליאריס הייבריד של אבא שלי, ביקש ממני על מנת לחסוך זמן.

בזמן ההמתנה הציעו לי מיוזמתם נסיעת מבחן על הקורולה החדשה, אז זרמתי עם זה.

אני יכול להגיד שהוא נוח, משכך מהמורות ופסי האטה בצורה טובה מאוד, אבל מתנדנד אחרי פסי האטה כשעוברים במהירות גבוהה, עברתי פס האטה מעל 40 קמ״ש לפי הצעת העובד שהיה איתי והרכב שיכח את זה טוב.

יש כוח כשרוצים, לחצתי מעט והוא נותן כוח כשרוצים וצריך, בצורה מפתיעה האמת, לפחות אותי.

לא אהבתי את הפלסטיקה שהרגישה לי זולה, ניראה פשוט מידיי.

העיצוב החיצוני דווקא מחמיא וניראה יפה.

מאוחר יש מרווח דיי טוב לרגליים, דיי הופתעתי.

זו התרשמותי הקצרצרה.

פורסם
הפוקוס אכן נוחה, ומתנהגת נחמד, אבל צפופה. מאד. ואני כולה 1.71. אם כבר - זה דיל ברייקר למשפחתית.

הפוקוס צפופה..? אני 1.80 והיא מרגישה לי מרווחת מאוד. בלי קשר, יש לה הגה מאוד כיפי. אם הייתי מחפש משפחתית - הייתי מזמין פוקוס ידנית, ולא מסתכל אפילו על הקורולה.

.I'm very super famous

פורסם

את הגובה שלי ציינתי - צפוף לי הן במושב הנהג והן במושב הנוסע. הרגליים כל הזמן בתוך הקונסולה - זה פשוט לא נעים. הרכב הוא של חבר, החבר אפילו נמוך ממני בס"מ-שניים. גם לו צפוף. חבר טוב שהגובה שלו 1.83 והוא די רחב במבנה הגוף קיבל את הרכב מהעבודה כרכב גישור לכמה ימים ודווקא לא התלונן על הצד של הנהג, אבל כן על הצד של הנוסע. אחי סיפר שאצלו בעבודה בהתחלה כולם התלהבו ולקחו את הסטיישן בליסינג, אבל כשהבינו שהיא צפופה (כנראה גם מאחור) הפסיקו לקחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ביצעתי לפני כשעה נסיעת מבחן על הקורולה החדשה , בדגם ה GLI האוטומטי , (זה מה שהיה בסוכנות) , אני לא יודע אם זה בגלל שזה גיר אוטומטי , אבל אין ספק שהיא מושכת הילוכים , והרעש הוא לא כמו שמתואר בכתבות , הוא הרבה יותר מזה , המנוע רועש בצורה שממש מפריעה , פסלתי את הרכב לפחות בגרסא האוטומטית.

מבחינת הנוחות לא הרגשתי משהו שהפריע לי יותר מידי , אולי זה כי אני בא מהפאביה, או כי הנסיעה ארכה כרבע שעה (מיהרתי לעבודה)

עריכה: או שאולי זה כי המנוע עוד "סגור" ? מישהו יכול לספר על הרעש מהרכב בנסיעה? הפריע לו כמו שהפריע לי?

עריכה 2: שמתי לב שהמערכת קצת איטית בתגובה שלה , אנערף , וכרגע תומכת רק בגלקסי אס 3 או 4 , וסמסונג NOTE 2

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...