Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע שהם לא זוג ממש אלא הוא כנראה רוצה. מרוב שהיום האנשים מחוברים לפלפון ופייס כבר לא יודעים לתקשר. אולי אני אציע לו להתחיל לגובב, אולי זה יציל את הבחור. :cool:

החיים הם כמו....

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה יעשה בדיוק ההפך, כמו היציאות השובניסטיות שלי עולה ביחס ישר לכמות ההודעות בגיבוב

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
זה יעשה בדיוק ההפך, כמו היציאות השובניסטיות שלי עולה ביחס ישר לכמות ההודעות בגיבוב

קבל ביטול, הבחור אידיוט. דפק יציאה לבחורה שהאם היא תצא איתו וזה אחרי שניסה להסביר לה שלמי עדן יש בקבוק של חצי ליטר ו-750 ואצלה זה 750. רופני מצטער לשמוע שאתה מסיים לעבוד ותזכור שהכול לטובה :thumbup:

החיים הם כמו....

פורסם

מה הכוונה מסיים לעבוד?

אני שכיר מסכן פה כמו כולם

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

v.michael עוד פעם אחת אתה משווה אותי לתפוחי אני מדביק אותך לדלת של הנגריה עם דבק מגע ומחזק בחבילה מסמרי 10, ברור ?!

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הוא היה מת להיות כמוני ;)

פורסם
v.michael עוד פעם אחת אתה משווה אותי לתפוחי אני מדביק אותך לדלת של הנגריה עם דבק מגע ומחזק בחבילה מסמרי 10, ברור ?!

כבר עשיתי עריכה :)

כשראיתי מה נכתב עוד טרם פרסום נפל לי הטלפון מרוב פחד מה יקרה עכשיו.

החיים הם כמו....

פורסם

אני מנסה להבין מה נסגר עם הסלנג.

מהי משמעות הביטוי "איזה אח יצאת?"

פורסם

אני תמיד חד, כמעט כמו הסכינים של ברווז.

התגובה נכתבה ממש אחרי זו של אדון V אבל לא פורסמה משום מה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הקטע שהם לא זוג ממש אלא הוא כנראה רוצה. מרוב שהיום האנשים מחוברים לפלפון ופייס כבר לא יודעים לתקשר. אולי אני אציע לו להתחיל לגובב, אולי זה יציל את הבחור. :cool:

הגיבוב אכן מרים את סיכויי ההצלחה בתחום הפיקאפ.

ג. יפית.

Gn'f'R

• תוכן חדש...