Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו כשלמדתי להעלות סרטונים ליוטיוב וקניתי מצלמה איכותית אני רוצה לפתוח ערוץ שבו אחלוק את היצירה שלי, אני מאוד נהנה לעבוד עם עץ ומתכת, כלים לא חסר, רק צריך לצלם.

שבוע טוב בנות.

צופה אחד כבר יש לך. תן את הלינק ברגע שתתחיל :-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מי המפגר שתוקע גדר באמצע השדה !?

יש איזה חלקה אחת שבמרכזה יש מכון טיהור מי שפכים, לקחתי סיבוב והתרכזתי הפס הבא והצד של הכלי (6 מטר רוחב) נתקע בגדר, היא התעקמה.

אידיוט (לא אני, זה ששם את הגדר, טוב נו גם אני).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תופעה קצת עצובה על ההשמנה של אחרי החתונה והלידות. כאילו אין במה להשקיע יותר.

אני גר בשכונה שכשעברתי אליה הייתה חדשה לחלוטין. תוך חודשים ספורים המקום התמלא לעייפה בזוגות צעירים וטריים בלי/עם ילד אחד. ומלא אמהות צעירות ורזות בכל מקום. תוך כמה חודשים המקום הפך למרתף חביות של ממש.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ברווז אתה יודע להשחיז לדרמנים ? שלי עבד קשה בזמן האחרון והוא צריך קצת רענון אני חושב.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חבר לעבודה.

הוא בכושר אוכל בריא.

האשה קצת פחות...

חבר חבר לא יהיה לי כנראה, בולבול זו לא אחת החולשות שלי

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ברווז, איזה כלים היית ממליץ להתחלה ואיפה להשיג אותם במחיר פתיחה מפתה?

זוג ידיים שמאליות יש, זמן בשפע יש, מקום ורצון יש, כוח מקווים שיהיה.

בנצי, כן אני יודע שיש לך כלי כ-ז-ה גדול, אבל אתה באמריקה וזה לא עוזר לנו כאן.

פורסם

אם כבר. בשכונות צעירות לשעבר יש הכי הרבה טרנדים. השיק הלוהט פה עכשיו זה משפחות ממוצא רוסי עובדי הייטק עם שמות ישראליים. זה לא מוזר, אילמלא המבטא הצועק תמיד "נוו, מיין! (במקום מעיין)" וכשאני אומר צועק תמיד אני מתכוון שתמיד תמיד הילדים זוכים למנות הגונות של צעקות. מתחתי יש שכנה כזאת והיא משכיבה את הילדים שלה לישון ב7 בערב. הגיוני לתינוק בן יומי, קצת יותר הזוי כשמדובר בילדים שמעל גיל כיתה א'.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
:lol::lol::lol: חביתוששש

קראת לי??

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בנצי מה הולך כפרע עליך פשוש שלי? :sissies:

http://www.youtube.com/watch?v=X7HxyZQKeIg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולכלבה מערד:

יום טוב חבריה,פוריות ומקוריות לכווולם :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חברים, רשמית אני אדיוט. (אחרי המקרה של הגדר שאני חצי אדיוט).

[רקע]

כל הדודים שלי עבדו איפה שאני עובד עכשיו, הדוד הקטן ביותר הוא גם הזכור ביותר ולפי הסיפורים היה הרסני, בזמן האחרון (עכשיו זורעים) יש סיפור שפעם הוא יצא עם המניטו (טרקטור הפוך עם מלגזה)s2_1327690231.jpg

ועם שק של זרעים (שוקל טון ומחירו בשוק 3000 ש"ח), אני לא מוצא תמונה, יש לו 4 לולאות למעלה שתולים אותן על השינים של המלגזה וככה מרימים אותם.

בדר"כ יוצאים עם נגיד 5-6 שקים על עגלה במקום לחזור כל פעם, הפעם היה צריך רק שק אחד אז הוא יצא עם המניטו שסחב את השק, שהוא הגיע לטרקטור לא היו זרעים בשק, השק היה נמוך מידי, השתפשף ברצפה ונקרע למטה וכל הדרך הזרעים נשפכו.

[נחזור לסיפור]

אמרו לי לצאת עם המניטו ושק אחד, אמרתי ז*ן, זה יקרע לי, בסוף יצאתי, כל הדרך הסתכלתי שהשק לא נוגע ברצפה, בדרך יש הרבה בורות, אז המניטו קופץ והשק משתפשף על המניטו (לא שמתי לב לזה, הייתי מרוכז בתחתית השק) הגעתי לישורת האחרונה מרוצה שהכל במקום, מסתכל רגע למטה וחשכו עיני, מהנידנודים באמצע השק נהיה חור, ממנו יצאו הזרעים ובגלל שנשפכו הזרעים וכבר לא היה לחץ על הדפנות של השק הוא התחיל לקבל בטן ולהתקרב לרצפה, הוא גם נגע בה והשתפשף כמובן שנקרע וכל הזרעים מצאו את עצמם על הרצפה, אני אנסה להשיג את התמונות.

בקיצור היום שלי היה חרא, ואיך אצלכם ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...