Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במקרה מזעזע שארע בארה"ב:

בן 14 מועמד כעת לדין בארצות הברית באשמת רצח ממדרגה ראשונה. זאת, לאחר שירה לפני כשנה באימו והרג אותה עם רובה 0.22 שקיבל ליום ההולדת ה-11.

נח קרוקס, שהיה בן 13 בעת הרצח, ניסה לאנוס את אמו בהתקף זעם לאחר שאסרה עליו לשחק במשחק Call of Duty.(בגלל ציונים נמוכים שקיבל בביה"ס).

לאחר שביצע את הרצח, הוא סימס לאביו שהרג את אמו "בטעות" והאב, שהיה בטוח שהילד מתבדח הגיב: "פשוט תזרוק את הגופה בחורשה".:shock::shock:

הילד חייג לשרותי החירום,ובהקלטת השיחה הוא אמר: "אני לא מתבדח.היא מתה. אני מפוחד. הרגתי את אמא שלי עם הרובה שלי. אני לא יודע למה עשיתי את זה. אני מרגיש מטורף. אבל אני ידוע שאני לא. אולי יש לי סוג של ADD," אמר.

הוא הודה,שניסה לאנוס את אמו טרם רצח אותה, וכשל. "ניסיתי לאנוס אותה. אבל לא הצלחתי. מי מנסה לאנוס את אמא שלו? החיים שלי הלכו עכשיו". השוטרים שהגיעו למקום מצאו את גופת האם כשבגדיה מופשטים חלקית מגופה.

ורכי דינו טוענים שהוא סבל מהתקף זעם בלתי-נשלט ולא היה אחראי למעשיו.:-(

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נתנה לבן שה אקדח בגיל 11 ולא מרשה לו לשחק COD-ההורים קצת לא שפויים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה סרברל קורטקס מהמחשב של קולואטי9 ?

נו אז מה ? יש מדשאות של שכן שהן שחורות יותר, עדיין ארה"ב עדיפה על ישראל,

חוצמזה שכחת כבר את הילד מבית הכרם בירושלים שרצח את כל משפחתו ברובה לפני מספר שנים ?

אבל הכי גרוע זה גרוסברגר מ- STIR CRAZY,

שבסופשבוע אחד רצח את כל משפחתו ועוד 2 משפחות שהזכירו לו את משפחתו !

bE5cshs3cdc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

היום התפרסם בעיתון, כי קיים חשד לכך שילד בן 12 מארה"ב, רצח את אחיו בן 9 והתאבד.

לצערנו, סיפורים כאלו מתרחשים כל הזמן.

מאוד הייתי רוצה לרכוש ולהחזיק אקדח בבית, אבל אני בהחלט מבין את העובדה שאין חוק שמאשר זאת. קיימים יותר מדי אנשים חולי נפש והגיל לא משחק פה תפקיד.

פורסם

אם היה מותר להחזיק פה נשק כמו בארה"ב מספר ההרוגים/נרצחים בכבישים היה קופץ לאלף בשנה. מצד שני אנשים היו לומדים לנסוע בימין ולא לחתוך אף אחד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...