Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יצא לטוס דרך חברות זרות ? טסתי לפני שנתיים באל על , חוץ מהמחיר הכל היה מעולה. המחירים בחברות הזרות לעומת אל על הם זולים ב-300 דולר. השער עומד כרגע על 3.63 שזה אומר 1000 שקלים הפרש - וזה הרבה כסף לפינוקים בתאילנד.מצאתי טיסה עם נחיתה בעמאן ובדוחא - שהבנתי שזה באמירויות איפה שהוא . מישהו פעם טס במסלול הזה? אומנם יש שתי נחיתות פעם בעמאן ופעם בדוחא אבל לא מתייבשים יותר מדי בשדה תעופה. עזרה ? מישהו ? טנקס.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קטאר אירליינס? סבבה לגמרי. מומלץ. אני טסתי ככה, רק שמפה לעמאן נסעתי באוטובוס(טעות. עינוי מחורבן).

אגב, בדיוטי פרי בדוחא הייתה איזו הגרלה עם פרס ראשון רולס רויס חדשה...

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
קטאר אירליינס? סבבה לגמרי. מומלץ. אני טסתי ככה, רק שמפה לעמאן נסעתי באוטובוס(טעות. עינוי מחורבן).

דוחא זה בקטאר ? סליחה על הבורות ? אני טס מנתבג לעמאן ומשם לדוחא ואז לתאילנד. מתי טסת? אין שום חשש בטחוני ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
דוחא זה בקטאר ? סליחה על הבורות ? אני טס מנתבג לעמאן ומשם לדוחא ואז לתאילנד. מתי טסת? אין שום חשש בטחוני ?

כן. דוחא זה בקטאר.

אני ישבתי ליד ירדני שנולד ביפו ואכלתי את הירקות מהמנה שלו כי הוא רגיש לסולניים..:lol:

בקיצור, לא יותר מהחשש שמא תחליק במקלחת.

אגב, בקטאר אירליינס הטייסים בריטיים והדיילות מלוכסנות\הודיות וכדומה. רק הבעלות קטארית..:wink:

אני אישית טסתי באוגוסט 2012.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

טסתי לפני שנה באוזבקיסטן איירלינס דרך טשקנט בכ- 900 דולר.

נכון, שדה התעופה בטשקנט הוא אחד המגעילים (עם שירותים בסגנון "בול קליעה"), אבל השעתיים שלוש שחיכינו שם לקונקשן היו שוות את החיסכון. הטיסה עצמה- בסדר גמור.

בסה"כ- חוויה טובה.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

נכון, שדה התעופה בטשקנט הוא אחד המגעילים (עם שירותים בסגנון "בול קליעה"), אבל השעתיים שלוש שחיכינו שם לקונקשן היו שוות את החיסכון. הטיסה עצמה- בסדר גמור.

בסה"כ- חוויה טובה.

תודה רבה אבל הבנתי שלמטוסים של החברה הזאת יש נטייה להתרסק..

פורסם

לא שמעתי על זה,

ודווקא המטוסים היו בסדר גמור, נקיים וחדישים.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
כן. דוחא זה בקטאר.

אני ישבתי ליד ירדני שנולד ביפו ואכלתי את הירקות מהמנה שלו כי הוא רגיש לסולניים..:lol:

בקיצור, לא יותר מהחשש שמא תחליק במקלחת.

אגב, בקטאר אירליינס הטייסים בריטיים והדיילות מלוכסנות\הודיות וכדומה. רק הבעלות קטארית..:wink:

אני אישית טסתי באוגוסט 2012.

אין בעיה מבחינת דרכון ? הבנתי שישראלים לא מורשים להכנס לקטאר .

פורסם

אתה יכול ללכת ברגל או לשחות לשם, זה הכי זול.

אל-על (ואני לא מאוהדיה) טסה בנתיב בטוח, טיסה ישירה, בשעות הלילה שגם מאפשר לך לישון.

זה שווה לא מעט כסף, שום שרותי בול פגיעה, טיסת יום או שתי נחיתות ביניים לא שוות לדעתי 1000 ש"ח.

אם אתה בקטע של חיסכון, אני גם ממליץ לא לחסוך בגומי בתאילנד... :lol:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלוש שעות בטשקנט שוות לדעתי בהחלט 1000 ש"ח, אבל אלו סדרי העדיפויות שלי...

וזה ממש לא נורא, בכל דרום אסיה שירותי בול קליעה הם הסטנדרט, אין מה להבהל מזה וזה אפילו יותר היגייני.פרט לכך הטרמינל טרנזיט סביר לגמרי וגם המטוסים בסדר גמור ועם רקורד בטיחות נורמלי.

לטוס ברויאל ג'ורדניאן נשמע לי כמו האפשרות היעילה ביותר, אבל יש אנשים שלא רוצים לטוס בחברה ערבית - דווקא זה תכל'ס הכי בטוח, מי יפוצץ מטוס של חברה ערבית ? :)

אני לא יודע אם יש את זה היום אבל היו גם אפשרויות לטוס עם אירוסוויט דרך אוקראינה, הבנתי שהקונקשן ארוך והמטוס מעפן.

תבדוק עם טורקיש דרך איסטנבול, הם בדרך כלל אטרקטיביים במחיר והשירות במטוס טוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חברים שלי טסו להודו (בקיץ שעבר) דרך עמאן עם חברת ROYAL JORDANIAN, השייכת למלך הירדני. אמרו שהכל היה 10. אגב הם נסעו ברכבם לגבול, חנו שם, במונית הגיעו לשדה תעופה של עמאן, ומשם להודו. לטענתם הם חסכו מעל 300$ לאחד.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בסה"כ- חוויה טובה.

:mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
:mm_yeah:

כבר כמה שנים שיש להם טרמינל חדש שטסתי דרכו לסין ב-2008 - עדיין משתמשים בטרמינל הישן?

חוץ מזה - באוזבק לפחות האוכל אכיל (שלא כמו באלעל)

פורסם

נכון ללפני שנה וחצי המתנתי בטרמינל הישן, או כך לפחות אני מקווה. אם זה היה הטרמינל החדש שלהם, אני באמת לא רוצה לדעת איך נראה הישן.

האוכל בטיסה היה בסדר - לא קיצוני לשום כיוון. כמו באלעל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...