Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני הולך לראות רכב שישב יותר מחצי שנה ללא טסט בתוקף. בעל הרכב טוען שהרכב במצב מצויין ויעבור טסט (הוא קיבל רכב מהעבודה ותחזק את הרכב עד אז).

אני מכיר את כל הפרוצדורה הודות לפורום זה: אפשר להעביר בעלות רק במשרד הרישוי, אפשר להוציא אישור תנועה זמני, וצריך ביטוח חובה בתוקף לטסט.

הרכב לא מבוטח כרגע והשאלה שלי בקשר לזה:

האם אני יכול להוציא ביטוח חובה בשם שלי ולהגיע לטסט עם זה? אכפת להם אם השם ברשיון רכב והשם בביטוח תואמים, כל עוד שזה אותו הרכב? זה כדי ליעל תהליכים - האוטו כבר יהיה מבוטח בשם שלי הרגע שהוא עובר טסט ומעבירים בעלות. כמו כן, לא הגיוני למוכר לעשות ביטוח חובה לחצי שעה ואז לבטל...

בנוסף, האם אפשר להגיע עם פקס או תמונה של הביטוח בפלאפון? חייב התעודה המקורית? אני אוהב לעשות ביטוח דרך הטלפון או אינטרנט ותמיד שולחים לי עותק למייל עד שזה מגיע בדואר.

תודה רבה לכל המקצוענים והמבינים פה!

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

אפשר להגיע לטסט אם צילום של תעודת הביטוח החובה. הם לא דורשים מקור.

נראה לי שתוכל לעשות ביטוח על שמך רק אחרי שתעשו העברת הבעלות.

ולכן, תעשו העברת בעלות במשרד הרישוי, באותו מעמד תבקש אישור תנועה זמני, תעשה ביטוח, תגש לטסט ותצליח.

בהצלחה.

פורסם

בדיוק מצאתי את התשובות בחיפוש:

אז למען מי שיחפש תשובות בעתיד:

1) כן ניתן לגשת לטסט עם פקס או צילום של תעודת ביטוח חובה.

2) לא יודע אם זה תקין, אבל ראיתי דיווחים פה שאנשים באו לטסט עם ביטוח חובה לאוטו בשם שונה ממה שמופיע ברשיון רכב.

זהו... חיפשתי לפני ששאלתי את השאלות אבל לא מצאתי תשובות. ואז חיפשתי עם מונחים אחרים ומצאתי...

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

• תוכן חדש...