Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש מד עובי צבע.

מה מומלץ שיספק את הסחורה ויחזיק מעמד לאורך זמן?

תודה רבה,

איתמר.

יש עליו ביקורות טובות.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=169842.

כמו כן יש בארץ כמה יבואנים שונים שמביאים מוצרים כאלו ולרוב קונים אותם פחחים מקצועיים.

אתה יכול לשקול לחפש אצל פחחים מכשיר משומש.

אפשר לשאול מדוע לך מכשיר כזה?

הוא לא מיועד עבור החובבן הממוצע.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
השאיפה שלי היא תמיד להגיע כמה שיותר גבוהה ;) גם אם זה רק תחביב.

לא רוצה להתערב לאחרים בשאיפות שלהם אבל אני אגיד את דעתי בכל זאת.

מקצוען אמיתי יספק תוצאות ברמה הכי גבוהה עם ובלי המכשיר הזה.

כל אדם שהוא לא מיומן מספיק לא יצליח לשפר את התוצאות שלו על ידי רכישת אביזרים כאלו ואחרים.

אני מציע לך לוותר על דברים נוצצים ולשפר את היכולות שלך, לשפר את הטכניקה שלך, ללמוד ולהכיר סוגי משטחים, סוגי נזקים קיימים, תכיר את סוגי הפדים השונים ותרגיש אותם במהלך העבודה, תעבוד עם פדים לא שגרתיים כמו פדי צמר שונים, תכיר את סוגי הפולישים, איך נגשים לכל בעיה, איזה פד יעבוד עם איזה פוליש או שבכלל צריך קומפאונד חזק.

תכיר את יכולת החיתוך של המוצרים השונים, תבין מה ההבדל בין חיתוך של 1500 ל 3500. , תלמד איך עובדים על צבע רך לעומת צבע קשה, ומה עושים עם צבע קרמי כמו שיש למרצדס. תבין כיצד בנוייה שכבת ה-clear coat במכוניות מודרניות לעומת

ה- single stage של מכוניות ישנות, ישנו הבדל בגישה בין 2 הסוגים ואם לא תבין אותו לעומק ייתכן ותחרבן למישהו את רכב האספנות שלו ,תכיר את צורת העבודה של מכונת DA וגם של מכונות שהן לא DA שיודעות לתת תוצאות מרשימות בעזרת הידיים הנכונות.

לעניות דעתי שליטה בנושאים השונים תביא אותך ליכולות מאוד גבוהות ולאחר מכן אותו מכשיר יקר ונחמד רק ישפר אותך בעוד קצת.

כמובן שהתנסחתי בצורה כללית, אין לי מושג מה היכולות שלך ואני לא בא לזלזל, אני גם יודע שאתה מפנק את הרכבים שלך בהרבה אהבה על פי התמונות שהצגת פה ושם :-D

זאת דעתי האישית בלבד והיא לא משקפת דבר מלבד את דעתי.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
:mm_yeah:

פורסם

אני חושב שהמכשיר הזה יכול לחסוך המון סיכונים שכן אי אפשר לדעת לפי מראה העין מה הוא עובי הצבע.

לקחת צבע שהעובי שלו הוא 80 מיקרומטר ולהתחיל לחתוך עם פוליש גס זה סיכון לא קטן!

• תוכן חדש...