Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אשמח אם אחד המנהלים יוכל לערוך את הכותרת ל"ייעוץ לפני קנייה - ניסאן מיקרה אקו 2013 או סוזוקי ספלאש")

שלום

אמא שלי עכשיו בדיוק בתהליכי חיפוש אחרי רכב. לאחר התאמת ציפיות מבחינת אימי וכדומה, מצאנו את עצמנו

עם הפנים לכיוון ניסאן מיקרה אקו חדשה 2013 אוט' (ויזיה 1.2) ב89 אלף.

לצורך העניין האלטרנטיבה היחידה כרגע שעולה לראש זאת הסוזוקי ספלאש GLS 2012 אם אני לא טועה לגבי השנה)

אוט' ב-90 אלף.

האם יש משהו שאני צריך לדעת שיכול אולי לשנות תבחירה דווקא ברכב זה? או יעזור לי לבחור איזה עדיף?

ואני יודע שהשאלה קצת כללית אבל כל פיסת מידע תעזור.

מה גם שאני לא בטוח אם המידע שמצאתי על המיקרה הרגילה הוא רלוונטי לגבי ה-אקו.

ואם לא, אשמח לדעת גם מה ההבדל בין המיקרה אקו לרגילה.

תודה רבה.

כריס

פורסם

יש עוד אלטרנטיבה: לקנות את הניסאן הזאת מאלבר עם 0 ק"מ ולשלם רק 80000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היום יש עוד אלטרנטיבה מלבד הספלאש למיקרה - מיצובישי ספייס סטאר.

שים גם לב שהמיקרה עומדת לעבור בקרוב מתיחת פנים מאסיבית - ניסאן מיקרה 2013.

ההבדל בין ניסאן מיקרה לניסאן אקו-מיקרה גדול מאוד, זה רכב אחרי לגמרי. המיקרה שווקה עד 2011, מסוף 2011 הגיע הדגם החדש יותר שקיבל את השם אקו-מיקרה. יש הבדל במנוע (1.2 ליטר באקו-מיקרה, 1.4 במיקרה), בגיר (רציף במקרה של האקו, אוטומטי במקרה של המיקרה), מידות אחרות לגמרי - בקיצור זה רכב אחר.

יש לי ניסיון נהדר עם הרכב הזה. חסכוני מאוד ולדעתי גם די כיפי לנהיגה. אבל לא משוכלל או איכותי כמו חלק מהמתחרות שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
היום יש עוד אלטרנטיבה מלבד הספלאש למיקרה - מיצובישי ספייס סטאר.

שים גם לב שהמיקרה עומדת לעבור בקרוב מתיחת פנים מאסיבית - ניסאן מיקרה 2013.

ההבדל בין ניסאן מיקרה לניסאן אקו-מיקרה גדול מאוד, זה רכב אחרי לגמרי. המיקרה שווקה עד 2011, מסוף 2011 הגיע הדגם החדש יותר שקיבל את השם אקו-מיקרה. יש הבדל במנוע (1.2 ליטר באקו-מיקרה, 1.4 במיקרה), בגיר (רציף במקרה של האקו, אוטומטי במקרה של המיקרה), מידות אחרות לגמרי - בקיצור זה רכב אחר.

יש לי ניסיון נהדר עם הרכב הזה. חסכוני מאוד ולדעתי גם די כיפי לנהיגה. אבל לא משוכלל או איכותי כמו חלק מהמתחרות שלו.

תודה רבה על התגובה,

קודם כל אם הבנתי נכון כשאתה מדבר על הניסיון שלך עם הרכב, אתה מתכוון לאקו, כן?

גם העניין הוא שהכוונה היא לקנות רכב עד סוף החודש או עד תחילת חודש הבא

ואני לא יודע בדיוק מתי שני הרכבים שציינתה, המיקרה הרגילה והמיצובישי ספייר סטאר יתחילו להיות משווקות.

בנוסף, מישהו יודע לתת לי פיסת ידע כלשהיא לגבי הספלאש אם אולי כדאי ללכת לכיוון שלה בכלל?

תודה רבה

פורסם
תודה רבה על התגובה,

קודם כל אם הבנתי נכון כשאתה מדבר על הניסיון שלך עם הרכב, אתה מתכוון לאקו, כן?

גם העניין הוא שהכוונה היא לקנות רכב עד סוף החודש או עד תחילת חודש הבא

ואני לא יודע בדיוק מתי שני הרכבים שציינתה, המיקרה הרגילה והמיצובישי ספייר סטאר יתחילו להיות משווקות.

בנוסף, מישהו יודע לתת לי פיסת ידע כלשהיא לגבי הספלאש אם אולי כדאי ללכת לכיוון שלה בכלל?

תודה רבה

אכן, הניסיון שלי הוא עם האקו-מיקרה.

המיקרה הרגילה כבר לא משווקת ולא תשווק יותר, אם אנחנו מדברים על רכב חדש תוציא אותה מהמשוואה שלך.

הספייס סטאר כבר התחילה להימכר, יש רכבים ראשונים בארץ ולדעתי תוכל לקבל את הרכב בתקופת הזמן שציינת.

סוזוקי ספלאש גם היא מכונית נחמדה וגם היא עסקה לא רעה. אני לא יודע להגיד לך מי מבין השלושה היא המכונית הכי טובה, כי לא נהגתי עדיין בספייס סטאר. לדעתי - רק נסיעות מבחן יעזרו לך להחליט. גש לסוכנויות של סוזוקי, מיצובישי וניסאן ובקש נסיעת מבחן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אכן, הניסיון שלי הוא עם האקו-מיקרה.

המיקרה הרגילה כבר לא משווקת ולא תשווק יותר, אם אנחנו מדברים על רכב חדש תוציא אותה מהמשוואה שלך.

הספייס סטאר כבר התחילה להימכר, יש רכבים ראשונים בארץ ולדעתי תוכל לקבל את הרכב בתקופת הזמן שציינת.

סוזוקי ספלאש גם היא מכונית נחמדה וגם היא עסקה לא רעה. אני לא יודע להגיד לך מי מבין השלושה היא המכונית הכי טובה, כי לא נהגתי עדיין בספייס סטאר. לדעתי - רק נסיעות מבחן יעזרו לך להחליט. גש לסוכנויות של סוזוקי, מיצובישי וניסאן ובקש נסיעת מבחן.

תודה רבה :) נקבע נסיעות מבחן על הספלאש ועל המיקרה אקו בימים הקרובים. לגבי המיצובישי, אני לא יודע אם כבר הגיעו

לאולם תצוגה בבאר שבע והם כבר לא עונים אז נראה גם כן בימים הקרובים מה עם זה.

עוד מידע יתקבל בברכה :)

פורסם
תודה רבה :) נקבע נסיעות מבחן על הספלאש ועל המיקרה אקו בימים הקרובים. לגבי המיצובישי, אני לא יודע אם כבר הגיעו

לאולם תצוגה בבאר שבע והם כבר לא עונים אז נראה גם כן בימים הקרובים מה עם זה.

עוד מידע יתקבל בברכה :)

באותו טווח מחירים:

אופל קורסה אוטומטית (מבצע שנגמר היום),

סיאט איביזה חדשה 0 ק"מ יד שניה מליסינג,

רנו קליאו אוטומטית 0 ק"מ יד שניה מליסינג,

וכמובן,

כל מכוניות המיני האוטומטיות.

• תוכן חדש...