Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מחובתי לבדוק אם יש לקונה רישיון נהיגה?,במידה והרכב לא מבוטח כבר מזה חודש,האם לאחר העברת הבעלות במידה והרכב פגע/ניפגע יש לי צד בעניין? אילו דברים חשובים עליי לדעת?

m7kj.jpg
פורסם

רק במידה והקונה נוהג ברכב לפני העברת בעלות - אתה חייב לבדוק שיש לו רשיון נהיגה.

אחרת - איננו חייב ברשיון נהיגה (לא עניינך מי ינהג ברכב אח"כ).

לאחר העברת בעלות - כל תאונה / נזק הם באחריות הבעלים החדש (לא רלוונטי אם לך יש או אין ביטוח לרכב).

פורסם

מבדיקה שעשיתי מול חברת הביטוח נאמר לי שחלה עליי האחריות במידה והקונה נוהג ברכב ויש מפגע,בהנחה שהרכב כרגע לא מבוטח

m7kj.jpg
פורסם

מפגע? שו הדא?

ברור שאם אין ביטוח (חובה) אז אסור לך לנהוג ברכב ואסור לך להתיר לאדם אחר לנהוג ברכב בכלל.

לאחר העברת הבעלות הרכב הוא באחריות הבעלים החדש וזו בעיה שלו מה הוא עושה איתו.

בנאדם נורמטיבי ירים טלפון לסוכן שלו עוד מסניף הדואר הממוזג ותוך 5 דקות כבר יהיה לו ביטוח בתוקף.

בנאדם שמתכוון לשפץ את הרכב אולי יעלה אותו על גרר וישים אותו במוסך.

בנאדם אחר אולי פשוט יניע ויסע בלי ביטוח.

מהרגע שהועברה בעלות זה ממש לא בעיה שלך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמו כן טיפ קטן,

כאשר אתה מעביר בעלות, מומלץ גם לחתום על זכרון דברים פשוט המכיל את השעה המדוייקת בה בוצעה העברת הבעלות, זאת במידה ויבצע עבירת תנועה או חלילה מעבר, שתדע להוכיח שהרכב לא היה ברשותך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שעת העברת הבעלות מופיעה לצד התאריך על השובר שאתה מקבל בדואר. צלם אותו על נייר בלתי מחיק ושמור לפחות 7 שנים (ורצוי יותר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי העניין הזה אני כלל לא מפחד ודואג,העניין הוא שמגיע בחור מהדרום שאני לא מכיר ולא יודע מאיפה הוא הביא את הכסף מזוייף או לא,השאלה שלי היא כזאת,איך אני מבצע את התהליך הזה מבלי שהוא ירגיש שהוא מסתכן ומבלי שאני ירגיש שאני מסתכן?

m7kj.jpg
פורסם

הוא מגיע עם כסף מזומן?

שיגיש אותו לפקידה בדואר לפני העברת הבעלות, והיא תספור אותו ותאשר שהשטרות בסדר.

ואז מייד כשהעברת הבעלות מצליחה היא יכולה כבר להפקיד את הכסף ישירות לחשבון הבנק שלך, לא חשוב באיזה בנק החשבון מתנהל (תמורת עמלה מסויימת).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הוא מגיע עם כסף מזומן?

שיגיש אותו לפקידה בדואר לפני העברת הבעלות, והיא תספור אותו ותאשר שהשטרות בסדר.

ואז מייד כשהעברת הבעלות מצליחה היא יכולה כבר להפקיד את הכסף ישירות לחשבון הבנק שלך, לא חשוב באיזה בנק החשבון מתנהל (תמורת עמלה מסויימת).

מצויין תודה רבה!

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...