Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שמישהו יקנה אותו בכלל? מילא הוא היה הוצאה מוכרת אבל במחיר הזה הוא הולך לתפוס המון מקום באולם התצוגה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

יקנה מי שצריך טנדר, אין לו רשיון ג (או לא צריך) ולא מתחשק לו להסתובב בדימקס ושות'.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדימקס נמכר מצוין אבל גרסאות הבסיס האוטומטיות שלו עולות איזה 50,000 ש״ח פחות. באמת מעניין לאיזו נישה הם מנסים לכוון, אולי כתחליף לרכבי הפנאי הקשוחים (טרופר, פאת׳פיינדר) שנמכרו פה פעם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

DMAX / האנטר - יש אלטרנטיבות טובות יותר.

מה שגם האמינות ה"מפוארת" של הרכבי VW בתקופה האחרונה לא ממש קורצת

Opel Adam S 2017

פורסם
הדימקס נמכר מצוין אבל גרסאות הבסיס האוטומטיות שלו עולות איזה 50,000 ש״ח פחות. באמת מעניין לאיזו נישה הם מנסים לכוון, אולי כתחליף לרכבי הפנאי הקשוחים (טרופר, פאת׳פיינדר) שנמכרו פה פעם?

כנראה שכן, למרות שבמקרה הזו גרסא פתוחה נראית קצת מוזר.

DMAX / האנטר - יש אלטרנטיבות טובות יותר.

מה שגם האמינות ה"מפוארת" של הרכבי VW בתקופה האחרונה לא ממש קורצת

שמע, באפריקה ואוסטרליה די מרוצים ממנה (ממה שקראתי). מצד שני, זה ידוע שאצלנו השמש הכי קופחת, הרוח הכי נושבת והמים הכי רטובים, אז לך תדע...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה שוכח שזה פלוצוואגן... טנדר עם הסמל הזה בארץ יכול לעלות אפילו יותר :|

ועכשיו ברצינות: אם הוא יקר בבערך 20-30 שקל מהמתחרים אני לא מבין למי הם מייעדים אותו? או שפשוט כל אחד שיכנס יוכל לקבל איזה 3 עשיריות של הנחה? :|

פורסם

ועכשיו ברצינות: אם הוא יקר בבערך 20-30 שקל מהמתחרים אני לא מבין למי הם מייעדים אותו? או שפשוט כל אחד שיכנס יוכל לקבל איזה 3 עשיריות של הנחה? :|

בדיוק, בישראל פולקוואגן נחששב לרכב יוקרה

פורסם

ב20-30 אלף שקל יותר, אם VW מביאים פנימה את האיכויות שלהם ממכוניות הנוסעים, ואם מתעלמים מנושא האמינות, הוא כנראה שווה את הכסף. אבל זה הרבה "אם".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מניסיון שלי עם התחום ולא מעט טנדרים שרובם היילקסים וחלקם איפונים, הכל בעסק משפחתי.

אני יכול לומר לך שלקוחות של הרכבים האלו אין סנטימנטים לסמל.

הכלי צריך לעבוד!!!!

לא מעניין עם הווישר עובד לבד שיורד גשם, וגם לא מעניין עם הדשבורד מחומר רך ולמטף.

שאתה מעלה שלושה פועלים הספסל האחורי, לא מעניין אותך עם הפתור נעים למגע, מעניין אותך שהוא יעבוד באותה צורה גם עוד 10 שנים.

תוסיף לזה את סיפורי הזוועה של השירות של היבואן, זה לא אוטו שיכול לשבת במוסך שבוע שבועיים כמו מקרים שהיו פה עם השרות של היבואן.

גם יום זה הרבה.

אנחנו הינו עושים טיפולים בעסק לבד, בשביל לא לפספס ימי עבודה.

מחיר החלקים גם הוא מרכיב.

הרכבים שלנו עבדו קשה, לא מעט פעמים בהעמסה היה נשבר פנס אחורי.

בהיילקס היתה מחילף רק בקאלית 65 ש"ח, באיפון 380 ש"ח (כל הפנס כיחידה אחת)

להכל יש משמעות.

אני רוצה לראות את הפרצוף של בעל עסק שבא לבדוק שמן בבוקר לפני שהוא יוצא ועף לו השרוול של המדיד יחד עם המדיד שמן (כמו בגולף 4)

אם הרכב היה טוב אז עוד 20-30 אלף שקל זה לא הרבה.

גם היום אנשים מוכנים לשלם על היילקס בן 10 לפעמים גם מחיר כפול מטנדר אחר (שוב מניסיון)

אם הוא לא היה טוב במכלול הדברים, שזה אמינות (שזה כולל גם חוסן), שרות וחלפים הוא לא יחזיק מעמד.

וגם המחיר שלו ביד 2 יצנח.

הסמל מעניין את חברי הפורום, בעלי הגולפים שמתגאים בעבר.

בכל מקרה שהיה בהצלחה.

פורסם

הם בקושי מסתדרים עם 7 הילוכים, אז 8?! ועוד ברכב עבודה?! על זה נאמר - כל טוב!

פורסם
תיקון קל-

זה 264 אל"ש, ולא 265.

זה כבר משנה את כל התמונה.

אכן משנה את התמונה כי אם המחיר ירד ב-1K שקלים צריך לראות איזה אבזור ב-10K שקלים הפשיטו מהרכב...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נו ברור שזה לא אוטו עבודה, ע"ע היילקס ודימקסים למיניהם.

זה רכב שופוני לקבלנים או או כאלה שצריך מצד אחד את "הפוזה" שמשלבת כאילו רכב עבודה מצד אחד, אבל כלי יוקרתי ומרשים מצד שני.אני מתקשה לראות רכב כזה עובד בפרך או מועמס בכלים/ שקים וכאלה.

אני מתקשה לראות את האוכלוסיה הזאת אוכלת קש מהDSG.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...