Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מקרה מוזר שההורים שלי נתקלו בו לאחר שרכשו סמסונג לאחי הקטן - GALAXY S4. (כן כן הסברתי להם מליון פעם שהם עשו טעות טפשית).

המכשיר עצמו נפתח לפני שבוע מרגע הקנייה, (לא עברו 14 יום רק בשני הקרוב). מרגע ששיחקנו עם המכשיר, הוא מתחמם, נתקע מגיע לטמ"פ גבוהות במיוחד ועושה RESET לעצמו, לא מגיב לפעמים, מקרטע והכי מעצבן לא מוכן להכנס ל GOOGLE PLAY.

כן ידוע לי שיש המון באגים של תוכנה כמו הקטע עם המרקט GOOGLE PLAY. וזאת לאחר שעשיתי אתחולים, מחקתי את המרקט והתקנתי מחדש ועדיין אותה תופעה.

אמא שלי התעצבנה על הנושא שהמכשיר עוד לא בן שבוע וכבר תקלות, הלכה לחברה עצמה להוט מובייל בבאר שבע - שם היא נתקלה כמובן ביחס מחפיר מצד העובדים, שלא לדבר על המנהל סניף שהציע לאמא שלי להחזיר את המכשיר תמורת הפסד של 75% מערך המכשיר, כלומר קנתה אותו ב 4140 ש"ח (בתשלומים), והיא תחזיר את המכשיר לחברה ותקבל עליו "800" ש"ח נכבדים.

אומרים שכתוב בתקנון שלהם באתר, סרקנו את כל האתר ולא מצאתי מילה לכך, בשיחה עם אחד הנציגים בטלפון (לאחר המתנה של 40 דק' על הקו) הוא אמר לי כי הדברים כתובים באתר, עשיתי סריקה באתר וכמובן הדפסתי כל עמוד בתור הוכחה - אין שום מילה או אזכור על 75% הפסד מערך המכשיר, כשהסברתי זאת לנציג התשובה שקיבלתי היתה - "אהה כן זה רשום רק אצלנו במחשבים במערכת".

הסעיף הנ"ל זה הדבר היחיד שמצאתי - וזה ממש לא מה שהוצע להורים שלי:

"(1) יחזיר העוסק לצרכן, בתוך 14 ימים מיום קבלת ההודעה על הביטול, את אותו חלק ממחיר העסקה ששולם

על ידי הצרכן, יבטל את חיובו של הצרכן בשל העסקה וימסור לו עותק מהודעת ביטול החיוב כאמור ולא יגבה

מהצרכן סכום כלשהו, זולת דמי ביטול בשיעור שלא יעלה על 5% ממחיר הנכס נושא החוזה או העסקה,

או 100 שקלים חדשים, לפי הנמוך מביניהם."

רבאק, המכשיר חדש בן שבוע, יצא לשוק לפני חודש+, 4000+ ש"ח, וזאת התשובה שאני מקבל?

כל השיחה של ההורים שלי עם המנהל, מתנהלת בכך שהוא פשוט לא מוכן לדבר איתם, והתשובה שהם מקבלים היא בזמן שהוא מתהלך מהם ומתרחק, כלומר מחפף ומתחפף.

שאלה לי אליכם, האם יש משהו בחוק להגנה לצרכן, או משהו לא חוקי שהם אמרו לנו.

האם יש משהו בנדון שאפשר לעשות כנגד החלאות?

שתהיו בעניין, אני לא מתעצבן שלא מחליפים לי מכשיר כי יש תקלות תוכנה וזה ידוע, אני מתעצבן על היחס המבזה של החברה הזוועתית הזו ללקוח במיוחד כאלה שעברו אליכם לפני יומיים בדיוק, והעבירו איתם 6 קווים נוספים.

כמובן שהקווים שלנו משבוע הבא מועברים לחברה אחרת וזה כולל אותי, אני לא משלם על מכשיר כי שלי הוא פרטי, אבל עדיין אני לא אתן שקל לחברה כזו שמתייחסת ככה ועוד להורים שלי.

אודה לתשובות / מקרים דומים.

ושתהיה שבת שלום.

Opel Adam S 2017

פורסם

למיטב ידיעתי אין לך זכות לביטול עסקה כי המכשיר נפתח ונעשה בו שימוש. ל מדובר על מכשיר חדש שמוחזר.

מה שכן, אתה זכאי לשירות ילאחריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הציטוט שהבאת מחוק הגנת הצרכן נכון למקרה בו המכשיר חדש באריזתו.

ברגע שהמכשיר הופעל או חובר למטען / לחשמל - אין אפשרות להחזירו לפי החוק היבש.

מה שכן אתה זכאי לו זה שירות מנקודת הרכישה (מה שלא קבלת) או מנות האחריות של המכשיר.

תבדוק את תעודת האחריות של המכשיר - אם הוא יובא בייבוא רשמי - האחריות היא לשנתיים של סקיילקס/סאני.

במקרה כזה - קפוץ עם המכשיר ועם חשבונית הקנייה לחנות שלהם בבאר-שבע - בקניון ONE ואני בטוח ששם יעזרו לך ולא יתנערו ממך כמו בהוט.

פורסם

לצערי , כניראה שגם ב-"סאני" לא תקבל שירות ראוי. שלא תבין לא נכון, הם חייבים לטפל בך, אבל אף אחג לא אמר איך הם יטפלו בך.

קרוב לודאי זו בעיית תוכנה שאפשר לפתור בערך בחצי שעה, זה לא ימנע מהם לקחת לך את המכשיר ל 3 שבועות ללא טלפון חלופי(גם לא נוקיה 1200) כול זה במטרה לייאש אותך שלא תחשוב לבוא אליהם שוב.

מצטער, אבל זה היה הנסיון של חבר שלי,עם אותן בעיות, שפחד להביא לי להתעסק עם המכשיר בגלל עניין האחריות. בסוף הוא התייאש והביא לי את המכשיר ואחרי חצי שעה(בסמסונג זה סופר קל) הבעיה נפתרה.

פורסם

בזכות כחלון החוק היום הרבה יותר לטובת הצרכן.

אני מאמין גדול בפנייה בכתב אל החברה ואל משרד התקשורת. בנוסף, תשאיר להם הודעה על הקיר שלהם בפייסבוק.

במידה ותגיע איתם לעימות משפטי, תוכל להראות שניסית בכל הדרכים שעומדות לרשותך.

פורסם

אם תתייאש מהוט וסאני, תלך למעבדת טלפונים ושיתקינו לך רום נקי.

רוב השטויות שהחברות בארץ מכניסות למכשירים האלה פשוט הורגים את המכשיר.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

"מעבדה"?

חבוב, אם אתה באיזור הצפון תגיע לכל מקום שאני נמצא בו עם המחשב הנייד.

10 דקות ו 0 שקלים- ואתה עם מכשיר חדש לגמרי. אני רוצה לשרוף את הבניין של סאני על מה שעשו למכשיר עם הרום שלהם, ממכשיר מהיר בצורה מטורללת, בעל זמן סוללה מצוין, פעולה חלקה ואינסוף פיצ'רים הפכו אותו לדבר מקרטע, מתחמם, סוללה שמחזיקה פחות מיום (המעבד עובד שעות נוספות בלי סיבה- מכאן ההתחממות וקיצור זמן הסוללה) ועם קריסות פה ושם.

זה למה אני ממליץ לכולם לא לקנות מכשירים בארץ, ובטח שלא מהיבואנים ה "רשמיים" למיניהם, האחריות לא באמת שווה משהו, וגם אם היא הייתה, התוכנה הרשמית בעברית למכשירי אנדרואיד כל כך גרועה שצריך להעיף את הרום המקורי אחרי 3 דקות- מה שגם ככה מפר אחריות.

אני אומר- תעיף את המכשיר חזרה להוט מובייל (אתה רשאי- עד 14 ימי עסקים במידה והמוצר סגור באריזתו המקורית או סובל מפגם שמצריך תיקון, במידה ולא עברו 14 יום אתה יכול לסרב לתיקון ולדרוש את כספך חזרה)

ולכו תקנו אותו בדינמיקה סלולר, 3250 שקלים.

פורסם
אם תתייאש מהוט וסאני, תלך למעבדת טלפונים ושיתקינו לך רום נקי.

רוב השטויות שהחברות בארץ מכניסות למכשירים האלה פשוט הורגים את המכשיר.

"מעבדה"?

חבוב, אם אתה באיזור הצפון תגיע לכל מקום שאני נמצא בו עם המחשב הנייד.

ותאבד את מעט האחריות שיש לך, כשיתקינו לך רום שקר כלשהו, שבמקרה הטוב חצי עובד, ובמקרה הגרוע שולח את כל הקלט של המכשיר למפתחים שלו.

לא יודע לגבי רומים של מפעילות, אבל במה רום של סאני שונה מרום סטוק ממדינה אחרת? גם שם דוחפים לך שטויות מחברות שחתומות על הסכמים עם סמסונג (זה הצד השני של מטבע האופן סורס, קוד פתוח של מערכת הפעלה מאפשר ליצרנים וחברות סלולר לדחוף את השטויות שלהם למכשיר), ומשלמות לסמסונג כסף על זה. שאר היצרנים לא שונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ותאבד את מעט האחריות שיש לך, כשיתקינו לך רום שקר כלשהו, שבמקרה הטוב חצי עובד, ובמקרה הגרוע שולח את כל הקלט של המכשיר למפתחים שלו.

לא יודע לגבי רומים של מפעילות, אבל במה רום של סאני שונה מרום סטוק ממדינה אחרת? גם שם דוחפים לך שטויות מחברות שחתומות על הסכמים עם סמסונג (זה הצד השני של מטבע האופן סורס, קוד פתוח של מערכת הפעלה מאפשר ליצרנים וחברות סלולר לדחוף את השטויות שלהם למכשיר), ומשלמות לסמסונג כסף על זה. שאר היצרנים לא שונים.

בנוגע לחלק המודגש-

איזה קשקוש. "רום שקר כלשהו"? "שולח את הקלט למפתחים"? באיזה סרט אתה חי?

הרומים לרוב מכשירי סאמסונג מתחלקים ל 2-

1- רומים מבוססים AOKP

2- רומים מבוססי Touchwiz, כלומר מבוססים על הרום המקורי של המפעילה, רק משופצרים קצת פה או שם.

אתה צריך להיות מוכשר במיוחד כדי לבחור את הרום האחד מבין מאות הרומים שמסתובבים שבאמת אוסף עליך מידע למטרות זדוניות.

מה שגם אני בכלל לא מתקין רום צד שלישי למי שלא מבקש, אלא מתקין רום רשמי לחלוטין- פשוט של מדינה אחרת שהיא לא ישראל.

בנוגע לרום של סאני, זה לא עניין של תוכנות צד שלישי, זה עניין של הרום עצמו. הרום של סאני הוא למעשה בצורה מסוימת רום צד שלישי, רק אחד שחירטשו כמה מפתחים בגרוש במקום אנשים שבאמת מוכשרים בבניית תוכנה.

למשל, אתה מודע לזה שעברית קיימת בתוך ג'לי בין כאחת השפות במערכת ורק צריך לאפשר אותה בעזרת תוכנת צד שלישי, כן?

אז סאני לא עושים את זה, הם משתמשים, לדוגמה בקובץ XML שמכיל מאגר קטן של מילים ותרגומים, והמכשיר מחליף באופן אקטיבי את המילים באנגלית למקביל בעברית מהקובץ. זה לבד כבר לוקח לא מעט סוללה ולא נותן למעבד שלך לנוח אפילו במטלה פשוטה כמו מעבר בתפריטים.

זו רק דוגמה אחת, יש עוד לא מעט. התוכנה שלהם פשוט עקומה מעבר לכל הכרה.

קרא את הסקירה של YNET למכשיר-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4378976,00.html

הבעיות נשמעות קצת מוכרות, לא?

אחרי זה עבור בין מיטב הסקירות בשאר העולם, ותראה איך אך ורק ישראל לא עולה בקו אחד עם כל אתר סקירות רציני אחר ששם את YNET בכיס הקטן. אני אתן לך לנחש למה...

פורסם

נצל"ש. יש לי את הGalaxy advance i9070. נקנה מחנות פרטית עם אנדרואיד 2.3.6.

האם יש גירסה נקייה של המפעילה של הג'לי בין עם תפריטים ותמיכה בעברית שניתן להתקין?

פורסם
קרא את הסקירה של YNET למכשיר-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4378976,00.html

הבעיות נשמעות קצת מוכרות, לא?

אחרי זה עבור בין מיטב הסקירות בשאר העולם, ותראה איך אך ורק ישראל לא עולה בקו אחד עם כל אתר סקירות רציני אחר ששם את YNET בכיס הקטן. אני אתן לך לנחש למה...

בעיות של לאג, התחממות וחיי סוללה לא משהו קיימות בדגם 9500 בכל העולם, לא רק בארץ.

לגבי התפריטים - יכול להיות שאתה צודק, אני אישית לא שמתי לב לזה בנוט 2 שלי, כנראה בגלל שמיד שיניתי את שפת התפריטים לאנגלית (לא סובל עברית בטלפון או מחשב).

אני לא בא להגן על סאני, לדעתי הם צריכים ליפול ויפה שעה אחת קודם (אפילו את המכשיר שלי קניתי מיבואן פרללי), אבל לא כל תקלה קרתה בגלל הרום שלהם, הבעיות קיימות בדגם הזה בכל העולם.

נצל"ש. יש לי את הGalaxy advance i9070. נקנה מחנות פרטית עם אנדרואיד 2.3.6.

האם יש גירסה נקייה של המפעילה של הג'לי בין עם תפריטים ותמיכה בעברית שניתן להתקין?

בעזרת השם בלי נדר תהיה (אני לא בן אדם דתי)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בעיות של לאג, התחממות וחיי סוללה לא משהו קיימות בדגם 9500 בכל העולם, לא רק בארץ.

לגבי התפריטים - יכול להיות שאתה צודק, אני אישית לא שמתי לב לזה בנוט 2 שלי, כנראה בגלל שמיד שיניתי את שפת התפריטים לאנגלית (לא סובל עברית בטלפון או מחשב).

פשוט תקרא את הסקירות במקום לתת את התשובה ש "יש בעיות"...

בעיות קיימות, במגניטודה של אלפית ממה שאתה תראה על מכשיר בארץ. הבעיה של הלאג במקור קיימת ברגעים שבהם המכשיר עובר בין שימוש בליבות ה A15 לליבות ה A7 ולהיפך. במקרה של הרום בארץ, הלאג קיים בכל פינה ובכל פעולה.

התחממות- בעיה מזערית ולא רצינית, בשימוש שנחשב כבד. בארץ- בכל שימוש אפשרי.

זמן סוללה- אין לי שמץ על מה אתה מדבר, עד עכשיו בכל מקום בחו"ל יש שביעות רצון מחיי הסוללה, הם טובים משל ה S3.

פורסם

Pika007 צודק במאת האחוזים.

אני עם גלקסי 1, עד לפני כמה חודשים הרצתי עדיין את הרום של סלקום.

לפני כמה חודשים החלפתי לרום של Cyanogen וראו איזה פלא, המכשיר מהיר בצורה שלא ראיתי עד אותו רגע, לא קורס, לא נתקע, והסוללה מספיקה ליומיים במקום יום.

לגלקסי 4 עומד לצאת אנדרואיד נקי של גוגל בכבודה ובעצמה לכל מי שמפחד מרומים של אנשים אחרים, למרות שלדעתי אלה הרומים הכי טובים שיש.

הבעיות שיש בגלקסי 4 הם בעיקר בארץ. קראתי מלא סקירות על המכשיר הזה וכולם היו מאוד מחמיאות. כשקראתי את הסקירה בYNET פתאום ראיתי כתבה מאוד לא מחמיאה. הרום שדופקים לו בארץ פשוט הורס את המכשיר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות חברים, הבהרתם כמה סימני שאלה.

לגבי פתיחת המכשיר ואחריות, ידוע לי שלא אקבל החזר מלא, אבל אמא שלי רצתה להחזיר המכשיר לגמרי כדי לעזוב את HOT מובייל לאור התשובות והשירות שקיבלה, אבל התשובה שקיבלתי 75% הפסד מערך המכשיר, הם לא מתביישים? לא ראיתי דבר שכזה בשום מקום בכל אופן.

ידוע לי שהרוב זה בעיות תוכנה כגון התחממות מכשיר / תקיעות וכדומה, אבא שלי השאיר את המכשיר אצל סאני לטיפול.

התוכנות הזוועתיות של פלאפון / HOT אורנג' וכדומה עושות רק צרות. מנסיון קודם שלי .

מעניין מתי אקבל אותו חזרה......

נ.ב - אני יכול לבצע התקנה של רום מחדש - הבעיה היא שיש לי אחריות אז למה לי לשחק עם זה כרגע, לא רוצה לבזבז את האופציה הזו.

Opel Adam S 2017

פורסם

למה שלא תתקין רום? גם אני קניתי אס4 היה מתחמם ועוד כל מני שטויות לאחר שהתקנתי רום מקוסטם המכשיר אחר לגמרי ממש תענוג לעבוד איתו! תמיד תוכל להחזיר לרום מקורי של המפעילה בצריבה פשוטה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...