Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני מחפש כיום הונדה סיוויק

התקשרתי לאדם בעל הונדה סיוויק יפה שנת 2000 הדגם המפואר יותר בשנה.

קמ נמוך 150K טסט כמאת לשנה ברקסים חדשים.

האדם טוען שהרכב מטופל פדנטיות והכול תקין "טיפ טופ" וגם דורש 2000 מעל המחירון

הכול נשמה טוב אבל הוא לא מסכים לכחת את הרכב למכון בדיקה בטענה שברכב כזה ישן זה פוגע ברכב והוא מוכן ללכת לכל מוסך שיבדוק את הרכב... ?

נשמע לי קצת חשוד.

אמרו לי שמוסך לא יכול לבדוק רכב ברמה קרובה למה שמכון יכול, יש טעם לכחת את הסיכון, זה משנה בכלל ?

לבדוק את הרכב או לחפש אחד אחר ?

תודה על העזרה מראש :)

~ רן.

פורסם

תתרחק,לא חסר סיוויקים כאלו ואדם,שלא מוכן ללכת לבדיקה מסתיר משהו (תאונה קשה אולי) או פגם מכני מהותי ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם מעל המחירון וגם לא מוכן לבדיקה במכון? וגם במוסך לא יכולים לעשות "נזק" בבדיקה - לא?

תוותר, נשמע חשוד.

פורסם

במקומך כקונה לא הייתי הולך למכון בדיקה אלא לפחח ומוסך, אבל לשמוע את זה מהצד של המוכר? הזוי. תתרחק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי, אין שום דבר שניתן לגלות במכון שלא ניתן במוסך. הפחח יגלה תאונה בדיוק כמו במכון, וממילא ברכב כל כך ישן המכאניקה היא הימור - מנוע מושלם היום יכול תיאורטית לשבוק חיים מחר, וליקויים כגון רכב "מעשן", נקישות, סחיבה חלשה וכו' יגלו כמובן גם במוסך. זו בדיוק הסיבה שהמכונים לא ממש נותנים אחריות לבדיקה אלא אם הרכב באמת חדש (ואז אין צורך באחריות...) ומכסים את עצמם בנימוקים של "נקישות/חריקות" על כל שטות.

מכיוון שאני מעריך שהרכב האמור עולה פחות מ-25,000 ש"ח, להוציא אלפיה על בדיקה במכון? עדיף ללכת למוסך מתמחה בהונדה ולפחח שאתה מכיר. הם יתנו לך אינדיקציה לא פחות טובה ומן הסתם לא יעלו כל כך הרבה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...