Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם התחלתי עבודה חדשה ואני נוסע כל יום סביבות 220 קילומטר ביום. כרגע יש לי סיויק 96 אוטומט ששוחטת אותי בדלק. אני רוצה להחליף רכב, לחסכוני יותר(הרבה יותר). פזלתי קצת לכיוון האלננטרה דיזל. על הדף נתונים טובים, חסכוני חזק ואמין. מחירים נעים סביב 22 25 אלף שח. מישהוא יכול לשפוך קצת אור על הרכב? ואם יש המלצה לרכב אחר אני אשמח. תודה רון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• ספונסר פורום
פורסם

אם תוכל למצוא קורדובה דיזל 2006 היא בתקציב וזה רכב מעולה וחסכוני

או פולו פוקס 2004-2005 דיזל כנל מעולה וחסכוני.

הבעיה שהרכבים האלו מאד מבוקשים ואתה צריך להיות מאד זריז כשמתפרסמת מודעה

ביד 2 .

קמ עד 300K הוא סביר ואם הרכב טופל טוב אז הוא כמו חדש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תנסה לחפש מגאן דור II טורבו דיזל. אולי תמצא. מנוע DCI של 80 כ"ס עם סחיבה טובה בסך הכול וגיר ידני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני כחודש רכשתי מגאן II דיזל ידני ב25k עם 220 ק״מ.

האוטו מרגיש לא, מרווח, נוח, מנוע חזק גם בסל״ד נמוך.

מצאתי מכונית שהדשבורד נשמר במצב מצויין, כמעט חדש.

גם אני נוסע כ220 ק״מ ביום, רובם הגדול מחוץ לעיר והאוטו צורך 16.5 ק״מ לליטר סולר. בשבוע הראשון לרכישה לא הפעלתי מזגן (מזג האוויר היה קריר יותר) וצריכת הדלק הממוצעת עמדה על 18.5 ק״מ לליטר.

הבדיקות נערכו מול תדלוק בפועל. מחשב הדרך מראה על צריכה נמוכה יותר ולכן נזקקתי לבדיקה אמינה יותר

פורסם

לרכב דיזל במצב טוב שווה לשלם מעל המחירון.

אתה במצב כזה שאתה עושה 220 ק"מ ביום. נניח שזה 5 ימים בשבוע, זה 1100 ק"מ בשבוע. בשנה אתה תעשה קרוב ל50 אלף ק"מ.

כדאי שהרכב יהיה במצב טוב. שווה לשלם מעל המחירון ולקבל רכב נורמלי ולא רכב שחוט/רכב שיהיה כל יום במוסך.

רק לפניי כחודש היה כאן מישהו ששילם מעל המחירון לפולו סטיישן SDI עם 200 אלף ק"מ, יד ראשונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ליתר דיוק 6 ימים בשבוע, אבל אני מתכוון לישון במרכז יום יומיים בשבוע. אני ימשיך לחפש תודה. אבל לא התייחסתם פה לאלנטרה דיזל.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

היא לא חסכונית כמו הרנו ובטח שלא כמו הSDI שהוצעו לך.

זמינות החלקים נמוכה יותר (פחחות ופלסטיקה תמצא בשפע, אבל אין הרבה חלפים למנוע כי לא נמכרו הרבה אלנטרות עם מנוע CRDI), בטיחות נמוכה יותר מהרכבים האחרים שהוצעו לך וכו'.

לא עסקה משתלמת כל כך.

• תוכן חדש...