Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3:50 בבוקר. איילון צפון. הבאנו את אחותי לשדה התעופה. אנחנו בדרך חזרה. הכבישים ריקים. נסיעה שלווה. פתאום זעזוע חזק. האוטו מתנדנד. תוך כמה שניות אני, הנהג, מבין שרכב פגע בנו. ביד אחת מברר עם אימי אם הכל בסדר, וביד השנייה מסמן לנהג לעצור בצד הכביש. אני קצת מבוהל אבל מתפקד, בכל זאת אמצע הלילה, בכל זאת הפתעה לא צפויה.

מהרכב יוצא אדם רזה מתנדנד מצד לצד. מכנסיים נפולים. שיכור אימים, אולי אפילו גם מסטול. הבנתי שיש פה מקרה מסוכן. ביקשתי מאימי שתתקשר למשטרה ואני בינתיים התחלתי לדבר איתו.

חשבתי לעצמי שאני אנסה למשוך את הזמן. אפעיל את כל הכישורים שלי להיות "חבר". השעה 4:00 בבוקר. אימי מתקשרת למשטרה אני מתחיל לפתח שיחה.

ברוגע מכיל אני מתחיל לראיין אותו: " אז מה אתה עושה? " , " אתה נראה לי קצת שיכור?", "מאיפה חזרת?","אוהב מוסיקה?" , "אוטו מגניב". מחכה לראות איזה אור כחול מהבהב שיבוא לעצור את המשוגע הזה, יוריד אותו מהכביש.

הדקות עוברות, ה"חברות" בינינו ממשיכה, מעמיקה. אני לא ממש מתרכז בתוכן המילים שלו, ריח האלכוהול החריף מתחיל לעורר בי בחילה. גם ההמתנה לא נוחה. אמצע הלילה. איילון. משאיות. הוא לא מבין למה אני כל כך נחמד, למה אני כל כך רוצה לשאול לשלומו, לשמוע על החיים שלו. הבחילה אצלי כבר מתגברת , אבל אני אומר לעצמי שאני חייב לעמוד במשימה- חייב למשוך זמן. הדקות עוברות - וכלום. אני מחליט להשען על מכסה המנוע, להראות לו שאני כאן "לתמיד", להקרין שלווה. אני גם קצת מחייך ומפנה לו מקום להשען על מכסה המנוע, לידי. הוא נשען. אני רוצה שימשיך לספר לי כמה הוא אוהב את חברה שלו, מה הוא למד, עד כמה הוא אוהב מוסיקה, במה הוא עובד. שום משטרה לא מגיעה. שום כלום. שום כלום כלום. רק משאיות מהירות.

ולא שאנחנו באמצע המדבר. אנחנו באיילון צפון, תל אביב, מרכז הארץ. הזמן עובר. הסבלנות שלו מתחילה לפקוע. אני כבר מלא בחילה. 4:30 המשטרה לא מגיעה. למעלה מחצי שעה עוברת וכלום. למרות שהוא מסטול ושיכור הוא מתחיל לחשוד, ובצדק, שאולי יש סיבה שאני מחזיק אותו ארבעים דקות באמצע איילון. הוא מתחיל להרגיש שאני מעכב אותו. מתעצבן. 4:35 ושום משטרה לא נראית באופק. אני מבקש מאימי שתחליף אותי - שתחזיק אותו , ואני מתקשר למשטרה בקול מתוסכל שואל " איפה אתם??יש פה מישהו שיכור שפגע לנו ברכב במהירות מטורפת, והוא מתכוון לנסוע. מתכוון לעלות לרכב לנסוע הביתה, שיכור!!!".

קרוב ל4:40 הוא החליט שנמאס לו ושהוא רוצה ללכת כבר. הוא עלה לרכב ונסע. ואנחנו נשארנו המומים, ללא כל צדק מסביבינו, באיילון צפון לפני הפנייה למחלף ארלוזרוב.

מה קרה? במי הוא עוד פגע? האם הוא הגיע הביתה בשלום? האם הוא נתפס? למה אני צריך להחזיק שיכור באמצע איילון בארבע בבוקר יותר מחצי שעה ואף אחד מהמשטרה לא מגיע? תקראו לזה עצוב, מתסכל, מרגיז, מפחיד, חוצפה, בלה בלה. מה שבטוח שהכל חייב להיות כל כך אחרת - מהתחתית של היסוד

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

באמת מתסכל לשמוע איך שהאזרח הפשוט בוטח במערכת והיא יורקת לו בפנים. אולי הוא היה צריך להתנסח בדרמטיות יתר, תוך דקותיים היה שם ניידת.

הרוב טוב.

פורסם

קשה לי לשפוט אותך ואני יודע שזה לא בסדר, כי ככל הנראה הייתה בהלם בדקות האלה.

אבל ראבק, למה ליהיות תמים?

אם הוא מסטול עד כדי כך, הייתי מתנהג כמו שהתנהגת בהתחלה, ואז קושר אותו או עושה לו משהו שהוא לא יוכל להשתחרר ממנו, ואם צריך גם לוקח אותו לתחנה והופך להם את התחנה באמצע הלילה!

ואני מתכוון למילה במילה, ואם הוא היה מתנגד הייתי שובר לו גם כמה צלעות.

פלילי לא פלילי במקרים כאלה אני לא חושב, הבנאדם הוא על תקן רוצח שניסה להרוג אותי בכוונת תחילה.

קשה לי לעכל שככה נתת לו ללכת לנפשו, עזוב מה איתך ומה עם הרכב שלך, אם הפעם הבאה תיהיה מחיקת משפחה שלמה?

לגבי המשטרה, יצא לי פעם אחת מלפני כמה זמן לדווח על מקרה כלשהו, זה היה ב3 לפנות בוקר ככה, דיברתי איתם מהדיבורית של הרכב כי בדיוק יצאתי ממקום האירוע.

אני מדבר יפה בהתחלה עם המוקדן, עד שהחלטתי שהוא שואל אותי יותר מידי שאלות לא רלוונטיות (שוות ערך לאיזה חברה הג'ינס שהוא לבש), בקיצור התעצבנתי עליו, אמרתי לו את השם והפלאפון שלי וגם את הדגם+מספר רכב של הפושע, אמרתי לו שאני בדרך הבייתה וראיתי לפחות 3 ניידות של בלשים, וניתקתי לו.

בסוף ב5 בבוקר שכבר ישנתי חזר אלי חוקר וביקש שאני יספר לו מה ראיתי.

זה שהם לא באו לטפל במהירות במקרה של נהג שיכור (40 דקות?) זה חמור מאוד, וחידשת לי הרבה.

אין מה לומר חוץ מביזיון.

כנראה שהם מעדיפים באותו זמן לתת לנערים דוחות על סיגריות ועל רעש, או לשפוך להם אלכוהול.

בסדר, ידוע שבמדינה הזאת מתקיים: רשע וטוב לו, ישר ורע לו.

פורסם

אם הוא מסטול עד כדי כך, הייתי מתנהג כמו שהתנהגת בהתחלה, ואז קושר אותו או עושה לו משהו שהוא לא יוכל להשתחרר ממנו, ואם צריך גם לוקח אותו לתחנה והופך להם את התחנה באמצע הלילה!

פלילי לא פלילי במקרים כאלה אני לא חושב, הבנאדם הוא על תקן רוצח שניסה להרוג אותי בכוונת תחילה.

קשה לי לעכל שככה נתת לו ללכת לנפשו, עזוב מה איתך ומה עם הרכב שלך, אם הפעם הבאה תיהיה מחיקת משפחה שלמה?

לגבי המשטרה, יצא לי פעם אחת מלפני כמה זמן לדווח על מקרה כלשהו, זה היה ב3 לפנות בוקר ככה, דיברתי איתם מהדיבורית של הרכב כי בדיוק יצאתי ממקום האירוע.

אני מדבר יפה בהתחלה עם המוקדן, עד שהחלטתי שהוא שואל אותי יותר מידי שאלות לא רלוונטיות (שוות ערך לאיזה חברה הג'ינס שהוא לבש), בקיצור התעצבנתי עליו, אמרתי לו את השם והפלאפון שלי וגם את הדגם+מספר רכב של הפושע, אמרתי לו שאני בדרך הבייתה וראיתי לפחות 3 ניידות של בלשים, וניתקתי לו.

זה שהם לא באו לטפל במהירות במקרה של נהג שיכור (40 דקות?) זה חמור מאוד, וחידשת לי הרבה.

אין מה לומר חוץ מביזיון.

כנראה שהם מעדיפים באותו זמן לתת לנערים דוחות על סיגריות ועל רעש, או לשפוך להם אלכוהול.

אני מזכיר שוב שאני לא קשור למקרה, ראיתי את זה בפייסבוק.

לגבי החלק שהדגשתי, זה תפקיד המשטרה, ולא של האזרח.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

היית קושר אותו, מכה אותו וכו'

תקיפה וכליאת שווא, זה לא דבר שמותר לך לעשות, במידה ואחרי כל זה היית מזמין משטרה היית מבלה עם החבר החדש שלך בתא מעצר, או שהוא היה שולף סכין\מברג\שוקר\אלה ותשתמש בדמיון...

פורסם

אין מה לומר חוץ מביזיון.

אתה צודק ואני מסכים עם כל מילה,אבל פספסת את הכותרת "נהג שיכור באיילון צפון - מהפייסבוק, לא שלי"

אתה נשמע כאילו אתה כועס על פותח השרשור.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אין מה לומר חוץ מביזיון.

נראה לי שלא אמרתי את זה מגיל 17, אבל התקשרו מבלוקבאסטר והם רוצים שתחזיר להם את הסרט.

אני אפילו לא אתחיל לפרט כמה זה לא מחובר למציאות ובכמה צרות היית מוצא את עצמך לו היית פועל כך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה צודק ואני מסכים עם כל מילה,אבל פספסת את הכותרת "נהג שיכור באיילון צפון - מהפייסבוק, לא שלי"

אתה נשמע כאילו אתה כועס על פותח השרשור.

טעות שלי, לא שמתי לב.

מי שאמר סרט לא סרט, מדובר בבנאדם שיכל למחוק אותכם בשניה, הוא לא זה שנמצא בעמדת כוח.

חוץ מזה אם הוא היה מסטול ברמה שהוא פוגע ברכבים, כנראה שגם לא תיהיה בעיה להשתלט עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
...אבל התקשרו מבלוקבאסטר...

הם עדיין קיימים?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עכשיו יתחילו כל התאוריות והשאלות והחפירות.

ואני מצדי למדתי לעתיד שאם אי פעם יקרה לי משהו דומה, אדע לשלוף את המפתחות שלו ולנעול אותו ברכב של עצמו.

שיהיה לכם סופ"ש נחמד.

Bimmer

פורסם

שים את הפוסט על ה WALL של המשטרה, עם תאריך שעה וכל הפרטים שהצלחת לרשום. ותחכה לתגובה שלהם :roll:

בקשר לנזק ,דבר עם סוכן הביטוח ותבע את הנהג לפי מס' רכב ופרטים אישיים

עריכה: עכשיו שמתי לב שזה לא אתה שנהגת, אבל המסקנה עדיין אותה מסקנה, לצלם לו את הפנים באייפון לצלם לוחית רישוי ורכב מבחוץ ולשלוח אותו "לשלום"

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

האיש ה"שקול" שכתב את זה לא חשב לצלם/להסריט קצת את הסיטואציה? גם כן קצת מסטול...לא?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא כלכך חכם לקשור את הבנאדם או משהו בסגנון, למה???

כי במדינה כמו שלנו, אתה תחשוב שעשית מעשה טוב, ולאחר חודש תקבל בדואר זימון לבית משפט מהנהג השיכור שתובע אותך על 2 מיליון שקל כי עשית לו את זה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...