Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור להגיע בראשון בבוקר מהצפון (פרדס חנה/חדרה/גן שמואל) לאיזור תעשיה קריית אתגרים ברעננה, מישהו יודע איך מגיעים במינימום כאב ראש בתחבורה ציבורית??

אני יכול לרדת ברעננה צפון מהאוטובוס, עד כמה זה רחוק?

פורסם

יש לך סמארטפון? אם כן, אני ממליץ לך בחום להוריד את אפליקציית Moovit, תכנון נסיעה בתח"צ מעולם לא היה קל יותר.

אם אין סמארטפון תוכל להשתמש באתר שלהם, אם כי משום מה זה עובד לי פחות מוצלח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ברעננה יש רק אזור תעשיה אחד, השם הבומבסטי הוא למטרות שיווק ולא זיהוי.

הנ״ל יושב בסמוך למחלף רעננה צפון, על כביש 4 בין צומת דרור לצומת רעננה.

בעקרון רוב קווי ה-700/800/900 שנוסעים על כביש 4 צפונה מתאימים לך.

חלק מקווי האקספרס לא יעצרו שם, אבל את זה אפשר לבדוק באתר של אגד.

קווים ספציפיים והוראות מדוייקות אפשר לראות בגוגל מפס, או בפורום תח״צ

שבאתר תפוז (חפש את שרשור ההכוונה היומי ושאל שם).

פורסם

קריית אתגרים משתרעת על שטח רחב. ומרפי צודק - דווקא לכיוון המתרחק מהצומת.

בהנחה שיש לאוטובוס תחנה בצומת רעננה צפון - המרחק יכול להיות 1 עד 3 ק"מ. תראה במפה היכןו ממוקם היעד שלך לעומת הצומת הצפונית. ברר היכן התחנה חזרה צפונה כי המחלף שם רחב בשיטחו ואולי החזרה עדיפה דרך המסוע בצומת רעננה'כפר סבא, אבל להגיע מהקריה אליו זה לא משהו קליל.

אם במקרה אתה מכוון לאוניברסיטה הפתוחה אז היא קרובה לצומת.

אלטרנטיבה היא לרדת בארעננה מרכז, לחפש קו פנימי (תציץ באתר של חברת מטרופולין) לקניון רננים, שהוא בערך באמצע הקריה. בדוק היטב את התדירות של הקו הפנימי בשעות שאתה צופה הגעה, כי היא לא משהו שיש כל 10 דקות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

יום ראשון בבוקר, אזור מוכה פקקים, ואתה מציע לו לנסוע לרעננה מרכז (10-15 דקות נסיעה נוספות אם הוא מגיע מצפון) ואז לקחת אוטובוס שיחרוש חצי עיר עד שיגיע לאזה״ת? זה בזבוז של שעה ברוטו ותוספת עצבים נדיבה.

״שטח רחב״ זה מונח יחסי, אפילו HP שיושבת על הקצה הרחוק של המתחם נמצאת לא יותר מחצי שעה הליכה מהכביש. אם יסע במונית שירות, יורידו אותו גם על השוליים וקרוב יותר במידת הצורך. לדעתי הנסיעה דרך רעננה מרכז רק תסבך את המצב.

פורסם
יום ראשון בבוקר, אזור מוכה פקקים, ואתה מציע לו לנסוע לרעננה מרכז (10-15 דקות נסיעה נוספות אם הוא מגיע מצפון) ואז לקחת אוטובוס שיחרוש חצי עיר עד שיגיע לאזה״ת? זה בזבוז של שעה ברוטו ותוספת עצבים נדיבה.

״שטח רחב״ זה מונח יחסי, אפילו HP שיושבת על הקצה הרחוק של המתחם נמצאת לא יותר מחצי שעה הליכה מהכביש. אם יסע במונית שירות, יורידו אותו גם על השוליים וקרוב יותר במידת הצורך. לדעתי הנסיעה דרך רעננה מרכז רק תסבך את המצב.

דיאגנוזה נכונה. דרך רעננה מרכז+המתנה+סיבוב בעיר יקח כשעה. בהחלט עדיף ללכת ברגל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה!

אני צריך להגיע לרח' הנחושת, אמור להיות לא רחוק מהכביש הראשי.

את החזור אני אעבור ברכב ליסינג :)

אז לרדת ברעננה צפון ולתכנן 2 ק"מ הליכה?

פורסם

יום ראשון? ללא ספק לרדת ברעננה צפון וללכת ברגל.

רק להמשיך לתחנה הבאה (רעננה מרכז) מרעננה צפון יקח לאוטובוס 15-20 דקות.

מצד שני אם אתה לא לחוץ בזמן אתה יכול להמשיך לרעננה מרכז, ומשם לעלות על קוו 4 או 6 (לא זוכר איזה מהם) שמגיע לאזור התעשיה. (קח בחשבון שהקווים האלה יוצאים בהפרש של חצי שעה בערך)

פורסם

אני צריך להגיע לרח' הנחושת, אמור להיות לא רחוק מהכביש הראשי.

הנחושת, הברזל וכו׳ נשמעים כמו רחובות ברמת החייל.

אינני רואה אותו בגוגל מפס, בטוח שזו הכתובת הנכונה?

יש מצב שהתכוונת לרחוב החרושת?

פורסם

אין רחוב הנחושת אבל בהחלט יש החרושת שהוא רחוב ראשי אני עובד באיזור זה ויצא כל בוקר דרך צומת בני דרור לרעננה אשמח לאסוף אותך ולקחת אותך למחוז חפצך (בתנאי שאתה יודע מה הוא):-P

• תוכן חדש...