Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסכתי מספיק ועכשיו הגיעה הזמן להביא אוטו...

אני בן 18, מחפש רכב עם קצת פוזה, קצת ביצועים, שיהיה אמין, זול לאחזקה, וכמה שיותר חסכוני בדלק.

אם יש לכם איזשהו רעיון לרכב שעונה על כמה מהקרטיריונים הנ"ל, אתם מוזמנים לשתף ולייעץ.

תקציב סביבות ה17K

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

עשיתי מחקר זריז על האקורד..

אקורד מושקעת שעברה בערך 3 ידיים מתחילה ב 20K

ועושה במקרה הטוב 1:9

לא ממש מתאים אבל גם אופציה.

תודה.

פורסם

בתור בחור בן 18, נתחיל מזה שאתה אמור לדעת שלא "מביאים אוטו" אלא קונים אותו. ושהזמן הגיע, ולא הגיעה. אבל אלה התפקידים של המורה שלך ללשון, לא שלי.

למרות שאני לא אמור להכנס לזה, בכל זאת נורא מעניין אותי ואני חייב לשאול, זה מגניב שכתוב עם שגיאות היום? או שפשוט לא יודעים איך לכתוב נכון? או שלא אכפת לאף אחד איך לכתוב נכון?

עכשיו נעבור לנושא שלשמו התכנסנו כאן היום.

אני אתחיל משאלה: ה17K, הם לקניית הרכב בלבד ויש עוד סכום בצד לביטוח + יישור קו (שהרכב ייצטרך, כל רכב צריך יישור קו) + תחזוקה + עוד קצת כסף ל"תקלות לא צפויות" (גיר שהולך, רדיאטור שמתפוצץ, קרע בתמיג שמכריח אותך להחליף זוג צמיגים) שיקרה, כי התקלות האלה קורות, אז עדיף כבר לצפות אותן.

כשאני קניתי רכב, היו לי 12 אלף ש"ח ושבוע אחרי שקניתי רכב ב8, הייתי במינוס 1000 שקל בבנק. אז תהיה מוכן.

דבר שני: אני לא מזמן גם הייתי בן 18 וממה שאני זוכר (אולי היום זה השתנה), גם אם תקנה מיצובישי לאנסר (אפילו לא סופר לאנסר) או סוזוקי בלאנו, תהיה להן המון פוזה. בגיל הזה זה איזה רכב יש לך, זה אם בכלל יש לך. ואם הוא שלך שלך ולא של ההורים, אז בכלל.

לבסוף: הייתי מציע לך להתמקד בסופר מיניות עם שלוש דלתות דוגמאת האיביזה, 206 כמו שהציאו לך, אקסנט קופה (לא יונדאי קופה. אקסנט עם 3 דלתות) או דומותיהן.

*אני כבר לא זוכר מה יש בארץ בקטגוריה הזאת עם שלוש דלתות.

דווקא מאופל טיגרה, יונדאי קופה, רנו מגאן קופה ושאחר חברותיהן ה"יענו ספורטיביות" הייתי מציע לך להתרחק, הבעלים הקודמים שלהן היו חבר,ה צעירים כמוך שהתחזוקה של הרכב לא בדיוק הייתה הדבר הראשון ברשימה שלהם - בין אם כי פחות אכפת או כי כלכלית פחות מתאפשר - מה שאומר שאתה מגדיל את הסיכויים שלך ליפול על רכב שלא תוחזק ולא טופל כמו שצריך ומחובר באיזולירבנד, אזיקונים והמון מזל.

במחשבה שנייה גם כל הסופר מיני 3 דלתות נכנסות לקטגוריה של "אני יביא ת'אוטו ספורט בנזונה הזה ועל ה*** שלי שצריך להחליף שמן, הוא נוסע".

תקנה בלאנו

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

:mm_yeah:

חסכתי מספיק ועכשיו הגיעה הזמן להביא אוטו...

אני בן 18, מחפש רכב עם קצת פוזה, קצת ביצועים, שיהיה אמין, זול לאחזקה, וכמה שיותר חסכוני בדלק.

אם יש לכם איזשהו רעיון לרכב שעונה על כמה מהקרטיריונים הנ"ל, אתם מוזמנים לשתף ולייעץ.

תקציב סביבות ה17K

תודה רבה לעוזרים!

הדבר היחידי שעולה לי בראש ואני חושב שיתאים לך כמו כפפה היא עונדה סיוויק,ויש מצב שאתה מאבי אחת עם פוזה אחול-מניוקי וכולל סאנרוף וג'אנט מגנזיום. יש גם הרבה שאפילו יש להם סנפיר על הגג שזה פצצה לגמרי וגם מדבקות אורגינאל של נו-פיר ופלורסנת כחול לריצפה.

עונדה שולתתתת:lol:

וברצינות:

הדבר השני שעולה לי בראש שילד בגילך יכול להביא והרבה זה להביא.. (תחשוב לבד)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש רכב בידיוק בשבילך:

4f0a0d2d17d6c4091.jpg

ועכשיו לעניין, כל רכב פוזה יהיה רכב "קרוע" שיצטרך הרבה תיקונים.

תלך על רכב יותר עממי, שננהג ע"י אנשים מבוגרים ותהנה מרכב אמין יותר.

פורסם

יש לי מאזדה 626 שנת 2001 למכירה

2000 סמ"ק (מנוע חזק) דגם החמש דלתות (דומה מעט להונדה אקורד).

עושה בעיר 1/10 ומחוץ לעיר 1/12

אני יד 2, יד 1 היה אבא ז"ל.

רציתי עליו 18 אלף אבל גם אני פעם הייתי 18 אז אני מוכן ב 17 אלף לחבר פורום.

טסט עד 17.01.2014 ובחודש 12/2012 לקראת הטסט עשיתי לה טיפול גדול כולל טיימינג מלא (רצועה + מותחנים ומשאבת מים) וגם אלטנטור וכוהל חדש.

מצבר לפני שנה בערך - 05.12

מדבר אליך?

שלח הודעה פרטית.

אבי.

פורסם

יש לי למכירה מיצובישי קולט 95 ידנית, שחורה, אחלה אוטו, אחלה פוזה, שים לה מגנזיום ועדיין לא תגיע ל10,000 ש"ח

נוסע מעולה, אמין, חסכוני.

שמור את הכסף ללימודים או משהו.

אם אתה מעוניין צור קשר בהודעה פרטית

אני בן 28, מהנדס במקצועי ולפניי הרכב היה של משפחה מבוגרת בקריית-גת 6 שנים

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

• תוכן חדש...